Canim ben de Hakan Coker ve ekibiyle suda dogum yapmak istiyorum ama maliyetlerine dair hiçbir bilgi bulamadim. Bana ne kadara mal oldugunu özelden yazar misin lutfen?
Merhaba ben yaptyım suda doğum anlatıldığı kadar güzel ve keyifli hiç doğum gibi değildi romantik bir andı ebe ile anlaştık çok kolay ve keyifli geçti eşimde yanımda idi sancıları su çok hafifletiyor ve kesi olmuyor
zaten epizyotomi yapılmak zorunda değil normal doğumda gerek varsa yapılıyor, ne bilmek istiyorsanız anlatırım
su ılık oluyor yani sıcak aslında, bebeği siz doğuruyorsunuz kimse müdahale edemez, su geçirmeyen cihazla bakıyorlar arada bir nstye bağlı kalmıyorsunuz 7 cm açılma ile suya girdim girdikten 1 saat sonra da rahatlıkla doğurdum
çok çok tavsiye ederim arkadaşlar
Hakan çoker yaptırıyor oldukça iyi bir doktordur kendisi
arkadaşlar bende suda doğum yapmak istiyorum yapanlar varmı bana yardım edebilirmisiniz:18::18::18::18:
merhaba. bende suda dogum istiyorum. sen nerede? yaşıyorsun istanbulda mı? şu anda kaç aylık hamilesin?
evet istanbuldayım 8 haftalık hamileyim hala araştırıyorum sen araştırdın mı istanbuldamısın
Merhaba ben yaptyım suda doğum anlatıldığı kadar güzel ve keyifli hiç doğum gibi değildi romantik bir andı ebe ile anlaştık çok kolay ve keyifli geçti eşimde yanımda idi sancıları su çok hafifletiyor ve kesi olmuyor
zaten epizyotomi yapılmak zorunda değil normal doğumda gerek varsa yapılıyor, ne bilmek istiyorsanız anlatırım
su ılık oluyor yani sıcak aslında, bebeği siz doğuruyorsunuz kimse müdahale edemez, su geçirmeyen cihazla bakıyorlar arada bir nstye bağlı kalmıyorsunuz 7 cm açılma ile suya girdim girdikten 1 saat sonra da rahatlıkla doğurdum
çok çok tavsiye ederim arkadaşlar
Hakan çoker yaptırıyor oldukça iyi bir doktordur kendisi
İstanbul'da avrupa yakasında suda doğum yapan bir hastane var 2 ay sonra ben orada yapacağım kısmetse...Fatih Medipol Üniversitesi Hastanesi Vatan Polikliniğinde gebelik takibim ve kontrollerim oluyor, Fatihte oturuyorum tesadüf evime en yakın yer diye seçmiştim ve aynı hastanenin Bağcılar Medipol Mega Hastanesinde Suda doğum hizmeti veriliyormuş araştırırken öğrendimdoktorum hasta kartımı yollayacak orada normal suda doğum yapacağım. Hastane ile görüştük sgklı suda doğum fiyatı aldık toplam 1500tl fiyat verdiler içerisinde doğum paketi denilen doğum sonrasındaki bebek ve anne muayenesi de dahil fiyat ilgilenen arkadaşlara duyurulur. İlgili linki de ekliyorum hastaneyi arayıp sizlerde bilgi alabilirsiniz.
http://www.medipolmega.com/Hizmet-Alanlari/126/Kadin-Hastaliklari-ve-Dogum
Merhaba suda doğum yapacağınızı belirtmişsiniz. nasıl geçti doğumunuz bize tecrübelerinizi anlatabilir misiniz. bn de o hastaneyi araştırıyorum ama henüz yeterli bilgi alamadımİstanbul'da avrupa yakasında suda doğum yapan bir hastane var 2 ay sonra ben orada yapacağım kısmetse...Fatih Medipol Üniversitesi Hastanesi Vatan Polikliniğinde gebelik takibim ve kontrollerim oluyor, Fatihte oturuyorum tesadüf evime en yakın yer diye seçmiştim ve aynı hastanenin Bağcılar Medipol Mega Hastanesinde Suda doğum hizmeti veriliyormuş araştırırken öğrendimdoktorum hasta kartımı yollayacak orada normal suda doğum yapacağım. Hastane ile görüştük sgklı suda doğum fiyatı aldık toplam 1500tl fiyat verdiler içerisinde doğum paketi denilen doğum sonrasındaki bebek ve anne muayenesi de dahil fiyat ilgilenen arkadaşlara duyurulur. İlgili linki de ekliyorum hastaneyi arayıp sizlerde bilgi alabilirsiniz.
http://www.medipolmega.com/Hizmet-Alanlari/126/Kadin-Hastaliklari-ve-Dogum
Tatlim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinbende yurt disindayim ve kesinlikle mecbur kalmadikca normal dogum diyorum bende normal dogum yaptim suni sanciyla 25 Saat surdu toplam sancim doguma girdikten sonra 5 saatte dogum yaptim cok zor oldu ama kesinlikle pisman degilim bende bidakine suda dusunuyorum olursa.. Ama burda bi cok arkadasim suda dogum yapti hepside en fazla 4 saate dogurdu toplam sanci duresiyle beraber ki bi tane arkadasimin acilma sorunu vardi Ona ragmen cok kolay oldu dogumu tavsiye ediyorumben bu dogum meselesını baya araastırdım ama en kolayı suda dogum gozukuyor
normal dogumu ızledım zor geldı bırde kesık atıyorlar sorası dıkıs malum o yuzden korktum
ıkıncısıne yanı sezeryana bakmıyorum bıle bana vahset gıbı gelıyor
ucuncusu olan suda dogum vıdeolarını ızledım valla hatunlar en fazla 10 dk ıcınde doguruyolar cokta kolay oluyor sızde ızleyın bakın ne kolaymıs dıyorum ıcımde 5 tane dogurur ınsan boyle dıyorum
avrupa cok gelıstırmıs kendını ya saglık acısından en ıyısı neyse adamlar onu yapıyor
plastık kuvet gıbı bıse var ıcıne sıcak su dolduruyolar
ebe eslıgınde ve kendı evlerınde doguruyo hatunlar helal olsun avrupa teknolojısıne yaa
cok hosuma gıttı
zaten yurt dısında %85 normal ve ebe eslıgınde dogum yaptırıyorlar
%15 lık sorunlu annelere sezeryan yapıyorlarmıs ozaman doktorlarda eslık edıyormus
suda dogum yapan varsa bıze neler yasadıgını ve nerde dogum yaptıgını anlatabılırmı acabahihoyyyt
Tatlim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinbende yurt disindayim ve kesinlikle mecbur kalmadikca normal dogum diyorum bende normal dogum yaptim suni sanciyla 25 Saat surdu toplam sancim doguma girdikten sonra 5 saatte dogum yaptim cok zor oldu ama kesinlikle pisman degilim bende bidakine suda dusunuyorum olursa.. Ama burda bi cok arkadasim suda dogum yapti hepside en fazla 4 saate dogurdu toplam sanci duresiyle beraber ki bi tane arkadasimin acilma sorunu vardi Ona ragmen cok kolay oldu dogumu tavsiye ediyorum
Tatlım o acıyı bı sekılde azda olsa cekıceksıntesekurler arkadaslar
ınsan bılmedıgı seyden korkarmıs derler
aslında sormak ıstedıgımız seyler var ama en onemlısı ıstanbulda suda dogum yapan arkadas varmı bunu merak edıyorum cunku nereye gıtmıs kıme yaptırmıs ogrenmek ıstıyorum
ama ıstanbulda bulamadım
herseye ragmen tırsıyorum ama ne demısler korkunun ecele faydası yok
ben o bolgenın dogum saırasında acımasından korkmuyorum sonrasında epısyon acısından tırsıyorum ama yapcak bıse yoksada yoktur ne yapalım ınsaalh epızyonsuz normal sekılde hallederım ama olursada katlanmaktan baska care yok sezeryan olmasında ınsallah
Ama suda dogum gercekten mantıklı benım eltım de sezeryana karşı olduğu ıcın normal ıstedı fakat ne denedılerse sezeryan dısında olmadı ve en sonunda suda doğurdu fazlada surmedıhayırlısı neyse o olsun hakkında ınsallahTatlım o acıyı bı sekılde azda olsa cekıceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?