sudan tiksiniyorum yardimmmm

ccagdas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
3
0
1
35
Kızlar 7 haftalik hamisim 6.haftamda sudan tiksindim 2 haftadir gunde zorla 2 bardak su icmeye calisiyorum bebegime bir zarari.olurmu benim durumu yasayanlar nasil cozum buldunuz :anneadayı:

Kızlar 7 haftalik hamisim 6.haftamda sudan tiksindim 2 haftadir gunde zorla 2 bardak su icmeye calisiyorum bebegime bir zarari.olurmu benim durumu yasayanlar nasil cozum buldunuz :anneadayı:
Bn 3.ayima kadar gunde 2 3 bardak anca icebildim..insan vicdanen cok rahatsiz oluyor.doktorum su icemiosan ayran filan ic demisti bna.bn onuda icemiyodum.yaniniza bi sise alin yudum yudum icmeyi deneyin.bir bardagi birden icmeyin..zorlamaniz lazm biraz allah korusun bebek susuz kalmasn

Valla bugun cok zorladim kendimi anca 1 lt icebildim cok seyden tiksinen duydum ama sudan tiksinen kendimi biliyorum

Yalnız değilsin cnm ben limon sıkıyorum içine azicik hem kan pıhtılaşması olmasın diye hem de icebilmek adına. Baya içiyorum ama normalde hiç icmezdim su, idrarda enfeksiyon çıktı bu nedenle doktor içersen geçer dedi.

Back
X