Merhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Su anda kendi evindeEşinizle beraber yaşamak üzere ayrı bir ev açmadınız sanırım. Halen annenizin evinde mi yaşıyorsunuz ?
Profilinize göre: 42 yaşında, çocuklu bir kadınsınız. Anneniz tam olarak neden rahatsızlık duymuş; kendisi ve çocuğunuz seslerinizi mi duymuş ?
Annemin evi baska sehirdeydi,bir de surekli devam eden bir tedavisi vardı o nedenleNeden esiniz geldiginde anneniz kendi evine gecmedi?
E siz 2.5 aydir evliymissiniz tedavisine kendi sehrinde pekala devam edebilirdiSu anda kendi evinde
Annemin evi baska sehirdeydi,bir de surekli devam eden bir tedavisi vardı o nedenle
Nikahlı kocanızla yattınız diye neyin saygısızlığı? Asıl kocanızın geldiğinde annenizin gitmemesi büyük saygısızlıktırMerhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
Annenizin yaptığı ayıp,eşiniz geldiğinde sizi yalnız bırakmalıydı bence en azından gündüzleri,akşamları da erkenden odasına çekilebilirdi,birde ağlamış çok acayipMerhabalar.Yaklaşik 2,5 ay önce evlendim.Islerimiz geregi bir sure eşimle farkli şehirlerde yasamak durumundaydik.Evlenmeden önce annemle birlikte yasiyorduk,dügunden sonra da esimle bir arada olamayacağınız süre zarfında annem benimle kalmaya devam etti.Esim bir haftaligina yanıma gelmisti ve annemde yanimdaydi.Bugun annem esimin saygisiz oldugunu soyledi nedenini sordugumda ağlayarak ben varken birlikte oldunu z dedi.Bu saygisizlik midir? Kendimi suclu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?