Suçlunun sesi daha çok çıkarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bikahvebisohbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
223
67
28
40
Merhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım

Konunun gerçek olmadığını, provokasyon amaçlı açıldığını düşünüyorum Mune

Ayrıca size ne? Size ne? Siz inançlısınız diye herkes inançlı olmak zorunda mı? Ne için polis çağırdınız ayrıca burda öpüşen genç var yetişin mi dediniz Sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmışsınız, çocuk da edepsizce de olsa cevabınızı vermiş umarım dersinizi almışsınızdır.

O çocuk kıza pata küte dalsa park ortasında, yandan yandan sıvışır gidersiniz, kendi hallerinde aşk yaşayan iki çift olunca kolay lokma sandınız galiba. Millet birbirini asıp keseceğine k.rhaneye dönsün dünya, siz fanusta yetiştiniz sanırım, doğup büyüdüğüm küçücük ilçede lise önündeki parkta bi döşek eksikti bizim zamanımızda. İyi bişey diye demiyorum ama onları görseniz parkta öpüşen çiftlere rahmet okursunuz ahahahahah.

İşin kötüsü kavğa edenleri de ayırırım. Her meseleye karışırım bir gün birinin elinde kalacağım kesin. Ayrıca o kız da bir çocuk ve bu çocuk istismarı, yapanın yaşından bağımsız

İkisinin de reşit olmadığı bir durumda istismardan söz edilemez. Kız istismara uğruyorsa çocuk da uğruyor böyle düşünürsek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…