• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçlu ben miyim gerçekten?

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
Eşim yaklaşık 35 gün kadar kendi memleketine gitmişti tatilde. Neyse geldi 10 gün önce.Bugün konuşurken memleketinde abisiyle bir meyhaneye girdiklerini, ancak içeri girdiklerinde Gürcü bayanların (50-60 yaşlarında) işlettiği bir yer olduğunu, içerde küçük odaların (kimbilir ne yapıyorlarsa içerde dedi) bulunduğunu belirttti.Ama girince geri çıkamadık dedi.Hatta o sırada ben aramışım. Dışarı çıkıp konuşmuş yanlış anlarım müzik sesini diye. Tabii ben de bozuldum.Yüzüm asıldı.Bekliyorum ki gönlüm alınsın. Üzerine bir ton küfür, hakaret işittim.Bozularak onu suçlu konumuna sokmuşum. Bişey yapsa gelip anlatmazmış.Bunda sonra yüzümü görmek istemiyormuş.Artık bitmiş.Onun aldatabileceğini düşünen bir kadın eşi olamazmış.Daha bir sürü şey işte. Yarın sabah karar vercekmiş geri memleketine mi gitsin yoksa avukata mı?Bazen hayatın şakadan ibaret olduğunu düşünüyorum. Ya da bana mı hep öyle denk geliyor ki?

aaaa, deli mi ne??
Aklından zoru var sanırım eşinizin.

Adam bide suçlu çıkardı size he. Bu adamlardan korkulur vallahi de billahi de.

Vallahi öyle bir suçlu çıkardı ki özür bile diledim. Bişey yapmadığını biliyorum ama o ortamda bulunması hoşuma gitmedi. Eşime yakıştıramadım. Ona da söyledim. Hatta ben gitseydim sen bozulmazmıydın dedim.Bozulmazdım dedi ya.Offf

sizin tavrınız gayet normal ama eşiniz kendi suçunu bu şekilde bastırmaya çalışmış umarım herşey yoluna girer sizin için

yok artık daha neler ıster memlekete gıtsın ıster avukata yolu acık sankı sne bırsey yaptın hem tum erkekler oyle once kımseden duyma dıye montajlayı montajlayıp anlatırlar hıkayeyı sonra sen ınanmayınca sınırlenırler nedense sankı sucları yokmuş gıbı zeytın yagı gıbı cıkarlar suyun ustune suclu sen olursun sonra da kotu bırsey yapsaydım anlatmazdım derler asıl gercekten yaptıysa anlatmazdı suc bastırıyor gıbı geldı bana

Son düzenleme:
aaaa:53::53:yok daha neler ya eşinizde bir tuhafmış yani
hem suçlu hem güçlü derler ya hani o cinsten.
çok sinirlendim valla.suç bastırır böylesiller.bide kılıf uydururlar öyle bir şey yapsaydım gelip anlatmazdım diye
nereye gidiyorsa gitsin kendisi.allah yardımcınız olsun..allah ıslah etsin böyle erkekleri ne denirki başka

2005 yılında evlendik.2005 ocak ayından beri çocuk için karar vermeye çalışıyoruz. Tam karar verdik diyorum mutlka bişey çıkıyor. Akşam çalışmalara başlasak dedik bu gün yine tartıştık ve beklidiğim sözleri duydum yine "Senden çocuk falan istemiyorum".7 yıldır hiç değişmedi bu kural.Ben oldum 30 yaşında. Daha hayata dair bebeğe dair en ufak bi umut yok içimde.Yoruldum.

:30::53:evlilik gerçekten şans ya Allahım iyi insanlarla karşılaştır:53:canım bence biraz oluruna bırak belki durulur zamanla ne diceğimi bilemedim

Ben ...tım tüyü nereye dikeyim diye çaba gösteriyor bence..

Yani ben saçmalamamışım değil mi?Geri adım atman için şans veriyorum falan dedi.Ama ben söz söylemedim ki.Sadece sustum.Biraz da yüzüm asıldı.Niye gittiniz falan hiç demedim. Nasıl başım ağrıyordu bi de regl olacağım şimdi çatlıyor iyice kafam.Allahım bu kadar baş ağrısına bişey olsa da ölüversem diyorum ama o da kolay değil ki.

2005 yılında evlendik.2005 ocak ayından beri çocuk için karar vermeye çalışıyoruz. Tam karar verdik diyorum mutlka bişey çıkıyor. Akşam çalışmalara başlasak dedik bu gün yine tartıştık ve beklidiğim sözleri duydum yine "Senden çocuk falan istemiyorum".7 yıldır hiç değişmedi bu kural.Ben oldum 30 yaşında. Daha hayata dair bebeğe dair en ufak bi umut yok içimde.Yoruldum.

canım tek sorun bu anlattığın şey mi yukarıdaki yani.eşin nasıl diyor hemen ya avukat yada git diye.bu erkekler bazen çok vicdansız ve acımasız oluyorlar

Benim eşim 7 yılda bir defa bile özür dilemedi benden.Yani 7 yıl içinde hiç bir konuda o suçlu olmadı.Hatta evlendiğimiz hafta ben regl oldum dolayısıyla ilişki olmadı.Ama o hafta sabahlara kadar açık sitelere girip, ben yalnız yattım yine de hatalıydım demedi.Sadece meraktan baktım, madem sıkıldın gelseydin yanıma beraber bakardık dedi. Yani herkese karşı olan merhamet duygusu bana karşı yok ne yazık ki.Evliliğimizin 3-4-5 yıllarında çocuk için ağzını aradım zaman zaman erken dedi, senden anne olmaz dedi.Ne zaman tamam yapalım dese, birkaç içinde farklı sebeplerden kavga çıkıp vazgeçti.

genellikle orda yanlış bişeyler yapan erkekler gelip anlatırlar birsüre sonra vicdan azabı birazda
ama net anlatmazlar yapmadığını düşünesin diede yani yapmış olsa böyle konuşmaz gbi düşünesin die de
esip gürlerler
yani hem suçlu hem güçlü hesabına yatarlar

dürüst olan daha o an msj atar söyler böyle böyle biryer var girdik ya da bağlamışlarmı cnm nie girmiş çıkıversn nolcak
giren birdaha çıkamıomu yani
belliki bişey hane orası türkiyede çok var böyle yerlerden
abisi biliodur orayı hatta gel seni süper giryere getricem deyip getrmiştr eşini
çok marifetmiş gibi
benm memleketimdede birsürü vardı böyle yerler kadınlar hep kocalarının oraya gitmesinden korkardı giden boş çıkmazdı çünkü

Benim eşim 7 yılda bir defa bile özür dilemedi benden.Yani 7 yıl içinde hiç bir konuda o suçlu olmadı.Hatta evlendiğimiz hafta ben regl oldum dolayısıyla ilişki olmadı.Ama o hafta sabahlara kadar açık sitelere girip, ben yalnız yattım yine de hatalıydım demedi.Sadece meraktan baktım, madem sıkıldın gelseydin yanıma beraber bakardık dedi. Yani herkese karşı olan merhamet duygusu bana karşı yok ne yazık ki.Evliliğimizin 3-4-5 yıllarında çocuk için ağzını aradım zaman zaman erken dedi, senden anne olmaz dedi.Ne zaman tamam yapalım dese, birkaç içinde farklı sebeplerden kavga çıkıp vazgeçti.
eğer böyle duygusuz bir eşin varsa ve çocuk yoksa neden bu evliliği yürütüosun
gerçekten çok şaşırdım böyle bir kocayla ömürmü geçer
herşey yatakmı yani herşey cinsellikmi
ve koca olmak sadece yatağa girip bişeyler yapıp birde çalışıp eve para getrmekmi

çiftler arasında eğer gerçek aşk varsa aşk saygı sevgi üçüde varsa ve doğru kişi ile doğru evlilikse
hiç bitmez o aşk sevgi saygı
daha başında bile yoksa o evlilik doğru değildir

Abisi de orda oturmuyor.Memleketini 24 saat uzakta oturuyor.Hatta son 3-4 yıldır ilk defa gidiyor oraya.Bldiğini sanmıyorum.Bir de maddi olarak fazla sorunları olan bir adam.Yani içine kapanık, sessiz faan.Tamamen tesadüfen girmişlerdir eminim.Gerçekten bir bira içip çıkmışlardır da.Benim takıldığım nokta neden ben hiç haklı olamıyorum.Tamam yok yere suçlandığını düşündü, haksız yere bozulduğumu ama her kadın bozulmaz mı?Ben de taş değilim ki.Ne diyim iyi yapmışsın hayatım boş çıkmasaydınız içerden mi diyim.

siz sakın üzmeyin kendinizi..tabi ki suç sizde değil.. belki o zaman kötü bir şey yapmadıysa bile size karşı bir hatası olmuş gibi sizi suçlu çıkarmaya çalışıyor..bence sizinde bir hatanızı arıyor..belki vicdan yaptı anlatmak istedi ama korktu.. bence eminim ki üzülmeyi haketmiyorsunuz.. boşverin ne kendinizi yıpratın ne üstüne gidin.. biraz zamana bırakın..zaten sorunlu bir evlilikse bir şeyleri oturup ciddi ciddi düşünün..aşabilceğiniz şeylerdir umarım..

Yok artık daha neler.İyi sen sadece surat aşmışsın ben neler yapardım kimbilir.Allah eşine akıl fikir versin

eğer böyle duygusuz bir eşin varsa ve çocuk yoksa neden bu evliliği yürütüosun
gerçekten çok şaşırdım böyle bir kocayla ömürmü geçer
herşey yatakmı yani herşey cinsellikmi
ve koca olmak sadece yatağa girip bişeyler yapıp birde çalışıp eve para getrmekmi

çiftler arasında eğer gerçek aşk varsa aşk saygı sevgi üçüde varsa ve doğru kişi ile doğru evlilikse
hiç bitmez o aşk sevgi saygı
daha başında bile yoksa o evlilik doğru değildir

Bazen bazı şeylere cevap bulamaz ya insan.Neden?Ben de bilmiyorum neden.Keşke ilk aylarda ayrılsaymışım diyorum.Çok aklımdan geçmişti ama insan aldandığını, hayal kırıklığına uğradığını bir türlü kabul edemiyor. Hayalini kurduğum hayat bu değildi diyorsun ama hep yarını bekliyorsun yarın o hayalini kurduğum hayata uyanacağım diyorsun.Hep bekledim o gün gelir diye.ama gelmiyor bir türlü

Canım yazık sana ya, adama bak hem suçlu hem güçlü galiba çocuk yapmaktan kaçıyo sorumluluk almamak için senim boşanmayacağını ama çocuk fikrini olaylardan sonra erteleyeceğini düşünüyor.
Benimde senin gibi bir arkadaşım vardı bugün mü ayrlsam yarın mı ayrılsam diye 7 yılı gitti sonra sanırım 2 senede ayrıldıktan sonra görüştü hamile kaldı ama adamın ne olduğunu tam olarak anlıyınca 4 aylık bebeğini yasal yollar dışında aldırmak zorunda kaldı, sonra da ilişkiyi tamamen bitirdi. Demek istediğim ilk günler ayrılsam keşke demişsin ayrılacaksan ya da devam edeceksen bir an önce karar ver sonunda eşini daha iyi tanırsın ama 7 sene sonunda hangi erkek değişir ki giden senin ömründen oluyo canım bir an önce tamam devam diye karar ver kararına göre de tavır takın

Eşinizde hem suçlu hem güçlü
Sanki suç işlemiş siz öğrenmişsinizde öyle izlenim verdi bana yaptığı çıkışlar.
Bence küsün konuşmayın alttanda almayın derim

Back
X