Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhzba arkadaslar 36 haftalik hamileyim doğumumu suda yapmayi düsünüyorum ama merak ediyorum olumlu olumsuz yanlari nelerdir diye . Aranizda suda doğum yapan yada bilgisi olan var mi ..
Ben suda 1 saat kaldim. Sonra disari aldilar. Sancilarin siddeti duda artiyor. Sicak oldugu icin. Ve sanci gelince ayakta olmak sanciyi daha kolay atlatmayi sagliyor. Ama suda kalkamiyorsun. Bunlar olumsuz yanlariydi.
Olumlu yani: dogumu hizlandiriyor. Sancilarlardan sonra. Ikinma dürtüsü geliyor. Sey gibi acil tuvalete cikma istegi gibi bir his. Iki üc ikinmada bebek geldi. Suya bagladim ben.
Ben suda 1 saat kaldim. Sonra disari aldilar. Sancilarin siddeti duda artiyor. Sicak oldugu icin. Ve sanci gelince ayakta olmak sanciyi daha kolay atlatmayi sagliyor. Ama suda kalkamiyorsun. Bunlar olumsuz yanlariydi.
Olumlu yani: dogumu hizlandiriyor. Sancilarlardan sonra. Ikinma dürtüsü geliyor. Sey gibi acil tuvalete cikma istegi gibi bir his. Iki üc ikinmada bebek geldi. Suya bagladim ben.
Ben yurtdisindayim. Bir iki saat sonra aldi. Ben zaten sürekli cikmak istiyorum diyordum. Oyaladi beni. Kolumda serum vardi bitsin sonra disari alacam diye. Sonra baktim tam bir saat gecmis cikabilirsin dedi. Ameliyat önlügü giydirdi cikarti sonra. Cikinca bir saat icinde geldi bebek. Hatta beni yalniz biraktilar esimle. Bu kadar cabuk beklemiyorlardi.