- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Sanki dedesini biptilerYetişin birbirlerini öpüyolar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki dedesini biptilerYetişin birbirlerini öpüyolar.
Doğru. En çok yapmak istedeğim bu. Yanlışa yanlış demeyim. Nefret yüklü değil sessiz bir toplum olalım.Size ne?
Ahlak bekçisi misiniz?
Öpüşürken görse ne olacak?
Ne kadar nefret yüklü bir toplumuz
Birbirini seven 2 insanın öpüşmesinin nesi yanlis? İleri mi gittiler, ilişkiye mi girdiler yada teşhir mi oldu noldu? Hadi ters geldi polisi aradınız tamam ama yanınızda küçük çocuğunuz varken münakaşaya girmek ne alaka? Size yada çocuğunuza zarar verecek fiziksel bir girişim olsaydı napcaktiniz? Münakaşaya girdiğiniz o insan serseri çıkıp cebinden kesici alet falan cikarsaydi... Çocuğunuz birbirini seven 2 insan görmesin diye onu tehlikeye mi atmayı uygun gördünüz?Tv izlemiyorum ve şiddetin her türlüsüne da karşıyom. Bir yanlışa yanlış demek diğer yanlışları göz ardı edeceğim anlamına gelmez. Daha hoşgörüşü olabilirdim çocuk çok saygısız çıkmasaydı
Tamam bunda haklısınız ama bir yerde ses çıkmazsa bu artar. Bir gün gece olur bir gün gündüz olur artarak çoğalır.İşin gücün yok, para kazanmıyorsun, ailenle yaşıyorsun sevgiliyle de ancak kafede sinemada görüşebiliyorsun. Yani gençsin de zaten, kendini yeni keşfediyorsun, sevgiliyi öpmek istemek çok normal. Öpmek istemesen anormal olur zaten o yaşta.
Güpegündüz çocuk parkında kumdan kale yapan çocukların karşısında öpüşmüşler gibi davranmayın. Gecenin o saatinde kimse yok diye güvenmiş öpmüştür yani. Paraları yok, yaşları tutmuyor, yani mahremiyet sağlayacak güçleri yoktur ki daha.
Yani tabi ki ulu orta teşhire varan olaylar olsun demiyoruz. Ama bir öpücük yani olan, abartmamak lazım.
Size mi düştü aile kurumunu korumak? Başka işiniz kalmadı heralde.Doğru. En çok yapmak istedeğim bu. Yanlışa yanlış demeyim. Nefret yüklü değil sessiz bir toplum olalım.
Küfreden bağıran nefret yüklü değiy yanlışa yanlış dedim diye ben mi nefret yüklüyüm. Bir toplumun ahlakı çökerse her şey çöker. Aile kurumu yok ediliyor umrunuzda mı? Nasıl bir algınız var?
Ayyy iki genç öpüştü diye mi aile kurumu yok oluyor?Doğru. En çok yapmak istedeğim bu. Yanlışa yanlış demeyim. Nefret yüklü değil sessiz bir toplum olalım.
Küfreden bağıran nefret yüklü değiy yanlışa yanlış dedim diye ben mi nefret yüklüyüm. Bir toplumun ahlakı çökerse her şey çöker. Aile kurumu yok ediliyor umrunuzda mı? Nasıl bir algınız var?
Aile kurumu nasıl yok ediliyor yahu? Evet çocuk küfür ederek falan terbiyesizlik yapmış. Ama ne var öpüşmekte ?siz böyle yaptınız diye aile kurumunu kurtarmış mı oldunuz?Doğru. En çok yapmak istedeğim bu. Yanlışa yanlış demeyim. Nefret yüklü değil sessiz bir toplum olalım.
Çoçiğumun yanımda olduğunu nerden çıkardınız. O saatte soğukta ne işi var. Her zaman gittiğimiz park dedim çoçuğum tabiki evdeydiBirbirini seven 2 insanın öpüşmesinin nesi yanlis? İleri mi gittiler, ilişkiye mi girdiler yada teşhir mi oldu noldu? Hadi ters geldi polisi aradınız tamam ama yanınızda küçük çocuğunuz varken münakaşaya girmek ne alaka? Size yada çocuğunuza zarar verecek fiziksel bir girişim olsaydı napcaktiniz? Münakaşaya girdiğiniz o insan serseri çıkıp cebinden kesici alet falan cikarsaydi... Çocuğunuz birbirini seven 2 insan görmesin diye onu tehlikeye mi atmayı uygun gördünüz?
Merhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
Bunlar boyle anacımİşin gücün yok, para kazanmıyorsun, ailenle yaşıyorsun sevgiliyle de ancak kafede sinemada görüşebiliyorsun. Yani gençsin de zaten, kendini yeni keşfediyorsun, sevgiliyi öpmek istemek çok normal. Öpmek istemesen anormal olur zaten o yaşta.
Güpegündüz çocuk parkında kumdan kale yapan çocukların karşısında öpüşmüşler gibi davranmayın. Gecenin o saatinde kimse yok diye güvenmiş öpmüştür yani. Paraları yok, yaşları tutmuyor, yani mahremiyet sağlayacak güçleri yoktur ki daha.
Yani tabi ki ulu orta teşhire varan olaylar olsun demiyoruz. Ama bir öpücük yani olan, abartmamak lazım.
Bunun uzun sosyolojik açıklamaları var ama benim bunu size anlatacak kadar umudum yok, kısaca tümevarım. Parça bütünün kendisidir.Aile kurumu nasıl yok ediliyor yahu? Evet çocuk küfür ederek falan terbiyesizlik yapmış. Ama ne var öpüşmekte ?siz böyle yaptınız diye aile kurumunu kurtarmış mı oldunuz?
Devam edin gülmeye, bu çocuklar aile kurmayacaklar 10 sene 20 sene sonra görürsünüzAile kurumunu reşit olmayan sevgililerden mi koruyacaksınız ahhsjd hiç güleceğim yoktu.
Ben hala istismarda kaldım. Sosyolojik açıklamalarla bu kadar haşır neşirseniz bunun nasıl bir istismar olduğunu da açıklar mısınız?Bunun uzun sosyolojik açıklamaları var ama benim bunu size anlatacak kadar umudum yok, kısaca tümevarım. Parça bütünün kendisidir.
Yooo gündüz de olmaz. Şuursuz insan hep şuursuzdur, gündüzden yapmaya başlar. Geceyi meceyi beklemez zaten.Tamam bunda haklısınız ama bir yerde ses çıkmazsa bu artar. Bir gün gece olur bir gün gündüz olur artarak çoğalır.
Yanında çocuğun yoksa cocugun olduğunu ne blıo da nasıl yaptın diyoÇoçiğumun yanımda olduğunu nerden çıkardınız. O saatte soğukta ne işi var. Her zaman gittiğimiz park dedim çoçuğum tabiki evdeydi
Kimler kimler aile oluyor, onlar da olur merak etmeyin.Devam edin gülmeye, bu çocuklar aile kurmayacaklar 10 sene 20 sene sonra görürsünüz
O soğukta cocuklarn ne ısı varBen hala istismarda kaldım. Sosyolojik açıklamalarla bu kadar haşır neşirseniz bunun nasıl bir istismar olduğunu da açıklar mısınız?
Ben çocuğunuzla gittiniz sandım ayrıca, çocuk parkında çocuk var mıydı?
Tamam bunda haklısınız ama bir yerde ses çıkmazsa bu artar. Bir gün gece olur bir gün gündüz olur artarak çoğalır.
Çok beylik laflar ediyorsunuz bence. Kınamayın kınadığınızı yaşamadıkça ölmezsiniz.Devam edin gülmeye, bu çocuklar aile kurmayacaklar 10 sene 20 sene sonra görürsünüz