• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadakatsizlik durumunda yine de anneye mi veriliyor çocuklar
Evet. Velayet ile sadakatin bir bağı yok. Sadakatsizlik durumunda sadece karşı taraf tazminat isterse o verilir.

Hakim bosanmalarda çocuklar için en uygun durumunu düşünür daima. Çocukların düzeninin bozulmamasını ister. Ozellikle küçük çocuklar anne şefkatine daha cok muhtaçtır. Baba anne kadar o şefkati veremez. Hakimler bunu biliyor. 2 ve 4 yaşındaki çocuklar fiziksel bakıma da muhtaç. Bu nedenle anneye verilir.

Sadakat sözü kocaya verilmiş bir sözdür, çocuklara değil. Bu nedenle sadakat durumu ile velayet arasında bir bağ yok. Sadakatsizlik durumunda sadece kocası konu sahibinden tazminat isterse konu sahibi tazminat öder kocasina.

Onun dışında mesela evlilik sırasında alınan mallar varsa onlar eşit paylastirilir. Konu sahibi esini aldattı diye ev kocaya verilmez, eğer evlilik sırasında ev ya da araba veya arsa aldılarsa. Umarım anlatabilmisimdir.

Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Yalnız hissettiğinizi böyle şeylere başvurmadan önce eşinizle neden paylaşmadınız? Belki paylaşsaydınız sorun ortadan kalkardı, yakalanmasaydınız devam edecekti. Şöyle düşünün "o yapsaydı ben kedimi nasıl hissederdim?"

Sosyal medya hesabı açıp, bir erkekle konuşurken ne düşünüyordunuz ne bekliyordunuz? Madem eşinizi, yuvanıza bu kadar düşkündünüz dışarda ne aradınız? Konuştuğunuz insana evli olduğunuzu söylediniz mi?
Evlilik sadakat üzerine kuruludur. Siz buna ihanet etmişsiniz. Bundan sonra kocanızın insiyatifine kalmış.

Evet. Velayet ile sadakatin bir bağı yok. Sadakatsizlik durumunda sadece karşı taraf tazminat isterse o verilir.

Hakim bosanmalarda çocuklar için en uygun durumunu düşünür daima. Çocukların düzeninin bozulmamasını ister. Ozellikle küçük çocuklar anne şefkatine daha cok muhtaçtır. Baba anne kadar o şefkati veremez. Hakimler bunu biliyor. 2 ve 4 yaşındaki çocuklar fiziksel bakıma da muhtaç. Bu nedenle anneye verilir.

Sadakat sözü kocaya verilmiş bir sözdür, çocuklara değil. Bu nedenle sadakat durumu ile velayet arasında bir bağ yok. Sadakatsizlik durumunda sadece kocası konu sahibinden tazminat isterse konu sahibi tazminat öder kocasina.

Onun dışında mesela evlilik sırasında alınan mallar varsa onlar eşit paylastirilir. Konu sahibi esini aldattı diye ev kocaya verilmez, eğer evlilik sırasında ev ya da araba veya arsa aldılarsa. Umarım anlatabilmisimdir.
Çok güzel açıkladınız. Teşekkür ederim

Herkes sacmalamıs. Hanımefendı yaptiginiz dogru degil ve bunu bılıyorsunuz.farkında olup kendınızı eleştirmenız dogruyu bulma yolundakı ılk adımınız. Insan yanlıs bır sey yaptıgında bunun arkasında durmalı ve buna kılof aramamalı. Insanlar degisir.huylu huyundan vazgecer. Insanıglu atomu falan parcalıyor.bırkere yapanbı daha yapmayabılır.yapabılır de .irademız ve beynımız var ,dusunme yetısı olanlar karar da verebılır.
Buradakı sığ dusuncelı kadınlara aldırmayın. Esınızle bır konusma yapın.cok pisman oldugunuzu, sizce ne sebeple bunu haptıgınızı, sonra da hıcbır seyın bu davranısa sebep olamaycagını, onu kaynetmek şstemediginizi, bir daha asla tekrarlanöayacagını ve vu konuyu konusup kapatmak istediginizi belırtın.esınıze daha ilgili olun. Netıcede barısmak istiyorsunz ve hatalı ola sizsiniz. Bundan sonra bu kdar bırbırınızden uzaklasmak istemediginizi belırtın falan fıstık

Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Merhaba durum oldukça kötü insan bazen gaflete düşer sonucunu düşünmeden bir anlık şeytanlık iş yapar fakat ne olursa olsun her şeyin bir bedeli vardır ve buna katlanmak zorundasınız eşiniz şu an duygu karmaşası içindedir ondan uzak durmanız kendimce en doğrusu aradan vakit geçince iki yetişkin konuşup anlaşabilirsiniz. Uzlaşmanızı ve sizinde akıllanacağınızı umuyorum.

Canım ne yazıkki seni bu duruma atan yine eşinin kendisi seni ilgisiz ve yanlız bırakmış baska birinin ilgisi hosuna gitmiş bu durumda seni suclamak cok zor eşin dünyalar iyisi bi insan dahi olsa karısına 2 güzel söz söyleyemiyorsa sıkıntı büyük

Burdayız burdayız da, adam boşanma niyetinde değil besbelli, hatta bu ölümcül hata ona yaramış bile. Şimdi dilediği gibi davranır, karısı da gık diyemez. Nabalım? He, nabalım? Adam gelsin, boşa abi donuna kadar al diyelim? Adam yok ama karşımızda. :) Bari konu sahibine diyelim, donuna kadar ver, boşan diye. 😬

Evliliği devam ettirmeyi düşünüyorsa kaçınılmaz son

Erkek yapsaydı şu durumu ortalığı ayağa kaldıran kadınlar, kadın aldatımca birden pamuk şekerine dönmüş. Ben şok. Aldatmanın kadını, erkeği, bahanesi olmaz. aldatma aldatmadır. Yok ilgisiz bırakmış ondan suçsuzmuş. İyi misiniz siz ya? İlgisiz kaldıysa boşansın o zaman. Hayretler içinde okuyorum.
kimseden korktuğum için genel yazmadım bu düşüncede o kadar çok kişi var ki şu konuda alıntı yapamadım hepsini. Hepinizi bu düşüncenizden dolayı kınıyorum

Erkek yapsaydı şu durumu ortalığı ayağa kaldıran kadınlar, kadın aldatımca birden pamuk şekerine dönmüş. Ben şok. Aldatmanın kadını, erkeği, bahanesi olmaz. aldatma aldatmadır. Yok ilgisiz bırakmış ondan suçsuzmuş. İyi misiniz siz ya? İlgisiz kaldıysa boşansın o zaman. Hayretler içinde okuyorum.
kimseden korktuğum için genel yazmadım bu düşüncede o kadar çok kişi var ki şu konuda alıntı yapamadım hepsini. Hepinizi bu düşüncenizden dolayı kınıyorum
Erkeğin düşmanı yine kadın😁.
Ya kadın aldatmış ama ilgi görmemişsin diye savunmuslar. Aldatmanın gerekçesi olmaz.

Bekleyip goreceksiniz konu sahibi, bu konuda yapacak bir şey yok.

Heyy donuna kadar alcilar nerdesiniz:)) Şahsen kesilmiş bur muhabbeti 1 ay sonra görse eşiniz ya da siz kendiniz pişman olup söyleseniz pismanliginiza inanırdım. Ama sizinki şu an yakalanmanin verdiği bir endişe ve korkuyla gelen pişmanlık sadece. Bir yerde patlar yine bu olay belki 6 ay sonra belki 3 yıl bilemem ama dikiş tutmaz zor.
Bir hata yapmış boşluktaymış çünkü kocası ilgisiz bırakmış. Yani adam suçluymuş o yüzden affettirip kendini evliliğe devam etmesi daha doğruymuş. Aldatma için yuva yıkılır mı hiç?

Erkeğin düşmanı yine kadın😁.
Ya kadın aldatmış ama ilgi görmemişsin diye savunmuslar. Aldatmanın gerekçesi olmaz.

Bekleyip goreceksiniz konu sahibi, bu konuda yapacak bir şey yok.
Tosunum yorumları okurken şok geçirdim resmen. Ya erkek yapsa onu beter et, evden at, maaşına el koy, nafaka al diyen kadınlar, bişliği dişmiş, ilgisiz kilmiş" diyor:skandal:

Ne yapalım o zaman yani?
Kadın ilgisini biraz çekince er kişisi gidip başkalarıyla konuşsun, biz de aaa adam haklı ilgisiz bıraktık barışalım mı diyelim?
Aldatmanın cinsiyeti olur mu?
Oluyormuş mesajları okumadın mı? Kadın ilgisiz bırakılırsa ve aldatırsa suç kocadaymış.

Oluyormuş mesajları okumadın mı? Kadın ilgisiz bırakılırsa ve aldatırsa suç kocadaymış.

o zaman aldatan erkeklerin çoğu da dibine kadar haklı. bir sürü kadın ev işi/çocuk vs derken "ay kirpik diplerin ağrıyor" diyip sırtını dönüp yatmıyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X