- Konu Sahibi turuncupipet
Evet yaptiginiz hoş olmamış sadece annenize soyleseydiniz keşke
Babanız yalan söylüyor bu arada
Babanız yalan söylüyor bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da babanız yalan söylüyor diğer üyelerin de dediği gibi.Tabiki yok mesajlaşmadan ibaretse kadının çocuğu nerden babamın numarasını biliyor
Merhaba arkadaşlar şu an elim ayağım titriyor ne düşünüceğimi ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir söylenti çıktı babam hakkında başka biriyle dost hayatı yaşıyor diye daha sonra burada da konu açmıştım. Babam birisiyle görüşüyordu ve annemi aldatıyordu evet. Kadını aradım babamın adını verip kızıyım dedim. Olayın aslı ne dedim pişkin pişkin babana sor deyip telefonu suratıma kapattı. Erkek kardeşlerim babamla konuştu sadece mesajlaştık bilmem ne diye halbuki aynı şehirdelerdi hiç inandırıcı değildi yani. Ben babamla hiç muhattap olmadım sadece konuşmadım suratına bakmadım belli bir süre. Erkek kardeşimin biri belli bir süre babamın üstüne gelince intihar ederim demeler bilmem neler havada uçuştu. Sustuk.
Sustuk çünkü söylesekte annem boşanmazdı ve o kadar çok kafasına takardı ki hasta olurdu ama ben kendime yediremedim kızlar annem o kadar çilekeşki ne bi gezmeye gidebilir doğru düzgün ne bir komşusu vardır ne çarşı pazarı vardır ha bir de cadı olan babanem bizimle yaşar bir de onu çeker. Bende sinirlenip bir hışımla kadını faceten buldum bi görün kapalı bir de dindar şeyler paylaşmış iyice nevrim döndü. Bu kadın adına fake bir hesap açıp akrabalarından bir kaçını ekleyip bu kadın evli erkeklerle ilişki yaşıyor dedim.
Neyse babam beni aradı bugün. O kadın var ya dedi konuştuğunuz ee dedim. O kadın komadaymış birisi adına sahte hesap açıp akrabalarına bir şeyler yazmış akrabaları bu kadına söylemiş güya kadın beyin kanaması geçirip komaya girmiş. Ayrıca da meme kanseriymiş babam öyle diyor. Kızı da babamı arayıp amca senin çocuklarından biri mi bilmiyorum ama mahkemeye vericem demiş.
- Ama o kadın pislikti
(Babam) - Biz sadece mesajlaştık. O kadın meme kanseriydi.
- Olabilir bu o.rspu oldunu değiştirmez
-Çok büyük beddualar ediyor ailesi umarım başına bir şey gelmez annen söyledi göğsünde küçük bir kitle çıkmış umarım başına bir şey gelmez yuvan dağılmaz
-Umarım dedim
Pat kapattı adam allah aşkına kızlar ne diyip napayım şimdi . Vicdan azabbı çekmelimiyim onu da bilmiyorum
EDİT: Babam az önce mesaj attı açtığın hesap duruyorsa sil başına bela olur diye
cehenneme direk olsun... bosversenee vicdan bile yapma.... hastalik adi altina siginmacaaa inanasim bile gelmediiMerhaba arkadaşlar şu an elim ayağım titriyor ne düşünüceğimi ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir söylenti çıktı babam hakkında başka biriyle dost hayatı yaşıyor diye daha sonra burada da konu açmıştım. Babam birisiyle görüşüyordu ve annemi aldatıyordu evet. Kadını aradım babamın adını verip kızıyım dedim. Olayın aslı ne dedim pişkin pişkin babana sor deyip telefonu suratıma kapattı. Erkek kardeşlerim babamla konuştu sadece mesajlaştık bilmem ne diye halbuki aynı şehirdelerdi hiç inandırıcı değildi yani. Ben babamla hiç muhattap olmadım sadece konuşmadım suratına bakmadım belli bir süre. Erkek kardeşimin biri belli bir süre babamın üstüne gelince intihar ederim demeler bilmem neler havada uçuştu. Sustuk.
Sustuk çünkü söylesekte annem boşanmazdı ve o kadar çok kafasına takardı ki hasta olurdu ama ben kendime yediremedim kızlar annem o kadar çilekeşki ne bi gezmeye gidebilir doğru düzgün ne bir komşusu vardır ne çarşı pazarı vardır ha bir de cadı olan babanem bizimle yaşar bir de onu çeker. Bende sinirlenip bir hışımla kadını faceten buldum bi görün kapalı bir de dindar şeyler paylaşmış iyice nevrim döndü. Bu kadın adına fake bir hesap açıp akrabalarından bir kaçını ekleyip bu kadın evli erkeklerle ilişki yaşıyor dedim.
Neyse babam beni aradı bugün. O kadın var ya dedi konuştuğunuz ee dedim. O kadın komadaymış birisi adına sahte hesap açıp akrabalarına bir şeyler yazmış akrabaları bu kadına söylemiş güya kadın beyin kanaması geçirip komaya girmiş. Ayrıca da meme kanseriymiş babam öyle diyor. Kızı da babamı arayıp amca senin çocuklarından biri mi bilmiyorum ama mahkemeye vericem demiş.
- Ama o kadın pislikti
-Çok büyük beddualar ediyor ailesi umarım başına bir şey gelmez annen söyledi göğsünde küçük bir kitle çıkmış umarım başına bir şey gelmez yuvan dağılmaz
-Umarım dedim
Pat kapattı adam allah aşkına kızlar ne diyip napayım şimdi . Vicdan azabbı çekmelimiyim onu da bilmiyorum
Edit: Babam az önce mesaj attı açtığın hesap duruyorsa sil
sen sus diye yalan söyleniyor bıle olabilir benzer durumları bende yasadım haddinden fazla düşünme ayrıca artık aldatılmaya neden olan kadınlar bıle kanunen suçlu oluyolar en kötüsünü düşünelim seni cezaevinemi atacaklar zaten kadın baştan sona haksız sende annenın yuvası yıkılmasın dıye yapmışsın bunun bi önemi yok kafanı serin tutMerhaba arkadaşlar şu an elim ayağım titriyor ne düşünüceğimi ne diyeceğimi bilemiyorum. Bir söylenti çıktı babam hakkında başka biriyle dost hayatı yaşıyor diye daha sonra burada da konu açmıştım. Babam birisiyle görüşüyordu ve annemi aldatıyordu evet. Kadını aradım babamın adını verip kızıyım dedim. Olayın aslı ne dedim pişkin pişkin babana sor deyip telefonu suratıma kapattı. Erkek kardeşlerim babamla konuştu sadece mesajlaştık bilmem ne diye halbuki aynı şehirdelerdi hiç inandırıcı değildi yani. Ben babamla hiç muhattap olmadım sadece konuşmadım suratına bakmadım belli bir süre. Erkek kardeşimin biri belli bir süre babamın üstüne gelince intihar ederim demeler bilmem neler havada uçuştu. Sustuk.
- Ama o kadın pislikti
-Umarım dedim
Edit: Babam az önce mesaj attı açtığın hesap duruyorsa sil başına bela olur diye