E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
canım çevremde suda doğum yapan yok ama tv int duyduğum okuduğum kadarıyla muhteşem bişey düşünsene bebeğini kendin alıp sudan çıkarıyosun dr önce bile ilk kez sen dokunuyosun ona...
bence muhteşem bişey ama dedimya pek bi bilgim yok...
sen daha çok şey biliyosun eminim bu konuda benimki sadece fikir hamileliğinde bi risk yok ise artısını eksisini doktorunla konuş belki doktorun seni ikna eder a.s
ben dogum sancisi cekerken dr um suya girmemi agrilarimin azalacagini soyledi ama o anda o kadar cok agrim vardi ki epidurali yaptirdim.suya girip agrilarin azalmasini bekleyemezdim.ama benim dogum yaptigim hastanede de yaptiriyorlarmis kolay oluyor diyorlar ama onda da bebek dogunca nasil nefes alicak ki??suyun icine doguyor.
bende suda doğum istiyorum valla
çok bi bilgim yok ama benim dr uma suda doğumu istediğimi söylediğimde ilk doğumlarda yırtık oluşmaması için kesi yapılması gerektiğini,bu yüzdende ilk doğumda tavsiye edilmediğini söylemişti.suyun iinde kesim yapılmıyomuş çünkü.zaten ben sezeryan oldum,şükür gayet memnunum.sanada hayırlı doğumlar canım..
genede sen dr una sor canım,çünkü belki başka bi yöntemle hallediyolardır.çünkü hatırladığıma göre nurgül yeşilçayında ilk doğumdu ama suda yapmıştı.ama ben internetten araştırdığımdada ilk doğumda yapılmadığı yazıyodu.iyice araştırmak lazım genede.bide suda doğumu her şehirde yapmıyolar.ben ankaradayım burda var ama sen nerede yapmayı düşünüyosun doğumu,onuda iice araştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?