Cif heryer kirmizi plastik sise fisfisli hali kumas temizliginde bir numara.arkadaşlar yatak başlıklarının temizliğini Nasıl yapıyorsunuz. Leke oluştu ve o lekeyi çıkaramıyorumçıkarmaya çalıştıkça daha kötü oluyo. Bej renginde yatak başlığım var
Silerken oluşan su lekeleri sarı sarı iz bıraktıNe lekesi o ? Ayrıca süet Kumas silgileri var onlara bir bak istersen
cidden mi Oray'ı da temizler mi kiCif heryer kirmizi plastik sise fisfisli hali kumas temizliginde bir numara.
Gerçek suet kumaşa süet temizliyecileri hariç hiçbir ürün kullanma derim çünkü süet kumaş çok hassas bir kumaş . Süet silgileri var bir araştır istersenSilerken oluşan su lekeleri sarı sarı iz bıraktı
Evet benim acik gri haliya yagli salcali su dokulmustu onu bile cikardi. Sıķın her yerine 5 dk bekletin eski bir lif ile silin.A
cidden mi Oray'ı da temizler mi ki
Nerelerde satılıyor acaba.saraylı beyaz genel temizleyici yi mutlaka dene.her türlü lekeyi çıkarıyo.bitkisel olduğu içinde cilde hiç zarar vermiyo.ayrıca kokusu bi harika.yeni çıkmış piyasaya ve bence ender temizlik ürünlerinden biri:)
Buldum teşekkür ederim :)çağrı marketten aldım.özkuruşlar,onur markettede satılıyomuş.internette hepsiburada.com da var.