Suçlunun sesi daha çok çıkarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaya yorumum;
Ben de parklarda, bahçelerde öpüşülmesinden, alkol alinmasindan, büyük gençlerin toplaşıp küfürlü muhabbet etmesinden hoşlanmam, ama yukarida bir hanimefendinin de dedigi gibi mahremlerini sağlayacak güçleri yok, bizim zamanimizda en azindan öpüşen gençler falan sinemaya giderdi, simdi olmuş bir sinema bileti kaç para? Gençler de beraber vakit geçirmek istiyorlar ve maalesef kaliteli zaman geçirebilecekleri durumlari olmadigi icin park bahçe koselerini tercih ediyorlar.
Yukaridaki yorumunuza cevabim;
Kurmasınlar hanımefendi, herkes evlenmek zorunda mi? Buna karışamazsınız ya da tüh tüh vah vah yapamazsınız, isteyen yuva kurar isteyen kurmaz, ak ile karayı ayırın lütfen, ahlak ve toplum sadece insanlar güzel güzel evlenince korunmuyor, başka kriterleriniz olsun.
Bunu düşüneceğim

İki reşit olmayan çocuktan kız olanı istismara uğramış oluyor çünkü erkek olanın şeysi var.
Bir de avukat mıymış üye, vay anam babam. Ben de kocamın kıçını etrafta kimse yoksa mıncırıyorum inşallah istismar diye polis çağırmaz denk gelirsek

İleri gitti diyelim seks yaptılar reşit olduklarında. Eee yine bunda kahrolacak bir şey yok. Evladınız yetişkin olduğunda kendi tercihlerini yaşayacak. Önünde duramazsınız. Durursanız da kaybeden siz olursunuz. Aranıza soğukluk girer sırlar girer

Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum, zaten kuytu köşede buluşup böyle duruma düşen çocuklar baskıcı ailenin çocukları oluyor genelde.

Lisede okula dahi servisle gelip giden, hiçbir yere çıkamayan arkadaşım okulu ekip sabahın köründe sevgilisinin evine alkol almaya gidiyordu, cinsellik yaşadıklarını da anlatıyordu.

Baskılamaya çalışarak kurtarılmaz bir nesil, yasak olan cazip geliyor çünkü her zaman

Devam edin gülmeye, bu çocuklar aile kurmayacaklar 10 sene 20 sene sonra görürsünüz
Kurmasın. Herkes evlenmek zorunda mı?
Evlenmesin. Kendi hayatı kendi tercihi. Zorunda mı evlenmek?
Yada neden seks yapınca evlenmesin. Ben bundan on sene önce bakire olmadan evlendim. Bu çocuklar 20 sene sonra çok daha aşacak bunju. Anneannenizin döneminden çıkın 2023teyi

Bir de avukat mıymış üye, vay anam babam. Ben de kocamın kıçını etrafta kimse yoksa mıncırıyorum inşallah istismar diye polis çağırmaz denk gelirsek

Ay bi kere gece apartman bahçesinde eşim popoma vurmuştu da komşu balkondan görmüştü. İyi ki polis çağırmamış dkfkfkf

Konu sahibini tenzih ederek söylüyorum, zaten kuytu köşede buluşup böyle duruma düşen çocuklar baskıcı ailenin çocukları oluyor genelde.

Lisede okula dahi servisle gelip giden, hiçbir yere çıkamayan arkadaşım okulu ekip sabahın köründe sevgilisinin evine alkol almaya gidiyordu, cinsellik yaşadıklarını da anlatıyordu.

Baskılamaya çalışarak kurtarılmaz bir nesil, yasak olan cazip geliyor çünkü her zaman
Benim yeğenim 16 yaşından beri aynı çocukla sevgili. Ders çakışmaya da annesinin evine giderlerdi. Bizimle de tanıştı, anneannesi dedesiyle de tanıştı. Üniversiteyi de en güzel şekilde kazandılar beraberler hala. Evlenmeseler bile güzel bir sevgililik yaşıyorlar sır saklamadan. Bundan güzel ne olabilir?

Dünyanın dönüştüğü şey beni rahatsız ediyor.
Öpüşen değil de yobaz, sevgi düşmanı, herkesin hayatına o koca pis burnunu sokan, ahlak bekçileri beni rahatsı ediyor. Keşke sizin gibiler yerine öpüşen seven insanlar çoğalsa.
Afganistan tam bu tiplere uygun

Neyse duygularımı banlanmayacak şekilde ifade edemiyorum

Benim yeğenim 16 yaşından beri aynı çocukla sevgili. Ders çakışmaya da annesinin evine giderlerdi. Bizimle de tanıştı, anneannesi dedesiyle de tanıştı. Üniversiteyi de en güzel şekilde kazandılar beraberler hala. Evlenmeseler bile güzel bir sevgililik yaşıyorlar sır saklamadan. Bundan güzel ne olabilir?

Ne kadar güzel.
Bende öyleydim ve iyi ki öyle olmuş çünkü hiçbir yanlış yapmadım, neden yapayım ki?
Erkek arkadaşlarım bize gelirdi, ben onlara giderdim.
Abim cebindeki son parasını bana verirdi “kahveni, pastanı kendin öde, arkadaşına da ısmarla ama parasını yeme sakın” diye.
Üniversite de o kadar çok şey gördüm ki ağzım açlık bakıyordum, ipini koparmış gibi yanlışa koşuyordu baskıcı ailede büyüyen arkadaşlarım.

Milletin çocuğunun ne yaptığı sizi ilgilendirmez, çocuğun ettiği küfürleri doğru bulmuyorum ancak belli ki tahrik etmişsiniz. Benim yaşam tarzıma uygun olmayabilir, ama karışmam yani bana ne. Birinin bana karışmasını nasıl doğru bulmuyorsam, ben de başkasının hayatına karışmam, bence siz de bunu öğrenmelisiniz.

İleri gitti diyelim seks yaptılar reşit olduklarında. Eee yine bunda kahrolacak bir şey yok. Evladınız yetişkin olduğunda kendi tercihlerini yaşayacak. Önünde duramazsınız. Durursanız da kaybeden siz olursunuz. Aranıza soğukluk girer sırlar girer
Burada sizinle ayrışıyoruz.
Öpüşmek ahlaksızlık değildir.
Neyse ki sizin gruba dahil değilim. Yaradanıma binlerce şükürler olsun
Öpüşmekten bahsetmiyorum. Konuyu bütün olarak yazmadığım icin. Neyse ben kafamdakini biliyorum. Sadece yargılayıcı olduğum icin kendime kırgın çıçuğa tehdit ve küfürleri icin şikayetçi olmadığım icin kızgınım. Hep kendime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X