- 19 Eylül 2022
- 223
- 67
- 28
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
İşin kötüsü kavğa edenleri de ayırırım. Her meseleye karışırım bir gün birinin elinde kalacağım kesin. Ayrıca o kız da bir çocuk ve bu çocuk istismarı, yapanın yaşından bağımsızO çocuk kıza pata küte dalsa park ortasında, yandan yandan sıvışır gidersiniz, kendi hallerinde aşk yaşayan iki çift olunca kolay lokma sandınız galiba. Millet birbirini asıp keseceğine k.rhaneye dönsün dünya, siz fanusta yetiştiniz sanırım, doğup büyüdüğüm küçücük ilçede lise önündeki parkta bi döşek eksikti bizim zamanımızda. İyi bişey diye demiyorum ama onları görseniz parkta öpüşen çiftlere rahmet okursunuz ahahahahah.
Polisi arayıp ne dediğinizi merak ettim sadecb
Daha sık gezmeleri gerektiğiPolisi arayıp ne dediğinizi merak ettim sadece
İkisinin de reşit olmadığı bir durumda istismardan söz edilemez. Kız istismara uğruyorsa çocuk da uğruyor böyle düşünürsek.İşin kötüsü kavğa edenleri de ayırırım. Her meseleye karışırım bir gün birinin elinde kalacağım kesin. Ayrıca o kız da bir çocuk ve bu çocuk istismarı, yapanın yaşından bağımsız
Sordum.Çocuğun 17 yaşında olduğunu nereden biliyorsunuz?
Parkta yürüyüş yapıyordum ibadet etmek zorunda değilim, topluma uygun yaşamak zorundayımSizin teravih namazı saatinde ne işiniz vardı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?