Suçlunun sesi daha çok çıkarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denk geldim merak etmeyin her türden insana denk geldim. Dünyanın halinden memnunsanız pencereden dışarı burnunuzu çıkarmıyorsunuz demektir
Değilim çok haklısınız, sizin gibi zihniyetlerden hiç memnun değilim. Ben herkesin istediğini yapmasınızdan yanayım kimseye göre yaşamasından değil. Siz kimsenin hakimi savcısı değilsiniz. Size göre yaşamayacak hiç kimse. Burası ÖZGÜR bir ülke. Size zorla bir şey yapılmadığı sürece durumdan şikayetçi bile olmazsınız. Burası hukuk devleti olduğu için, İran falan gibi ahlak polisi (o neyse artık) yok burada.
Yok bu arada gelmemişsinizdir benim gibisine denk 😉

Merhaba kk. Dün akşam 17 yaşında bir erkek çocuğunu sevgilisi ile her gün küçük çocuğumla gittiğim bir parkta öpüşürken ikaz ettim. Üstalik caminin dibi millet icerde teravih kılıyor. Ben de dindar biri değilim ama toplumun dini milli ahlaki değerlerine saygısızlık etmek asla.. neyse utanır sandım nerdee.. Çocuk tam bir terbiyesiz çıktı,” sen nasıl yaptın çocuğunu” dedi. Çıldırdı sana ne diye nasıl bağrınıyor, erkak olsan elimde kalırdın vs sinkaflı küfürler; yedi kendini. Sadece terbiyesizsin dedim ve polis çağırdım. Polis geldi kız arkadaşı o kadar riça ettik ki neyse dedim polislere, ama bizim pişkin çoçuk geldi kız arkadaşıma yakın oturdum diye polis çağırdı dedi bişe yüpmıyordum vs kuzu oldu onlara, bir şey demedim. Sonra hadi bak yol, hadi yoluna s..tr git dedi ukala ve pişkin bir tavırla.
Gençlik bu mu, umudum azalıyor. Dünya kokuşmuş bir kerhaneye dönmüş durumda kimsenin de gıkı çıkmıyor çıkanın arkasında duracak bir polis hukuk düzeni de yok. Canımı sıktığımla kaldım
Gercekten cok yazik ya. Rezil durumdalar. Özendikleri hayata bakın. Ama biraz sert soylediyseniz kizin yaninda rezil etti beni diye saldirmistir. Ne haddineyse iki turlu de cok sacma

Ben sokak ortasında gayet de kocamı dudaklarından öpüyorum. Sevgililerimle de öpüşürdüm. Hayırdır öpüşmek suç mu ayıp mı? Size ne ayrıca? Ahlâk bekçisi misin bezirgân mısınız?
Ben kocamı oğlumun yanında da öpüyorum. Ahlaksız mı yetiştiriyorum çocuğumu? Gayet anne babasının birbirini severek büyüyor. Öpüşen görünce de ileride gözünü pörtletip bakan bir yetişkin olmaz belki bu sayede

Ayyy iki genç öpüştü diye mi aile kurumu yok oluyor?
Biz insanlar sporla mı çoğalıyoruz da benim haberim yok yav? Kafayı yedirteceksiniz en sonunda bana he. :olamaz:
Kore'de Japonya'da erkeklerin ve toplumun cinsiyetçi yapısından dolayı kadınlar artık erkeklerle flört bile etmiyormuş ve Koreliler kadınlar ilişki yaşayıp evlensin diye dizilerini bilerek romantik yapıyorlarmış. Yani aile kurumu için asıl gençlerin flört etmemesi sorun.

Konu 17 yaşındaki gençlerin parkta öpüşmesiyle başlamış, ekonomi ve Afganistan’la devam etmiş, sonra öpüşmeye geri dönülmüş:confused:
Dini siyasi ahlaki her türlü yorum ve sonra kapanış.

Bir zamanlar 17 yaşındaydım, mahallemizdeki sokak arası merdivenlerde eşimle oturmuş sohbet edip gülüyorduk, özellikle altını çizeyim sohbet edip gülüyorduk öpüşmüyorduk, babaannemin arkadaşı sözde yaşından ötürü saygı duyduğum komşu teyze sokağa fırlayıp ahlaksız mahallenin ahlakını bozuyorsun diyerek sokağın ortasına kocaman tükürmüştü, aynı teyze eşimle evlendiğimde yüzünde kocaman bir tebessümle tebrik etti, çok şükür mahallenin namusu ahlakı kurtulmuştu da ondan sanırım.
Kimseye zararı olmayan sadece sevgilisiyle el ele gezip öpüşen gençlerin sırtına yüklemeyin ahlakı.
Toplumun ahlakının hesabını el kadar çocuklara tecavüz eden, kızını hamile bırakan, gelinine, yengesine göz koyan, kadınları çocuklarının gözü önünde öldüren, damacanaya köpeğe keçiye hallenenlerden sormalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X