Canım benim sen atanmadan olmaz ne demek.Her insan sevgı ister.Fakat aranızda anlasmalar varsa karsı taraf ben yapamıorum dıyebılır senı ıncıtmeden.Seni seven dik başlılıgınıda,cenenıde sever.Her sekılde sever seniÇabayı bıraktım. Beklemeyi bıraktım. Direnmeyi de bıraktım.ama içimi yiyip bitiren tek bir soru var: ben suçlu muyum?
Hikayemi bilenler bilir. 5 senelik ilk ilişkimin 3. senesinde terk edilmiş, beni terk eden adamın peşinden 1 yıl koşmuş ve bu yüzden tonla hakarete küçümsenmeye maruz kalmıştım ondan vazgeçeyim diye. 1 yıllık yalvarmadan sonra susmuş, zamanla acıya alışıyorken 3 ay sonra çıkıp gelmiş, pişmanım demişti. Kabul ettim ve yeniden başlamıştık. Ama üç ay önce yine ve kesin olarak gitti.
Neden kendimi suçluyorum? Çünkü suçlanıyorum. O suçluyo, annem bile beni suçluyo... Asabiliğim yüzünden, çenem yüzümden, sevgiye açlığım, ilgi isteğim yüzünden. Her şeyden ama her şeyden. Sevdiğim adam beni artık sevmiyormuş çünkü onda ki bu duyguyu ben öldürmüşüm. Sürekki kavga ederek, dik başlılık yaparak.. Neden kavga ettim? Sevilmediğimi hissediyordum. reddediyodu. Benden o sevgiyi esirgiyodu. Kendi diyodu bunu sana vermicem verdikçe alışıyosunx daha çok istiyosun diye.
Adım atalım ciddi bir bağ kurmak istiyordum, çünkü bana hep bu niyetle geldi, ama sen atanmadan olmaz diyodu. Ve ben kavga ediyordum.çok çok fazla şey..
ben çok berbat hissediyorum. Artık sevilmemek benim suçummuş gibi. Benim yüzümden benden soğumuş gibi.. Bu ilişkiyi ben mahvetmişim gibi.. Çünkü bana böyle diyor, o diyor.
Bu suçluluk beni mahvediyor. Suçlu muyum ben? Ben mi yıktım her şeyi?bütün hatalar benim mi?(
2 aydır tedavi alıyorum. İlaç da kullanıyorum. Geçici mi bilmiyorum. Bıktırmış, sıkmış, bunaltmış kişi olmaktan nefret ediyorum. Ama en kötüsü ben hak veriyorum. Keşke alttan alsaydım, keşke sürekli beni aramasını beklemeseydim, sevgisini sınamasaydım, rahat bıraksaydım...severdi o zaman herhalde beniBi de otur şükür namazı kil kurtuldum bu heriften diye.. Hıyara bak, severse alistirirmis.. Köpek beslio sanki embesil
Psikolojin berbat bir durumda.. Öncelikle sunu kendine defalarca tekrarla.. BU DUYGU DURUMUM GECICI COK KISA BIR SURE SONRA HUZURA KAVUSUCAM kolay degil üzerinden silindir gibi bi iliski gecmis uzman yardımi almadan atlatamazsin ilacli tedavi dahi önerebilir.. Tekrarlıyorum bak ne suclusun ne de bu duygu durumun kalici sadece ağır bir depresyondasin
Ama herkes bana ben onu kaybetmişim gibi davranıyo. Öyle efendi bi insanı ben çileden çıkartmışım gibi..o ne degısık bır adammıs ya
onun ıcın uzuldugunuze ınanamıyorum
sız cencerenın ıcınden kurtulmussunuz farkında degılsınız
Hatır tabıkı.Baska bahane bulurdu.Bu seferde sen benı sevmıosun derdı.Tatlım bazen olmuo anladınmı.Senınle alakalı degıl.Senı seven her sekılde sever.2 aydır tedavi alıyorum. İlaç da kullanıyorum. Geçici mi bilmiyorum. Bıktırmış, sıkmış, bunaltmış kişi olmaktan nefret ediyorum. Ama en kötüsü ben hak veriyorum. Keşke alttan alsaydım, keşke sürekli beni aramasını beklemeseydim, sevgisini sınamasaydım, rahat bıraksaydım...severdi o zaman herhalde beni
Sevmezdi, hatta bunun daha cirkin hali olan șartli sevgi sunardi. Atanmazsan evlenmem cümlesi bunun en net kaniti2 aydır tedavi alıyorum. İlaç da kullanıyorum. Geçici mi bilmiyorum. Bıktırmış, sıkmış, bunaltmış kişi olmaktan nefret ediyorum. Ama en kötüsü ben hak veriyorum. Keşke alttan alsaydım, keşke sürekli beni aramasını beklemeseydim, sevgisini sınamasaydım, rahat bıraksaydım...severdi o zaman herhalde beni
etrafınızdakı ınsanlar sızı dogru yonlendırmıyor veya sız kendınızı dogru ıfade edemıyorsunuz belkıAma herkes bana ben onu kaybetmişim gibi davranıyo. Öyle efendi bi insanı ben çileden çıkartmışım gibi..
Benim onu her haliyle sevdiğim gibi. Böyle diyip kendime haksızlık etmemeye çalışıyorum. Ama tıkanıyorum. Kavga anlarında yükselen sesim, canını acıtmak için kullandığım ağır sözlerim..Hatır tabıkı.Baska bahane bulurdu.Bu seferde sen benı sevmıosun derdı.Tatlım bazen olmuo anladınmı.Senınle alakalı degıl.Senı seven her sekılde sever.
Bilenler değmiyor diyor. Bilmeyenler de kesin kabaht sendedir diyor. Anlatmıyorum artık, yoruldum. Ama gitmenin sorumlulığunu bile bana yüklemesi benim ağrıma gidiyo. İkinci.kere hem de. Umarım zaman beni.iyileştiriretrafınızdakı ınsanlar sızı dogru yonlendırmıyor veya sız kendınızı dogru ıfade edemıyorsunuz belkı
ıkı kısı arasında yasananları o ıkı kısı bılır etraf ne bılsın bosverın kım ne derse desın dıyelım kı oylesınız cenenızle bezdırdınız dıyelım bu bır surec bu hepımızın yasadıgı hayat ınsan ne yaparsa kendıne yapar elbet bazı seylerı torpuler bazı seylerı gorursunuz ve sızın ıcın en dogru kısı karsınıza elbet cıkar
kendılerı cok mu duzgunmus ıyıkı evlenmısler tek marıfetlerı evlenebılmekmıs gıbı...bosverın
kendı hatasını bıldıgı ıcın suc bastırmak ıcın sızın ustunuze atıyorBilenler değmiyor diyor. Bilmeyenler de kesin kabaht sendedir diyor. Anlatmıyorum artık, yoruldum. Ama gitmenin sorumlulığunu bile bana yüklemesi benim ağrıma gidiyo. İkinci.kere hem de. Umarım zaman beni.iyileştirir
Seni o hale getirmeseydi sesin yükselmezdi.Canın yanmasaydı canını yakmazdın.Tatlım senı sevenler cıkacaktır.Tedavını al ce baska seylere yonel.Hatta atanmaya calıs oda ne kacırdım desın.Benim onu her haliyle sevdiğim gibi. Böyle diyip kendime haksızlık etmemeye çalışıyorum. Ama tıkanıyorum. Kavga anlarında yükselen sesim, canını acıtmak için kullandığım ağır sözlerim..
Sevmesin ya çok mu lazım.. Ego sunu taa arşa çıkarmışsınız. Tamam sizde de hatalar var, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok ki. Tek erkek o değil sonuçta. Biraz kendinizi düşünüp kendinize değer verin.Keşke alttan alsaydım, keşke sürekli beni aramasını beklemeseydim, sevgisini sınamasaydım, rahat bıraksaydım...severdi o zaman herhalde beni
Sevgi böyle şartlara bağlı bir şey değil ki.2 aydır tedavi alıyorum. İlaç da kullanıyorum. Geçici mi bilmiyorum. Bıktırmış, sıkmış, bunaltmış kişi olmaktan nefret ediyorum. Ama en kötüsü ben hak veriyorum. Keşke alttan alsaydım, keşke sürekli beni aramasını beklemeseydim, sevgisini sınamasaydım, rahat bıraksaydım...severdi o zaman herhalde beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?