Sudan Bıkmış Balıklar Star Tv

tamam dogru biraz sinir bozucu olabilir oyle konusmasi.....

Ama belkide Senaristler oyle istiyor o sekilde konusmasini !? hiç kimse bu yönden dusunmuyor ? sonuçta kizin konusmasinda bi saglik problemi

yok gerçek hayatta ! "Kalbim Seni Seçti" ve "Muhtesem Yüzyil" da canlandirdigi karakterlerde bu sekilde konusmuyodu cunku ! izleyenler

biliyodur ...!

Kendileri kafalarina estigi gibi oyniyamazlar rollerini !

Oyle istedigi gibi nefesini cok duydurarak konussa, yönetmen keser o arada, "Ben begenmedim tekrar çekelim burayi, boyle konusma lutfen

guzel olmuyo... su sekilde yapsan daha iyi olur" derdi ! Herhalde........ Demekki onlar istiyor oyle yapmasini......:128::34:

Dogru degil mi arkadaslar ?

634795981430136124.jpg

Sudan Bıkmış Balıklar dizisi ve Ezgi Eyüboğlu çok mu şişirildi acaba?

Yeni gençlik dizisi “Sudan Bıkmış Balıklar” pek iddialı geldi ekranlara. Aman Allahım, gençliğimiz esiyor, gürlüyor adeta. Üniversitelilerin aşk hikayesi, okul yaşamı, hatta ve hatta müzik yaşamı, yani özetle, Hollywood’un klişe hikayesi… Ayranla servis edilerek alaturkalaştırılmış adeta.
“Zeynep” karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu’na gelince… Sakin bir diyalogda, astım krizine girmiş gibi konuşması ve zorlama tripleri beni öldürdü, öldürdü. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Malkoçoğlu’nun sevdiceğiydi.
Bizlerin pek fark edemediği çok üstün bir performans sergilemiş olacak ki, yeni sezonda derhal bir rol verilmiş kendisine. Hani çok izlenen bir dizide göründü ya, fanatikler de “Muhteşem Yüzyıl” dizinin hatırına “Sudan Bıkmış Balıklar” a tav olacak. Ne akıl ama!
Gerçeklikten tamamen uzak hikayesi ile gençlere nasıl bir mesaj verilmek isteniyor bunu zaten anlamak mümkün değil.

ALINTI

Bu tip yorumlara hiç bir zaman anlam verememişimdir.. Bu ve bunun gibi düşünenler hayatlarında hiç starwars, lost veya benzeri bilim kurgu filmlerini izlememiş olmalı..Daha doğrusu izlememeli ! Ne de olsa gerçekle alakası yok... Ne alaka diyeceksiniz belki ? Adı üzerinde "senaryo" !!!!! Birilerinin hayal gücü, yeteneği.. Gerçek olması gerekmiyor.. Saygıdeğer Kemal Sunal'ın "Hanzo" adlı eserini kahkahalar eşliğinde izlerken de aynı şeyi düşünüyorlar mıydı acaba !! Diziyi sevmemiş olabilirler ancak bu tip film ve diziler sosyal mesaj içeriği taşıyan gerçek hayat hikayeleri değil, insanları eğlendirmek, dikkat çekmek adına yapılan yapımlardır..

Güzel bi bölümdü...Selim gidemez bence, geri dönecek...
Bu arada enistede sirketi batiriyor galiba:20: öküz...

Güzel bi bölümdü...Selim gidemez bence, geri dönecek...
Bu arada enistede sirketi batiriyor galiba:20: öküz...

634795981430136124.jpg

Sudan Bıkmış Balıklar dizisi ve Ezgi Eyüboğlu çok mu şişirildi acaba?

Yeni gençlik dizisi “Sudan Bıkmış Balıklar” pek iddialı geldi ekranlara. Aman Allahım, gençliğimiz esiyor, gürlüyor adeta. Üniversitelilerin aşk hikayesi, okul yaşamı, hatta ve hatta müzik yaşamı, yani özetle, Hollywood’un klişe hikayesi… Ayranla servis edilerek alaturkalaştırılmış adeta.
“Zeynep” karakterini canlandıran Ezgi Eyüpoğlu’na gelince… Sakin bir diyalogda, astım krizine girmiş gibi konuşması ve zorlama tripleri beni öldürdü, öldürdü. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Malkoçoğlu’nun sevdiceğiydi.
Bizlerin pek fark edemediği çok üstün bir performans sergilemiş olacak ki, yeni sezonda derhal bir rol verilmiş kendisine. Hani çok izlenen bir dizide göründü ya, fanatikler de “Muhteşem Yüzyıl” dizinin hatırına “Sudan Bıkmış Balıklar” a tav olacak. Ne akıl ama!

Gerçeklikten tamamen uzak hikayesi ile gençlere nasıl bir mesaj verilmek isteniyor bunu zaten anlamak mümkün değil.

Yazanın ağzına sağlık aynen öyle.. O kız yüzünden izlemeye dayanamıyorum klasik boş vakit geçirmelik dizi olsa da...

ben yine cok begeniyorum bu kizi giyim tarzida guzel,yuzu hele cok hos hafif makyaj olmasina ragmen
aslinda selimle gercektede cok yakisiyorlar:16:

Bu diziyi cok sevdim ve begendim... Hatta sekiz bolumunu bir gunde baktim internettem. Biraz gce kalmisim izlemeye... Selimede ayrica nerdeyse asik olacagim... Onun gibi bir sevgilim olmasini onun gibi bakan gozlerin olmasini cok isterim. InsaAllah olur...

Sirf panik panik nefes almasindan, kendimi bogluyor hissettigimden dolayi bu diziyi biraktim.

Biri bu kizi uyarmali bence.

Günü mü degisti? bende sali günü niye yoktu diyodum.
suskunlarin karsisina mi koymuslar :26:
diziyi gözden cikardilar herhalde, kaldirmak icin bahane ariyorlar.

ayy evet yaa suskunlarla ayni gune koymuslar yaa olacak is degil....
valla reytingleri guzel aslinda ama star bu kaldiriverir vallahi:44:

Back
X