- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
- 83
Arkadaşlar geçen gün, 3 damacana su siparişi verdim. Geldi adam kapıya koydu suları. Ben de kapıyı hafif kapatıp içeri para almaya gittim. Salona gidince tıkır tıkır kapıdan sesler geldi inanılmaz korktum adam içeri mi girdi acaba diye bir sürü felaket senaryosu canlandı gözümde. Neyse parayı aldım kapıya doğru yürüdüm. Adam 3 damacanayi da koridora taşımış. Yanyana dizmiş böyle. Belli ki bir adımını da kapıdan içeri sokmuş. Ya da çok uzun boyluydu sokmamış da olabilir. Hemen parasını verip kapıyı kapattım. Akşam eşime anlattım. Eşim de bundan sonra suyu benim gelmeme yakın sipariş ver dedi. Öyle de yapıyorum artık .
Şuan da acaba adam iyi niyetliydi ben günahını mi aldım diye kendimi suçluyorum. Sağolsun içeri kadar almış suları, aile babası sonuçta, ekmek parası için uğraşıyor diye kafama çok taktım. Adamın arkasından konuştum vebalini mi aldım?
Bu arada adamı tanımıyorum hakkında yaptığım yorumlar tahmin sadece. Bir kere gördüm sadece başka da hiç görmedim
Şuan da acaba adam iyi niyetliydi ben günahını mi aldım diye kendimi suçluyorum. Sağolsun içeri kadar almış suları, aile babası sonuçta, ekmek parası için uğraşıyor diye kafama çok taktım. Adamın arkasından konuştum vebalini mi aldım?
Bu arada adamı tanımıyorum hakkında yaptığım yorumlar tahmin sadece. Bir kere gördüm sadece başka da hiç görmedim