suçlu ben mi oldum şimdi?

Sen görümcesin hiç bişey yapmana gerek yok. Gözünün üstünde kaşın olması bile yeter bişey bulunması için.
Bende çok çektim gelin hanımdan en güzeli uzak durmakta yaptım. Eskiden abimle çok güzel bir ilişkim vardı şimdi doğum günleri ve bayramlarda aramadan öteye gitmez. Allahtan aman uzak olsunlarda mutlu olsunlar mantığında bir insanım. Sizede tavsiye ederim. Kuma muamelesi görürsünüz yoksa benim gibi.

O ne beee. Bu gelin var ya sizin aileyi birbirine düşürecek benden söylemesi. Balık baştan kokar. Bu efil efil kokuyor. Benim bir arkadaşım benim durumlarıma neden bakmıyorsun diye sitem etmişti. Çok şaşırmıştım. Bu insanların devamı mı varmış 😅😅😅

Sen görümcesin hiç bişey yapmana gerek yok. Gözünün üstünde kaşın olması bile yeter bişey bulunması için.
Bende çok çektim gelin hanımdan en güzeli uzak durmakta yaptım. Eskiden abimle çok güzel bir ilişkim vardı şimdi doğum günleri ve bayramlarda aramadan öteye gitmez. Allahtan aman uzak olsunlarda mutlu olsunlar mantığında bir insanım. Sizede tavsiye ederim. Kuma muamelesi görürsünüz yoksa benim gibi.
Benim de erkek kardeşimle ikiz gibi güzel bir hayatımız vardı. Ne zaman gelin şirreti aramıza girdi düşman olduk.

Gelinin zeka yaşı 12 sanırım. Takıldığı şeye bak. Durumunu hep görmek zorunda mısınız? Abiniz size sorduğunda okkalı bir cevap verseydiniz keşke. Ayrıca sevgilinizin hesabına bakması benim de içime kuşku düşürür ama sürekli bakıyorsa. Bir kere meraktan olmuş olabilir ama devamı gelirse sorun olur.

Biz de yaşadık bunları, çözüm bulamadım. Rahatsız etmemek için davet edilmeden asla gitmeyiz, bizi dışlıyor diye kardeşimi doldurur. Senede iki üç kez denk geliriz özel günlerde, bana laf sokuyor der. Hâlbuki ben sevmediğim insana bile laf atmam, hoslanmiyorsam kendimi geri cekerim. Diğeri de yok aramadı, yok az aradı, yok sesi soğuk geldi. Korkumdan hediye alıp yolluyorum bu sefer de ilgi göstermiyor dedi, beni istemiyorlar dedi. Böyle insanlar hem huzursuzluk çıkarıyor hem kardeşlerin arasini açıyor.
Konuşmayı deneyin, kendinizi açık bir şekilde ifade edin. Geçinmeye niyeti varsa şüphesinin yersiz olduğunu anlar, geçinmeye niyeti yoksa ne yapabilirsiniz ki? Abi dolduruşa gelmemeli

Sevgili yengeniz dünya etrafında dönsün istiyor sanırım aklıma gelmez görümcem durumuma baktımı diye :KK76:
Ya da çok fazla gelin görünce olayları dinlemiş ve size takmış

Ayrıca siz bir bireysiniz nasıl istiyorsanız öyle davranın durumuna bakmak istemezsenizde bakmazsınız arada laf söz olmadıktan sonra illa onu pohpohlamak mı lazım her üzüldüğünde prenses abinize dert yansın çocukça şeyler için ..

O yengeye biraz dişini göster biraz sinsi ol yoksa abinle aranızı bozar daima mağduru oyna seninle uğraşmaya korksun

Abinde nişanlısı da ergen
Ben olsam pardon ne münasebet telefonumu karıştıramazsun derdim abime
Abiyse de abiliğini bilecek
Onlar senin hayatına müdahale edemez bu şekilde

Allah yardım etsin. Şimdiden iş başında :KK70: hani derler ya; "gelin demlik gibidir sinsi sinsi demlenir." Sizin gelinde o meselede:KK48:

merhabalar, sizlere bir şey danışmak için bu konuyu açma gereği hissettim.
nişanlı olan bir abim var Allah nasip ederse 2 ay sonra nikahları olacak, evlenecekler. ben şehir dışında okuyorum yani 9 ay başka şehirde oluyorum. abimin söz, nişan, tanışma merasiminde bulunabildim onun dışında abimin nişanlısı ile pek görüşemedik. mesaj ile konuştuk birkaç kez ama yapı gereği ben çok konuşamıyorum, bir de annem babam var toplu ortamlarda bana laf düşmez diye konuşmadım pek. dün abimle bir şeyler yerken abim bana sana bir şey soracağım dürüstçe cevap ver dedi bende sor tabi dedim. nişanlısı abime kardeşin(yani beni kastederek) benim WhatsApp durumlarımı sona mı aldı hiç bakmıyor, geçen durumum cevap verdi ama baktı olarak gözükmüyor amacı ne demiş. :) bende kendisine okundu bilgimin kapalı olduğunu söyledim ardından bana inanabilmek için telefonumu göstermemi istedi. açıkçası içerledim biraz benim sözüme inanmamasına ve nişanlısının amacını da çözemedim. ve bu yaşananların önceki gününde bize gelmişti ve bana karşı suratı beş karıştı.28-29 yaşında insan ikisi de neden böyle şeylere takılıyorlar anlamıyorum. ayrıca abimin de bildiği bir ilişkim var, abimler ortak hesap kullanıyor geçen gün aramaların en üstünde çok baktıkları için erkek arkadaşımın profilini gördüm sorduğumda abim nişanlısının baktığını söyledi, takılmadım. bunu arkadaşlarımla paylaştığımda neden bakıyormuş ben altında bir şey ararım gibi şeyler söylediler. ikisi de kafama takıldı, kimsenin işine karışmak istemediğim için mesafeli davranırken abimle arama böyle bir konu sokulması beni rahatsız etti, bundan sonraki tavrım ne olmalı sizce?
Telefonu niye gösterdiniz ki şaka yapar gibi yengem boş durmaktan çok sıkıldı galiba ben duruma baksam ne bakmasam ne bunları mı dert ediyor deseydiniz keşke

Kadın tehlikeli, abi kadının ağzına bakacak belli, konu sahibi aklı başında olan tek taraf.
Uzak durun, abartı gelecek ama inanın değil yalnız kalmayın bu kişiyle.

merhabalar, sizlere bir şey danışmak için bu konuyu açma gereği hissettim.
nişanlı olan bir abim var Allah nasip ederse 2 ay sonra nikahları olacak, evlenecekler. ben şehir dışında okuyorum yani 9 ay başka şehirde oluyorum. abimin söz, nişan, tanışma merasiminde bulunabildim onun dışında abimin nişanlısı ile pek görüşemedik. mesaj ile konuştuk birkaç kez ama yapı gereği ben çok konuşamıyorum, bir de annem babam var toplu ortamlarda bana laf düşmez diye konuşmadım pek. dün abimle bir şeyler yerken abim bana sana bir şey soracağım dürüstçe cevap ver dedi bende sor tabi dedim. nişanlısı abime kardeşin(yani beni kastederek) benim WhatsApp durumlarımı sona mı aldı hiç bakmıyor, geçen durumum cevap verdi ama baktı olarak gözükmüyor amacı ne demiş. :) bende kendisine okundu bilgimin kapalı olduğunu söyledim ardından bana inanabilmek için telefonumu göstermemi istedi. açıkçası içerledim biraz benim sözüme inanmamasına ve nişanlısının amacını da çözemedim. ve bu yaşananların önceki gününde bize gelmişti ve bana karşı suratı beş karıştı.28-29 yaşında insan ikisi de neden böyle şeylere takılıyorlar anlamıyorum. ayrıca abimin de bildiği bir ilişkim var, abimler ortak hesap kullanıyor geçen gün aramaların en üstünde çok baktıkları için erkek arkadaşımın profilini gördüm sorduğumda abim nişanlısının baktığını söyledi, takılmadım. bunu arkadaşlarımla paylaştığımda neden bakıyormuş ben altında bir şey ararım gibi şeyler söylediler. ikisi de kafama takıldı, kimsenin işine karışmak istemediğim için mesafeli davranırken abimle arama böyle bir konu sokulması beni rahatsız etti, bundan sonraki tavrım ne olmalı sizce?
Kiz simdi yeni gelin modlarında geziyor.Sizden ilgi,alaka istiyor.Havadan nem kapıyor.Ee görümdesiniz de her şeyinizi merak ediyor.Cevresinde bu tip kötü ilişkiler falanda varsa önden tedbirde alio😅Siz rahatsız oluyorsanız uzak takılın bırakın o da yeni gelin havalarinda takılsın.Sira size de gelecek😁

Şu saatten sonra durumunu sona alırdım ben olsam
Erkek arkadaşımdan da yenge adayını engellerdim bakamasın (niye bakıyorsa)
Şimdiden geçmiş olsun derim
Havadan nem kapan içten pazarlıklı bi gelininiz ve de onun dolduruşuna gelip senden kanıt isteyen bi abin var

Herseyi geçtim de abide çok ilginç
Birde kardeşini çekip ciddi ciddi konuşuyor
Komik ya
Bu insanlar evlenicek anne baba olucak işte
Gerçekten ya
Aynısını yazacaktım.hadi gelin neyse, bazı kadınlar boyle sacma sapan seylere agır işsizlikten takılırlar da bir erkeğe abiye hiç yakışmayan konuşmalar, meseleler..

kusura bakmayın ama abiniz de yengeniz gibi ergence düşünüyor. gerçekten yok paylaşımıma bakmadı yok bilmem ne, bence çok çocukça..
takılmayın ve kendi duruşunuzdan vazgeçmeyin derim.

Back
X