suda doum yapan var m arkadalar?

Ben Avusturya da suda dogum yaptim ve cok memnunum.Sormak istediginiz sey her ne ise yardimci olabilirim.

tesekurler arkadaslar
ınsan bılmedıgı seyden korkarmıs derler
aslında sormak ıstedıgımız seyler var ama en onemlısı ıstanbulda suda dogum yapan arkadas varmı bunu merak edıyorum cunku nereye gıtmıs kıme yaptırmıs ogrenmek ıstıyorum
ama ıstanbulda bulamadım
herseye ragmen tırsıyorum ama ne demısler korkunun ecele faydası yok
ben o bolgenın dogum saırasında acımasından korkmuyorum sonrasında epısyon acısından tırsıyorum ama yapcak bıse yoksada yoktur ne yapalım ınsaalh epızyonsuz normal sekılde hallederım ama olursada katlanmaktan baska care yok sezeryan olmasında ınsallah

bende ikinci doğumumu suda yapmak istiyorum ama ankaradan başka bir yerde yok suda doğum.ankarada ztb da suda doğum yapan yokmu aramızda arkadaşlar

arkadaşlar bende doğumdan önce çok araştırdım suda doğumu,yapanlarlada konuştum,herkes çok memnundu,ben acıbadem hastanesinde doğum yaptım,epidural normal yapmayı tercih ettim,ama 2.yi düşünürsem ilerde(şuan düşünmüyorum ama)bu kez suda doğum yapıcam,acıbadem hastanesinde yapılıyor suda doğum ama normal fiyetın üzerine 5binlira ekliyorlar 11milyar falan:)

oyoyoy fiyata bak sanki ben değilde onlar doğurup vercek bana bebeği.ama ben doğum yapacağım zaman acıbadem hastanelerini aramıştım suda doğum yok demişlerdi.2010eylülde doğum yaptım ben izmirde varmış ama çok uzak ben kocaelindeyim ama ankarada kalabileceğim yerler var,ankarada suda doğum yapan varmı memnunmusunuz

gebzede bı hastanede yapıyorlar ama 6000 tl fıyat verdıler okadarı cok fazla bence

vay canına ya, gebzede suda doğum varmış he, yahu ben gebzede normal güzelce insan gibi hizmet veren bi hastane doktor bile bulamadım yahu.

vay canına ya, gebzede suda doğum varmış he, yahu ben gebzede normal güzelce insan gibi hizmet veren bi hastane doktor bile bulamadım yahu.

orası gebze sayılmaz pek zaten
doktorlar dizisinin çekildiği anadolu sağlık mmerkezi banada 9 bin tl fiyat vediler küçük dilimi yuttum

valla cnm iyice araştır ama suda doğum pek yaygın değil türkiyede vede göründüğü gibide değil sen kesiden korkuyosunda uyuşturuyolar zaten canlı canlı kesmiyolar insanı en çok yoran sancı oluyo oda bebğin başı çıkana kadar çıktıktan sonra geriside geliyo bence güzel bi hastane ve güzel bi dr sana çok kolaylık sağlar ebelerde tabi o videodakilerde hemen pırt diye doğurmuyor cnm onların sadece bebeğin doğduğu anı çekmişler normal doğumsa doğal olanı dene derim gülben ergenindebaşında kaç tanedr ebe vardı öle benimde başımdaolsa 5 tane bile doğurum valla bide şunuda söyleyeyim o insanın çatısına bağlı kimisininki çok güzel açılıyo kesiye bile gerek kalmıyo kimisininkide az açılıyo kesi oluyo o doğumda belli oluyo ama bol bol yürüyüş hareket doğumda sana kolaylk sağları çatın kolay açılır kolay doğum yaparsın Allah yardımcın olsun bir avazda doğurursun inş
sen araştıramamışsın demekki başka yerdeki hastanelerde el üstünde tutmuyor poh pohlamıyorda hastayken seni iyileştirmesi ve ilgilenmesi önemli ben valla doğumumu gebze merkezde yaptm çokda güzel ilgilendiler bebekle olsun benimle olsun çok ilgilendiler vede doğumumçok güzel geçti ebeleride çok iyiler sen ne bekliyosunki anlamadım gebzeyi pek sevmiyosun galiba :26::26:

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım çok haklısın ülkemizde sağlık sistemi tamamen ticari,özel hastaneler ticarethane devlet hastanelerinden ise şifa bulmak büyük şans,bende 13 haftalık hamileyim ve bende senin ürktüğün durumlardan ürküyor ve kafaya takıyorum kafamda tasarlıyorum doktora ne desemde gerekli olmadığı halde beni sezeryana almasa çünkü artık gerekli olmasa bile sırf daha masraflı diye sezeryan diyor doktorlar,suda doğuma gelince bende birkaç video izledim saatlerce ıvranan kadınlar gördüm doğumun çabukluğu senin bünyene bağlı birde sadece küvet ve su değil içine konulan özel maddeler var çok steril bir ortam olması gerekir enfeksiyon kapabilirsin bende yöntemler araştırıp paylaşıcam herkeze kolay doğum diliyorum

bilmiyorum tatlım,bende 2010haziranda doğum yaptım kadıköy acıbdemde suda doğum var,hatta doğuma girmeden önce bana soruldu istermsin diye,ben epidurali tercih ettim zaten gittiğimde 4cm di,bide suda doğumdan ben korkuyorum nedense yaaa,epidurali tavsiyeederim ama.

Suda dogum cok rahat arkadaslar resmen sancilar hafifliyor öyle gevsiyorsun ben yaptim tavsiye ederim bebisin gelmesine cok az kala sudan ciktim masaya gecdim ve dogurdum..ikincide epidural yaptirdim cok rahat oluyor ama dogum sonrasi bel agrisi cok cektim ki bel agrisi bilmeyenlerdendim belinizde sorun varsa sanciniz daha fazla olabilir ama bildigim birsey var sanci sirasinda canin yanarken acilarin gitsin diye insan herseyi deniyor salincak top su hepsini denedim...

canım sen nerede yaşıyorsun eğer türkiyedeysen doğumunu hangi hastanede yaptın

ingilizce öğretmeni olduğum için ilk gebeliğmde ve bu gebeliğimde yabancı belgeseller izliyorum hepsi doğum hamilelikle ilgili. kesi atılacaksa annenin durumuna bakılır ve suda bile atılanını gördüm bunu babycenter adlı sitede bulabilirsiniz. yurtdışında bazı özel hastanelerde enfeksiyon riskine karşın suda sancı çekmesine izin verilen hamileyi doğum esnasında kendi yatağına alıyorlar. epidurali de suda doğumlarda yaptıklarını hiç izlemedim. yurt dışı ayrımına giderken amerika ve avrupa arasında fark olduğunu gördüm. yani avrupada kesinlikle normal doğum teşvik edilirken amerikada bunu seçmelerinin nedeni maddi imkansızlık olması ki aynı ülkemizdeki gibi sezaryenin artmış olmasından rahatsızlar. yine de onlardaki normal doğum imkanı bizdekinden daha lüks olduğunu görüyoruz çünkü kendine ait otel odası gibi bir hastane odan var koridorlarda gezerek ilk sancılarını çekebiliyorsun ailen yanında banyon var top üzerinde sancını istersen çekersn en sonunda epiduralini de vurulur doğurursun tabi herşey bu kadar kolay değil ama kısaca anlatmak istedim. ayrıca sezaryendeki dikişten korkmayın Allah kimseye göstermesin ama normal doğumdan sonra bazı insanların dikişleri sayıca fazla ve sorunlu olabiliyor. sen kendinden emin olursan ne istediğini bilirsen sonunda bir süprizle karşılaşmaz kolay bi doğumun olur inşallah.

Merhaba ben yaptyım suda doğum anlatıldığı kadar güzel ve keyifli hiç doğum gibi değildi romantik bir andı ebe ile anlaştık çok kolay ve keyifli geçti eşimde yanımda idi sancıları su çok hafifletiyor ve kesi olmuyor
zaten epizyotomi yapılmak zorunda değil normal doğumda gerek varsa yapılıyor, ne bilmek istiyorsanız anlatırım
su ılık oluyor yani sıcak aslında, bebeği siz doğuruyorsunuz kimse müdahale edemez, su geçirmeyen cihazla bakıyorlar arada bir nstye bağlı kalmıyorsunuz 7 cm açılma ile suya girdim girdikten 1 saat sonra da rahatlıkla doğurdum
çok çok tavsiye ederim arkadaşlar
Hakan çoker yaptırıyor oldukça iyi bir doktordur kendisi

birde ben ilaç kullanmak istemedim malum bebeğe gidiyor eğiduralde suni sancıda ne alırsanız bukonuda takıntılıyımdır istesenizde epidural verilemez suda ve bebeğim çok çok sakin bir bebek, suda doğan bebekler çok uslu ve sakin olur dediler bilmiyorum ama bizçok pozitif enerjiliydik, suya enerji geçermiş ve bebekte hissedermiş, doktorum anlatı bana, fiyat tabikide kimisine fazla gelebilir bizim maddi bir sıkıntımız yoktu ben ve eşim müdahale olmadan doğurmak istiyorduk eşim her an yanımdaydı bu konudada çok şanslıyım, beraber doğurduk o olmasa doğuramayabilirdim inanınki, kızımız çok sağlıklı bir bebek şuan, kilosu emmesi herşeyi yolunda, dediğim gibi yapısı çok sakin ilk aylar hiç ağladığını bile duymadık su gibi kızım.

Merhaba, henüz hamile değilim ama niyetliyim :) ve her şeyin düzgün gideceğini umarak normal doğum/suda doğum yapmak istiyorum. Ankara'da yaşıyorum o nedenle danışmak için Zekai Tahir Burak Hastanesini aradım. İlk doğumda suda doğum yaptırMAdıklarını söylediler malesef İlk doğumlarda çoğunlukla kesi açılması gerektiği için suda doğum kabul etmiyorlarmış. Canım sıkıldı gerçekten. Farklı bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Canim ben de Hakan Coker ve ekibiyle suda dogum yapmak istiyorum ama maliyetlerine dair hiçbir bilgi bulamadim. Bana ne kadara mal oldugunu özelden yazar misin lutfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…