• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonra burda konularını okuyoruz son görülme takip eden, telefonuna program indiren, gittiği yerden fotoğraf isteyen kadınların
Amaan affet ne olacak demekle bir olmuyor bence yaşamak
Kaldı ki insanın kendime de yapacağı büyük bi saygısızlık
Yakalanınca küsen adamlar bile görüyoruz. Bunlar hep yüzgöz olmaktan, affedilme arsızı olmuşlar artık, yakalanınca küsüyor.

Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
İnsanoglu hatasız degildir , bazen insanlar anlık gaflete düşebiliyor . Yaptıgınız şeyi anlayabiliyorum , sevgiye ihtiyacınız varmış biran kendinizi boşlukta buldunuz . Evet çok yanlış ama eşinizi karşınıza alın ve güzel güzel anlatın yalandız ve dolansız . Ne kadar sizi ihmal ettigini . Sonra oturun dua edin allaha ! Ve secdeye kapanın , insanların kalbi allahın elindedir , rabbim nice hata işlemiş kullarını affediyor dua edin eşiniz de sizi affetsin , merhamet etsin . Ve hakkınızda hayırlısı neyse o olsun . Ve eşinize aile danışmanlıgına gitmeti tavsiye edin . Beraber gidin evliliginizi hala kurtarmak istiyorsanız eger . Allah herkesin yardımcısı olsun . Şurada asla ben olsam şunu yapardım ben olsam böyle yapardım demeyin kızlar .. kınadıgınız yerde başınıza gelmeden ölmezsiniz .

Bugün her şeyi konuştuk, tekrar bi şans verebileceğini, ne kadar olsa da eski düzeni bulamayabileceğimizi, evimize düzenimize bakmamız gerektiğini, zamanla bişeylerin rayına oturacağını, ikimizinde hataları olduğunu konuştuk.
İkimiz de kendimizi toparlayacağımıza dair söz verdik. Hata insanoğlu içindir. Her insan için yaptı bidaha yapacak diye bir kaide de yoktur. Ne korku ne endişe. Bazen bişeylerin kıyöetini anlayabilmek için kaybetmekle yüzyüze gelmek gerekebiliyormuş.
Denemeye olmazsa da yollarımızı ayırmaya karar verdik. Ben olacağımıza inanıyorum. İyi yada kötü hiç fark etmez yorumda bulunan her kese teşekkür ediyorum.

Bugün her şeyi konuştuk, tekrar bi şans verebileceğini, ne kadar olsa da eski düzeni bulamayabileceğimizi, evimize düzenimize bakmamız gerektiğini, zamanla bişeylerin rayına oturacağını, ikimizinde hataları olduğunu konuştuk.
İkimiz de kendimizi toparlayacağımıza dair söz verdik. Hata insanoğlu içindir. Her insan için yaptı bidaha yapacak diye bir kaide de yoktur. Ne korku ne endişe. Bazen bişeylerin kıyöetini anlayabilmek için kaybetmekle yüzyüze gelmek gerekebiliyormuş.
Denemeye olmazsa da yollarımızı ayırmaya karar verdik. Ben olacağımıza inanıyorum. İyi yada kötü hiç fark etmez yorumda bulunan her kese teşekkür ediyorum.
Sen şu karın ağrısını bi at, eski düzenin geri gelsin, o zaman belli olur bi daha yapar mısın yapmaz mısın.

Sen şu karın ağrısını bi at, eski düzenin geri gelsin, o zaman belli olur bi daha yapar mısın yapmaz mısın.
Adama zaten güncelleme geldi. İlgisiz adam karısı aldatınca bir anda ilgiye boğacak karısını sanki. İki taraf için de bitmiş bir evliliği kurtarmaya çalışıyorlar. Herkes kendi aleminde takılıyor

Adama zaten güncelleme geldi. İlgisiz adam karısı aldatınca bir anda ilgiye boğacak karısını sanki. İki taraf için de bitmiş bir evliliği kurtarmaya çalışıyorlar. Herkes kendi aleminde takılıyor
İkisi de konfor alanından çıkamıyor. Birinin ilgisizliklerini aileciliklerini çekecek, evde donunu yıkayıp yemeğini yapacak bir kadın olmayacak, öbürü de boşansa çalışıp kendi karnını doyurması lazım gelecek. İşin kötüsü, çocuklara sizin için katlandık diyecekler.

İkisi de konfor alanından çıkamıyor. Birinin ilgisizliklerini aileciliklerini çekecek, evde donunu yıkayıp yemeğini yapacak bir kadın olmayacak, öbürü de boşansa çalışıp kendi karnını doyurması lazım gelecek. İşin kötüsü, çocuklara sizin için katlandık diyecekler.
Bu olayda yine olan çocuklara oluyor her zamanki gibi. Çocukları düşündükleri yok senin de dediğin gibi. Kaldı ki ben adamın affettiğin asla düşünmüyorum. Çok daha kötüsünü karısına yaşatacak

Madem ikiniz de bu yuvanın devamını istiyorsunuz umarım zor günleri geride bırakıp bundan sonra çok mutlu olursunuz. Asla hiç kimseye anlatmayın, eski defterleri kapatın ve önünüze bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X