ayyyyyyyyy allahım kendı kendıne yapıyor dogumu ilginç gercekten hele bakan cocuk daha şimdiden psıkolojisi bozulacak ama genede cok guzel bır manzara yeniden doguş :):):)
harbiden kendine kendine doğuruo kadıncağız :1shok: enterasan ..ben isterim bi kişi bi kolumdan bi kişi ayağımdan bi kişi kafamdan tutsun :roflol: :icecream:
ya anladım tamam suda doğum diğerine göre daha kolay oluyomuş ama bebek doğarken belli bi müddet suyun içinde kalıyo nasıl boğulmuyo merak ediyorummmmm
canım kordon kesılene kadar annenın akcıgerıyle nefes alıyo anca kordon kesıldıkten sonra bebişin akcigerlerı işleve gecıyor cok güzel bir denge rabbim nelere kadir
bu neya anladık dogum yapıyoda o başındakıler ne asla gelemem böyle şeylere tamam eşim neysede kaba tabir kullanıyorum kusura kalmayın ama ayırmış bacaklarını ohhh millet tepesınde izliyo çok çirkin valla bence doktor ve eşinden başka kimse girmemeli doguma gerçi türkiyede böyle resim kimse çektirmez orasıda var yani Türk kadınları ahlaklı :enbuyukkk:
Arkadaşlar yurtdışında normal bir hamilelik sürecinin ardından kadınlar evlerinde isterlerse bir ebe eşliğinde doğum yapabiliyorlar. Yanında olanlar da aile fertleri vs. Hatta çocuklarının önünde doğum yapıyorlar. Onlarda çocuk doğurmak bizim kadar abartılmıyor. sırnaşık şey
bende suda doğum istiyorum...inşallah bebek vakti gelince suda doğumu gerçekleştirebilirim canımdan can çıkacak yok böyle güzel bir duygu ya bebeğim için canım acısın ne olacakki suda olmasa bile normal doğum en büyük hayalim kanlı kanlı bebeğimi kucağıma versinler öpüp koklayayım onu allahım sen isteyenlere bebek ver yarabbim...doğum yapacak arkadaşlar allah bebeciklerinizi sağ sağlim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.....amin...
ooooooooofff bu ne ya ben ki dogumdan en cok korkanlardanim
icim bir acayip oldu nasil da tek basina dogurmus hayret ya oooffff..
bu kadar kolay oldugunu sanmiyorum,,,,