• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suclu ben miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nil17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nil17

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
45
Puanlar
13
Merhabalar eski konularimi bilenler vardir belki esimle aramda bir suru sorun var neyse birseyler daha oldu ve babam istememesine ragmen kendi kizimla babamin evine gittim bir suredir oradayim ama 1 yil dolmadigi icin bosanamiyoruz anlasmali bosanma bekleriz dedik neyse bu surede birkac kere odeme gibi bisiler disinda konusmadik esiminde 8 yasinda kizi var bugun beni aradi kizini okuldan alacak kimsenin olmadigini benim alip babaannesine birakabilir miyim diye sordu tamam dedim motorsiklet kullaniyorum onunla birakicam annem disarida ama gelecegini biliyor o saatte evde olur dedi tamam dedim cocugu apartman onunde biraktim kapidan girip yukari cikmasini bekledim bir sure normalde de o sekilde inip cikiyor kendisi dedim cikmistir eve geri gelmedi cunku neyse haraket ettim birkac dakika gecmedi esimi arayip söylemek istedim biraktim diye annem evde yokki dedi dedim neden bana soylemedin aramadin hemen geri dondum çocuk kapinin onune inmis agliyor cok uzuldum kendimi cok kotu hissettim aldim normal oturdugumuz eve getirdim kayinvalidemle aramiz cok iyi degildi diye onu aramak istemedim esim aradi bir dunya laf hakaret etti bende cok uzuldum ama suc bende mi iyilik yaptim yardim etmek istedim hepsi bu ben oyle olsun istemezdim tabiki

Merhabalar eski konularimi bilenler vardir belki esimle aramda bir suru sorun var neyse birseyler daha oldu ve babam istememesine ragmen kendi kizimla babamin evine gittim bir suredir oradayim ama 1 yil dolmadigi icin bosanamiyoruz anlasmali bosanma bekleriz dedik neyse bu surede birkac kere odeme gibi bisiler disinda konusmadik esiminde 8 yasinda kizi var bugun beni aradi kizini okuldan alacak kimsenin olmadigini benim alip babaannesine birakabilir miyim diye sordu tamam dedim motorsiklet kullaniyorum onunla birakicam annem disarida ama gelecegini biliyor o saatte evde olur dedi tamam dedim cocugu apartman onunde biraktim kapidan girip yukari cikmasini bekledim bir sure normalde de o sekilde inip cikiyor kendisi dedim cikmistir eve geri gelmedi cunku neyse haraket ettim birkac dakika gecmedi esimi arayip söylemek istedim biraktim diye annem evde yokki dedi dedim neden bana soylemedin aramadin hemen geri dondum çocuk kapinin onune inmis agliyor cok uzuldum kendimi cok kotu hissettim aldim normal oturdugumuz eve getirdim kayinvalidemle aramiz cok iyi degildi diye onu aramak istemedim esim aradi bir dunya laf hakaret etti bende cok uzuldum ama suc bende mi iyilik yaptim yardim etmek istedim hepsi bu ben oyle olsun istemezdim tabiki
eşinin bilgi vermesi gerekirdi senin suçun yok sana hakaret etmeye yer arıyor

ne igrenc bir insan anneme gotur diyor annem evde yok diyip hakaret ediyor.
iyi ki bosaniyorsun
daha da gozunun onunde bogulsa sirtina vurma serefsizin
ne igrenc bir insan anneme gotur diyor annem evde yok diyip hakaret ediyor.
iyi ki bosaniyorsun
daha da gozunun onunde bogulsa sirtina vurma serefsizin
Benim tekrar annesini arayip sormam gerekirmis suclu benmisim onun cocugu benim yuzumden bunlari yasamis sinirimden uzuntumden agliyorum

Boşanma kararınızı tekrar pekiştirmiş olmuşsunuzdur ne kadar da iğrenç birisi bıraktım diye aramışsınız zaten annesi biliyor götüreceğinizi be diye evden ayrılmış torununu beklemesi lazımdı okuldan çıkma saatini bilmiyor mu bir daha bir şey isteseler hayatta yapmazdım

Benim tekrar annesini arayip sormam gerekirmis suclu benmisim onun cocugu benim yuzumden bunlari yasamis sinirimden uzuntumden agliyorum
Kendi suçlarını masum insanlara ne kadar da güzel yapıştırıyorlar benim eşim ablasını hastaneye götürmüştü o gün işe gitmemiştim kardeşi evde uyuyor ben götürüyorum araba da elektirksel arıza oldu ben suçlu oldum bir daha da hep uzak durdum bu tarz enayice iyiliklerden

Boşanma kararınızı tekrar pekiştirmiş olmuşsunuzdur ne kadar da iğrenç birisi bıraktım diye aramışsınız zaten annesi biliyor götüreceğinizi be diye evden ayrılmış torununu beklemesi lazımdı okuldan çıkma saatini bilmiyor mu bir daha bir şey isteseler hayatta yapmazdım
Bende yapmam zaten cocuk madur olmasin diye vaktim vardi aldim biraktim hicbir art niyetim olamaz bir cocuk boyle birsey yasasin ister miyim pisman etti beni

Sen kendi çocuğunu yeterince bu adamla cocuguna erdirdin zaten. Artık elalemin çocuğunun isini birak da kendi çocuğunla ilgilen derim. Bak kıymet bilen de yok zaten.
Malesef cok haklisiniz unutmadim o gunleri iste saf tarafima denk geldi yardimci olmak istedim agzimin payini aldim

Bende yapmam zaten cocuk madur olmasin diye vaktim vardi aldim biraktim hicbir art niyetim olamaz bir cocuk boyle birsey yasasin ister miyim pisman etti beni
Kayınvaliden gezene kadar çocuğu alsaymış okuldan sen çok haklısın ama çok yanlış kişilerke muhattap olmuşsun hiç üzülme sen de hiç suç yok direkt bırakıp gitsen neyse derim yani aramışsın da ve çocuğun giriş çıkış saati belli bir şey

oturdugumuz eve getirdim kayinvalidemle aramiz cok iyi degildi diye onu aramak istemedim esim aradi bir dunya laf hakaret etti bende cok uzuldum ama suc bende mi iyilik yaptim yardim etmek istedim hepsi bu ben oyle olsun istemezdim tabiki
Kesinlikle suçlu bir durumun yok, kendini kötü hissetme. Eşinin bir dünya hakareti veya lafı da senin davranışından değil, sana muhtaçlığı ve bu durumun bu hale gelmesinden kaynaklıdır.

Kendi suçlarını masum insanlara ne kadar da güzel yapıştırıyorlar benim eşim ablasını hastaneye götürmüştü o gün işe gitmemiştim kardeşi evde uyuyor ben götürüyorum araba da elektirksel arıza oldu ben suçlu oldum bir daha da hep uzak durdum bu tarz enayice iyiliklerden
Sizinkide benimki gibi bizi direk ilgilendiren kimse degilseler iyilik yapmamak gerekiyor sanirim

Sen salaklığına yan kızım boşanıcam boşanıcam diyorsun adam bir arıyor hopp hizmetine koşuyorsun. Sonra da adam hizmetçisini gönlünce azarlıyor, normal. Ne salak kadınsın yahu burdaki herkesin içini şişirdin :KK51: Okuyanlar bıktı bu ezik hayatından sen bıkmadın. ENGELLE GİTSİN O ADAMI BOŞANACAĞIN ADAMLA HALA NE DEMEYE KONUŞUYORSUN:sinirli::sinirli:

Sen salaklığına yan kızım boşanıcam boşanıcam diyorsun adam bir arıyor hopp hizmetine koşuyorsun. Sonra da adam hizmetçisini gönlünce azarlıyor, normal. ne salak kadınsın yahu herkesin içini şişirdin :KK51: Okuyanlar bıktı bu ezik hayatından sen bıkmadın. ENGELLE GİTSİN O ADAMI BOŞANACAĞIN ADAMLA HALA NE DEMEYE KONUŞUYORSUN
Yasal olarak 5 ay daha bosanamiyorum ayrica normal olarak rahatsizlik verme durumu yok aradiginda onu gormek için koşarak gitmedim cocugu okulu herseyi bildigim icn sadece insan olarak yardim ettim benimde kizim var kimin kime ne zaman muhtaç olacagi belli degil

Tabi ki konuşulmuşun dışında bir şey varsa onun size söylemesi gerekirdi, bu onun hatası ama yerinizde olsam her ihtimale karşı çocuğu kapıdan kendi başına eve çıkması için bırakıp gitmezdim çünkü artık tehlike her yerde ne yazık ki. Apartmanlarda bina içinde bile başına bir şey gelebilir öyle bir devirdeyiz. Daire kapısına kadar götürürdüm.

Evet suclu sensin seni doven cocuguna kotu davranan bu okuze hala yaranmaya calistigin icin. Dersini almissindir herhalde bir dahakine musait degilim dersin.
Gercekten ona yaranma gibi bir derdim hic yok icmde ona karsi hicbisi yok istemiyorum da tek maksadim cocuga yardimci oldum yada olamadim neyse

Back
X