• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçlu Kim?

sizi kırmak istemem ama yaptığınız hoş değil hala babanızla aynı evdesiniz kadın evli adamlarla ilişki yaşıyor haklısınız
babanız ne yapıyor bu arada ? evli bir adam olarak kadınlarla ilişki yaşıyor.

Gereksiz bir hareket yaptığınızı düşünüyorum. Burada önemli olan elin kadını değil siz bunu yaptınız tamam peki sonraki kadında ne yapacaksınız ? sonrakinde ne yapacaksınız ? çünkü bu tek kadınla kalmayacak babanız sizin ailenizi yüzünü eğdirmeye devam edecek. onun yerine psikolojisi bozuk olan annenize yardım edin onu topluma kazandırın da şerefini iki paralık eden adamla aynı çatı altında kalıp önüne yemek koymasın.

Vicdan yapması gereken sen değilsin. Baban ve o kadın. Ayrıca iftira atmamışsın ki. Kadının yaptığı şeyi söylemişsin. Bana hic inandırıcı gelmedi kadının komada olduğu.

valla ben daha önce kimseye beddua etmedim . tabi burada atıp tutmak kolay yaşanmadan bilinmez aile yapılarımız farklı. bu durumdan kendinize de eğlence çıkarmışsınız ya pes klavyenin gücü işte. biz öğrendikten sonra babam muhattap olmadı ama kadın babamı sürekli yazışmalarıyla taciz etmiş. Bir ders olsun diye yaptım ona babam zaten bizi kaybederek dersini aldı. Ha kadın hakikaten bu durumdaysa geriye dönsem yapmak istemezdim allahından bul deyip yapmazdım hiç bir şey. Neyse görüyorum ki bazılarına laf anlatmak zor :) ne desem boş size
Hiç de eglenmedim eğlence çıkardığım zannına nerden kapıldınız anlayamadım.Nasıl kaybetti babanız sizi annenizle aynı evde bu adam en ufak bi yaptırımını dahi olmamış.Babanıza surat asmakla kadını ailesine rezil etmek aynı durum mu?Babanızı da rezil etsenize böyle evliyken annenizi aldatan sizi bu rezillikle muhatap eden babanız.Kadının ahlaki değerlerini yargılamak size kalmadı yani.Olanı söyledim deyince işin içinden sıyrılınmıyor yok bi de iftira atsaydınız ne basit görüyosunuz her şeyi.Karşı tarafın çocukları da sizin babanızı rezil etse bu şekilde bin tane laf sayarsınız ama.

Sanırım sizin ki facebook üzerinden değil ,facebook ip adresi vermiyor şikayet durumlarında.

Annemin facebook hesabını çalıp, arkadaşlarını dolandırmışlardı. Hesabı geri alınca hangi ip'lerden giriş çıkış yapıldığını gösteren bir mail aldık. Ama hesap sahibi konumunda olmayan 3. Kişilerle paylaşmıyor olabilirler, onu bilmiyorum.

Bana inandırıcı gelmedi bu koma hali.

Diyelim ki girdi. Onu o haltları yemeden önce düşünecekti.

Bir araştır ne komasıymış bu. Her göğsünde kitle bulunan kanser olup komaya girmiyor.

Ayrıca kadını neredeyse haklı çıkaranlar olmuş. Bir insan kanser diye bu yaptığını doğru çıkarma
Bana inandırıcı gelmedi bu koma hali.

Diyelim ki girdi. Onu o haltları yemeden önce düşünecekti.

Bir araştır ne komasıymış bu. Her göğsünde kitle bulunan kanser olup komaya girmiyor.
güya hacettepe de yatıyormuş. komaya girmek kolay değil yani sırf bu drumdan dolayı girdiğini sanmıyorum. utanacak biri olsaydı zaten yapmazdı. muhtemel kadın hastaydı suçlayacak birini arıyorlar

Ayrıca kadını neredeyse haklı çıkaranlar olmuş. Bir insan kanser diye bu yaptığını doğru çıkarma

güya hacettepe de yatıyormuş. komaya girmek kolay değil yani sırf bu drumdan dolayı girdiğini sanmıyorum. utanacak biri olsaydı zaten yapmazdı. muhtemel kadın hastaydı suçlayacak birini arıyorlar
Hastalığı onu suçsuz yapmaz. Boşver, umursama. Gerçi halaa hastalığına inanmıyorum. Olsa bile bu yüzden kanser olamaz yani.

Back
X