• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman aldatan erkeklerin çoğu da dibine kadar haklı. bir sürü kadın ev işi/çocuk vs derken "ay kirpik diplerin ağrıyor" diyip sırtını dönüp yatmıyor mu ?
Aldatan erkekler haksız diyorduk ama baksana, aldatılınca bile haksız oluyormuş.

Aldatan erkekler haksız diyorduk ama baksana, aldatılınca bile haksız oluyormuş.

bir kadın mutsuz olup kocasından ayrılabilir, çocukları olsa da istediği kişiyle ilişki yaşayabilir.
sonuna dek savunurum.
ama aldatıp sonra "çocuklarımmmm" denmesini aklım almıyor.

yakalanmasaydınız konusmaya devam edecektınız pısman falan degılsınız sadece korktunuz ıgrenc ve rezıl bır konu
sızın gıbı ınsanları hı bır zaman anlayamayacagım ben . mıdemı bulandırıyorsunuz .

bir kadın mutsuz olup kocasından ayrılabilir, çocukları olsa da istediği kişiyle ilişki yaşayabilir.
sonuna dek savunurum.
ama aldatıp sonra "çocuklarımmmm" denmesini aklım almıyor.
Yaptığından pişman değil ki yakalandığı için pişman. eşi yakalamasa devam edecekti. Belki o kişiden ayrılıp başkaları da olacaktı. ama bu eylemi yaparken "çocuklarım" demiyordu. Ne zaman yakalandı senin de dediğin gibi " çocuklarım, yuvam" oldu. O ilgi göstermediğinden şikayetçi olduğu kocasından özürler dileyip affetmesini istemeye başladı. Maden evliliğinde mutsuzdu ayrılsaydı dimi?

Herkes sacmalamıs. Hanımefendı yaptiginiz dogru degil ve bunu bılıyorsunuz.farkında olup kendınızı eleştirmenız dogruyu bulma yolundakı ılk adımınız. Insan yanlıs bır sey yaptıgında bunun arkasında durmalı ve buna kılof aramamalı. Insanlar degisir.huylu huyundan vazgecer. Insanıglu atomu falan parcalıyor.bırkere yapanbı daha yapmayabılır.yapabılır de .irademız ve beynımız var ,dusunme yetısı olanlar karar da verebılır.
Buradakı sığ dusuncelı kadınlara aldırmayın. Esınızle bır konusma yapın.cok pisman oldugunuzu, sizce ne sebeple bunu haptıgınızı, sonra da hıcbır seyın bu davranısa sebep olamaycagını, onu kaynetmek şstemediginizi, bir daha asla tekrarlanöayacagını ve vu konuyu konusup kapatmak istediginizi belırtın.esınıze daha ilgili olun. Netıcede barısmak istiyorsunz ve hatalı ola sizsiniz. Bundan sonra bu kdar bırbırınızden uzaklasmak istemediginizi belırtın falan fıstık
esınız sızı aldattıgında karsılıklı tatlıs tatlıs konusup devam eder mısınız :kusmuk:

Erkek yapsaydı şu durumu ortalığı ayağa kaldıran kadınlar, kadın aldatımca birden pamuk şekerine dönmüş. Ben şok. Aldatmanın kadını, erkeği, bahanesi olmaz. aldatma aldatmadır. Yok ilgisiz bırakmış ondan suçsuzmuş. İyi misiniz siz ya? İlgisiz kaldıysa boşansın o zaman. Hayretler içinde okuyorum.
kimseden korktuğum için genel yazmadım bu düşüncede o kadar çok kişi var ki şu konuda alıntı yapamadım hepsini. Hepinizi bu düşüncenizden dolayı kınıyorum

+1
Aldatılan kadınlar neden boşanmıyorsa aldatılan erkekler de benzer nedenlerden boşanmaz. Şahsen bu adama da derim burda olsa, aldatan bir daha aldatır, illa gözüne mi soksun bu sefer onu mu istiyorsun diye.

Yaptığından pişman değil ki yakalandığı için pişman. eşi yakalamasa devam edecekti. Belki o kişiden ayrılıp başkaları da olacaktı. ama bu eylemi yaparken "çocuklarım" demiyordu. Ne zaman yakalandı senin de dediğin gibi " çocuklarım, yuvam" oldu. O ilgi göstermediğinden şikayetçi olduğu kocasından özürler dileyip affetmesini istemeye başladı. Maden evliliğinde mutsuzdu ayrılsaydı dimi?

evet. zaten bitirecekmiş de son konuşmaya denk gelmiş, ne tesadüf.
boşlukta olunca bulduğu çözüm buysa yine yapacaktır.

Canım ne yazıkki seni bu duruma atan yine eşinin kendisi seni ilgisiz ve yanlız bırakmış baska birinin ilgisi hosuna gitmiş bu durumda seni suclamak cok zor eşin dünyalar iyisi bi insan dahi olsa karısına 2 güzel söz söyleyemiyorsa sıkıntı büyük
Peki bunun bir kriteri var mı? Ne yaparsa ilgili ne yapmazsa ilgisiz olur? Belki adam ortalama ilgi gösteriyordu konu sahibi daha çok istiyordu ne biliyoruz?

Buradakı sığ dusuncelı kadınlara aldırmayın. Esınızle bır konusma yapın.cok pisman oldugunuzu, sizce ne sebeple bunu haptıgınızı, sonra da hıcbır seyın bu davranısa sebep olamaycagını, onu kaynetmek şstemediginizi, bir daha asla tekrarlanöayacagını ve vu konuyu konusup kapatmak istediginizi belırtın.
Kocanız sizi aldatırsa siz pişmanlığına ikna olup evliliğinize hiçbi şey olmamış gibi devam edersiniz madem 😂

Belki yapar bunu. Aldatmak hataymış baksana.
Sonra burda konularını okuyoruz son görülme takip eden, telefonuna program indiren, gittiği yerden fotoğraf isteyen kadınların
Amaan affet ne olacak demekle bir olmuyor bence yaşamak
Kaldı ki insanın kendime de yapacağı büyük bi saygısızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X