arkadaşlar bende doğumdan önce çok araştırdım suda doğumu,yapanlarlada konuştum,herkes çok memnundu,ben acıbadem hastanesinde doğum yaptım,epidural normal yapmayı tercih ettim,ama 2.yi düşünürsem ilerde(şuan düşünmüyorum ama)bu kez suda doğum yapıcam,acıbadem hastanesinde yapılıyor suda doğum ama normal fiyetın üzerine 5binlira ekliyorlar 11milyar falan:)
gebzede bı hastanede yapıyorlar ama 6000 tl fıyat verdıler okadarı cok fazla bence
vay canına ya, gebzede suda doğum varmış he, yahu ben gebzede normal güzelce insan gibi hizmet veren bi hastane doktor bile bulamadım yahu.
ben bu dogum meselesını baya araastırdım ama en kolayı suda dogum gozukuyor
normal dogumu ızledım zor geldı bırde kesık atıyorlar sorası dıkıs malum o yuzden korktum
ıkıncısıne yanı sezeryana bakmıyorum bıle bana vahset gıbı gelıyor
ucuncusu olan suda dogum vıdeolarını ızledım valla hatunlar en fazla 10 dk ıcınde doguruyolar cokta kolay oluyor sızde ızleyın bakın ne kolaymıs dıyorum ıcımde 5 tane dogurur ınsan boyle dıyorum
avrupa cok gelıstırmıs kendını ya saglık acısından en ıyısı neyse adamlar onu yapıyor
plastık kuvet gıbı bıse var ıcıne sıcak su dolduruyolar
ebe eslıgınde ve kendı evlerınde doguruyo hatunlar helal olsun avrupa teknolojısıne yaa
cok hosuma gıttı
zaten yurt dısında %85 normal ve ebe eslıgınde dogum yaptırıyorlar
%15 lık sorunlu annelere sezeryan yapıyorlarmıs ozaman doktorlarda eslık edıyormus
suda dogum yapan varsa bıze neler yasadıgını ve nerde dogum yaptıgını anlatabılırmı acabahihoyyyt
valla cnm iyice araştır ama suda doğum pek yaygın değil türkiyede vede göründüğü gibide değil sen kesiden korkuyosunda uyuşturuyolar zaten canlı canlı kesmiyolar insanı en çok yoran sancı oluyo oda bebğin başı çıkana kadar çıktıktan sonra geriside geliyo bence güzel bi hastane ve güzel bi dr sana çok kolaylık sağlar ebelerde tabi o videodakilerde hemen pırt diye doğurmuyor cnm onların sadece bebeğin doğduğu anı çekmişler normal doğumsa doğal olanı dene derim gülben ergenindebaşında kaç tanedr ebe vardı öle benimde başımdaolsa 5 tane bile doğurum vallaben arastırdım ve en kolay hemde acısız bu yontem gozukuyor
ebe eslıgınde yapılıyor sanırım
gulben ergen boyle dogurmus dıyorlar benım cok kafama yattı
ıslem sonrasında sanırım dıkıs vs yok cunku dogum esnasında kesı atmıyorlar
bana cok rahat bı dogum gıbı geldı turkıyede yaygınlasmamasına uzuldum ınsallah artar
ızledıgı vıdeolara bakılırsa doldur kuvetı dogur denecek kadar kolay gozukuyor sızde suda dogum vıdeolarını ızleyın tavsıye ederım
sen araştıramamışsın demekki başka yerdeki hastanelerde el üstünde tutmuyor poh pohlamıyorda hastayken seni iyileştirmesi ve ilgilenmesi önemli ben valla doğumumu gebze merkezde yaptm çokda güzel ilgilendiler bebekle olsun benimle olsun çok ilgilendiler vede doğumumçok güzel geçti ebeleride çok iyiler sen ne bekliyosunki anlamadım gebzeyi pek sevmiyosun galiba :26::26:vay canına ya, gebzede suda doğum varmış he, yahu ben gebzede normal güzelce insan gibi hizmet veren bi hastane doktor bile bulamadım yahu.
ıstanbulda yok galıba suda dogum bende bır ebe bulup doldururum kuvetı ıcınde dogururum ınat ettım banene eger normal doguma elverıslı ıse boyle yapmayı kafaya koydum
saglık sıstemının bosvermıslıgıne ısyan edıyorum
bosubosuna yapılan sezeryanlere verılen narkozlara
normal dogumda bıkac dakıka erken olsun dıye atılan epızyonlara ısyan edıyorum allahın koydugu bı denge var bence ıstısnalar harıc tum kadınlar normal yolla epızyonsuz dogurur
dogum suresunı 5 kat kısaltan suda dogumu ıse gelıstırmelerını ıstıyorum
bız kadınlar doktor ve hastanelerden taleplerde bulunmadıkca onlar ıslerıne gelenı yapacak haberınız olsun
oyoyoy fiyata bak sanki ben değilde onlar doğurup vercek bana bebeği.ama ben doğum yapacağım zaman acıbadem hastanelerini aramıştım suda doğum yok demişlerdi.2010eylülde doğum yaptım ben izmirde varmış ama çok uzak ben kocaelindeyim ama ankarada kalabileceğim yerler var,ankarada suda doğum yapan varmı memnunmusunuz
Suda dogum cok rahat arkadaslar resmen sancilar hafifliyor öyle gevsiyorsun ben yaptim tavsiye ederim bebisin gelmesine cok az kala sudan ciktim masaya gecdim ve dogurdum..ikincide epidural yaptirdim cok rahat oluyor ama dogum sonrasi bel agrisi cok cektim ki bel agrisi bilmeyenlerdendim belinizde sorun varsa sanciniz daha fazla olabilir ama bildigim birsey var sanci sirasinda canin yanarken acilarin gitsin diye insan herseyi deniyor salincak top su hepsini denedim...
birde ben ilaç kullanmak istemedim malum bebeğe gidiyor eğiduralde suni sancıda ne alırsanız bukonuda takıntılıyımdır istesenizde epidural verilemez suda ve bebeğim çok çok sakin bir bebek, suda doğan bebekler çok uslu ve sakin olur dediler bilmiyorum ama bizçok pozitif enerjiliydik, suya enerji geçermiş ve bebekte hissedermiş, doktorum anlatı bana, fiyat tabikide kimisine fazla gelebilir bizim maddi bir sıkıntımız yoktu ben ve eşim müdahale olmadan doğurmak istiyorduk eşim her an yanımdaydı bu konudada çok şanslıyım, beraber doğurduk o olmasa doğuramayabilirdim inanınki, kızımız çok sağlıklı bir bebek şuan, kilosu emmesi herşeyi yolunda, dediğim gibi yapısı çok sakin ilk aylar hiç ağladığını bile duymadık su gibi kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?