- Emoji Skoru
- 1.536
- Puanlar
- 48
Aynen öyle ben çok afedersiniz kendimi zaten enayi diye tanımlarımSizinkide benimki gibi bizi direk ilgilendiren kimse degilseler iyilik yapmamak gerekiyor sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ben çok afedersiniz kendimi zaten enayi diye tanımlarımSizinkide benimki gibi bizi direk ilgilendiren kimse degilseler iyilik yapmamak gerekiyor sanirim
Haklisniz bende oyle yapmadigim için kendime kizdim ama hem kimse ile denk gelmek istemedim hemde normalde de cocuk uzun suredir o sekilde kapidan iniyor cikiyor alisik diye hatam o olduTabi ki konuşulmuşun dışında bir şey varsa onun size söylemesi gerekirdi, bu onun hatası ama yerinizde olsam her ihtimale karşı çocuğu kapıdan kendi başına eve çıkması için bırakıp gitmezdim çünkü artık tehlike her yerde ne yazık ki. Apartmanlarda bina içinde bile başına bir şey gelebilir öyle bir devirdeyiz. Daire kapısına kadar götürürdüm.
Sizi suçladığımdan değil yanlış anlamayın beni. Sadece çocuğa bir zarar gelmesin yoksa o dengesiz ne olur olursa olsun size o şekilde davranamaz. Sonuçta sırf iyilik olsun diye yapmışsınız, mecbur değilsiniz. Kendisi iğrenç karakterini yansıtmış size davranışlarıyla.Haklisniz bende oyle yapmadigim için kendime kizdim ama hem kimse ile denk gelmek istemedim hemde normalde de cocuk uzun suredir o sekilde kapidan iniyor cikiyor alisik diye hatam o oldu
Sizin çocuğunuza kötü davranan adamın çocuğunun zor durumda olmasından sizene?Haklisniz bende oyle yapmadigim için kendime kizdim ama hem kimse ile denk gelmek istemedim hemde normalde de cocuk uzun suredir o sekilde kapidan iniyor cikiyor alisik diye hatam o oldu
Yasal olarak 5 ay daha bosanamiyorum ayrica normal olarak rahatsizlik verme durumu yok aradiginda onu gormek için koşarak gitmedim cocugu okulu herseyi bildigim icn sadece insan olarak yardim ettim benimde kizim var kimin kime ne zaman muhtaç olacagi belli degil
Ne hakla, ne yüzle, ne cesaretle hakaret ediyor ya hâlâ? Affedersin de, sktr lan ordan, sen kimsin deyip suratına kapatamadın mı arsız herifin?Merhabalar eski konularimi bilenler vardir belki esimle aramda bir suru sorun var neyse birseyler daha oldu ve babam istememesine ragmen kendi kizimla babamin evine gittim bir suredir oradayim ama 1 yil dolmadigi icin bosanamiyoruz anlasmali bosanma bekleriz dedik neyse bu surede birkac kere odeme gibi bisiler disinda konusmadik esiminde 8 yasinda kizi var bugun beni aradi kizini okuldan alacak kimsenin olmadigini benim alip babaannesine birakabilir miyim diye sordu tamam dedim motorsiklet kullaniyorum onunla birakicam annem disarida ama gelecegini biliyor o saatte evde olur dedi tamam dedim cocugu apartman onunde biraktim kapidan girip yukari cikmasini bekledim bir sure normalde de o sekilde inip cikiyor kendisi dedim cikmistir eve geri gelmedi cunku neyse haraket ettim birkac dakika gecmedi esimi arayip söylemek istedim biraktim diye annem evde yokki dedi dedim neden bana soylemedin aramadin hemen geri dondum çocuk kapinin onune inmis agliyor cok uzuldum kendimi cok kotu hissettim aldim normal oturdugumuz eve getirdim kayinvalidemle aramiz cok iyi degildi diye onu aramak istemedim esim aradi bir dunya laf hakaret etti bende cok uzuldum ama suc bende mi iyilik yaptim yardim etmek istedim hepsi bu ben oyle olsun istemezdim tabiki
Avukata danistik iki turlu de sure ayni olur hemfikirseniz anlasmali daha mantikli ve az yipratici olur dedi herhangi bir talebimde yok ondan cekismeli dusunmedimÇekişmeli dava acıp mahkemede anlaşmalıya cevirip boşanırsınız 3 ayda 4 ayda boşanan binlerce milyonlarca çift var.
Kapattim zaten ama kendimi sorguladim hata bende miydi diyeNe hakla, ne yüzle, ne cesaretle hakaret ediyor ya hâlâ? Affedersin de, sktr lan ordan, sen kimsin deyip suratına kapatamadın mı arsız deyyusun?
Haklisiniz o kismini dusunmedim ama onunda kizimi okuldan almisligi birakmisligi var yaptigi kotuluklerin yanindaTek bir soru sorayım o senin kızını alıp bırakır mıydı?
Asla seni ve çocuğunu benimsememiş bir adamdan bahsediyoruz, boşanma sürecindeyken neden onun kızını alıp bir yere bırakıyorsun?
Kızımın başına seninle baş başa olduğu sürede şöyle şöyle bir şey geldi sen yaptın dese nasıl ispat edeceksin kendini?
Yasal olarak 5 ay daha bosanamiyorum ayrica normal olarak rahatsizlik verme durumu yok aradiginda onu gormek için koşarak gitmedim cocugu okulu herseyi bildigim icn sadece insan olarak yardim ettim benimde kizim var kimin kime ne zaman muhtaç olacagi belli degil
Yok tabiki yanlis anlamadim bende asla bir cocuga zarar gelsin istemem kim olursa olsun sadece kendimi sorguladim acaba bir hatam var miydi diye bunaldigim icinde birine anlatmak yerine buraya yazmak istedimSizi suçladığımdan değil yanlış anlamayın beni. Sadece çocuğa bir zarar gelmesin yoksa o dengesiz ne olur olursa olsun size o şekilde davranamaz. Sonuçta sırf iyilik olsun diye yapmışsınız, mecbur değilsiniz. Kendisi iğrenç karakterini yansıtmış size davranışlarıyla.
Evet dogru diyorsun kizima onun kizinin cok kotu davrandigi zamanlar oldu katlanamadim kabul edemedim sonra cocuk hatalarini bir parca duzeltti ama aile diye birsey kalmadı ortada tekrar da olmaz ramazan gunu anasi babasi orucludur ugrasmasinlar diye safligima denk gelip dusunmeden yaptigim birseydi emin ol cokca pisman oldum bende salakligimdanGeç bunları Nil, uydurma. Sen değil miydin o kzıa bakmak istiemiyorum adam benim kızıma kötü davranıyor ben de onunkine bakmayayım diye konu açan?? Yahu kullandırma kendini artık bizi bırak kendine yalan söyleme bari. Adam iğren. bir adam kullanılmak zoruna gitmiyor mu? haydi kendini geç çocupuna yapılan eziyete nasıl katlanıyorsun??? 5 ay daha boşan boşanma ne farke der çıkıp gitmişsin kapat bu defteri kendini kurtarmaya bak arıtk.
Evet dogru diyorsun kizima onun kizinin cok kotu davrandigi zamanlar oldu katlanamadim kabul edemedim sonra cocuk hatalarini bir parca duzeltti ama aile diye birsey kalmadı ortada tekrar da olmaz ramazan gunu anasi babasi orucludur ugrasmasinlar diye safligima denk gelip dusunmeden yaptigim birseydi emin ol cokca pisman oldum bende salakligimdan
+1Sizin çocuğunuza kötü davranan adamın çocuğunun zor durumda olmasından sizene?
Kötülükse kötülük önce benim çocuğum hiç umrumda bile olmazdı çocuğu.
Bu kadar iyi görünmek zorunda değilsiniz bırakın ne halleri varsa görsünler
Yok hic barisma gibi bir planim yok o evde iken uyku problemim vardi ilac kullaniyordum yine de uyuyamiyordum suan kafam rahat mis gibi uyuyorum ki yine maddi kaygilarim vs sorunlarim var ama onunla yasadiklarimin yaninda hic o sebeple bisi yapmadim yaniNasıl fırsat veriyorsunuz adamların böyle bağırmasına bir de kendinizi suçluyorsunuz anası gezmeseydi de alsaydı torununu yada kendi gitseydi..Böyle eziklik psikolojisinde olmayın iyilik ve enayilik ayrı şeyler adamdan adım bekliyorsunuz
Ödünüz koptu anlaşılan sizle tekrar barışmayacak diye şöyle iyilik böyle iyiliği var diyorsunuz hala
Çok sinirlenirim bana bağrılmasına cahil yaşlı adamların kasa sırasında beklerken ters konuşmalarına bile ağzının payını veririm herkes değerini bilmeli
Evet ilk ve son salakligimdi cokca pisman oldumAdam annesi evde değil diye bilesana çemkiriyorsa hiç çekinmedin mi çocuğu alırken ya başına bir şey gelirse de seni suçlarsa diye
Sen iyi niyetli davranmışsın ama hak etmeyen birisine böyle muamelede bulunma. Sonra sen üzülüyorsun bak.