Sühoş'unn Çeyizleri

:nazar::nazar::nazar: maşallah, herşeyin çok güzell...
Allah iyi günlerinde, mutluluk & sağlıkla kullanmayı nasip betsin inşallah..

hastayım canım yaa bir hafta yattım geçmedi malesef :(
Geçmiş olsun tatlımm yaa.. Önemli bişi değildir inşallahh :(

:nazar::nazar::nazar: maşallah, herşeyin çok güzell...
Allah iyi günlerinde, mutluluk & sağlıkla kullanmayı nasip betsin inşallah..

Teşekkür ederimm tatlım.. Daha başlangıç bu Allah bana senin gibi çeyizlerimi tamamlamayı nasip etsinn :))

Geldim geldimmmmmmmm:16:

3 gün kaybolim dedim neler olmuş burdaaaa tatlım hayırlı olsun topiğin yeni görüyorumm yaa :(

çok güzelll hepsi tamda beklediğim gibi çok zevkli seçimler allah huzur mutlulukla kullanmayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederimm tatlım.. Daha başlangıç bu Allah bana senin gibi çeyizlerimi tamamlamayı nasip etsinn :))

İnşallah canım, hayırlısıyla tamamlarsın.
Ama benim çeyizlerim de daha tamam değil ki :1:

Vallahi şu çeyiz ne menem şey, al al bitmek bilmiyor, hala alacaklarım var :16:

Geldim geldimmmmmmmm:16:

3 gün kaybolim dedim neler olmuş burdaaaa tatlım hayırlı olsun topiğin yeni görüyorumm yaa :(

çok güzelll hepsi tamda beklediğim gibi çok zevkli seçimler allah huzur mutlulukla kullanmayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşşgeldiiinnn :))

Yaa nerelere gittin sennn :)) Teşekkür ederim tatlımm :) Senden de bekliorum bi topik bak bi sen kaldınn hadi bakalımm.. :6:

Hoşşgeldiiinnn :))

Yaa nerelere gittin sennn :)) Teşekkür ederim tatlımm :) Senden de bekliorum bi topik bak bi sen kaldınn hadi bakalımm.. :6:

Ya canım bu ara çok yoğunum bide rahatsızdım biraz ama şimdi iyiyim :16:

benim açmama birazdaha var sanki herkes açtı gerçekten bi ben kaldım :26:

canım ya havlularına ve o mor seoetlerine bayıldım , kediciklerinde ayrı bir güzell:nazar::nazar:

bu arada domino kırmızıyı kaptım dün akşam:)

Ya canım bu ara çok yoğunum bide rahatsızdım biraz ama şimdi iyiyim :16:

benim açmama birazdaha var sanki herkes açtı gerçekten bi ben kaldım :26:

canım ya havlularına ve o mor seoetlerine bayıldım , kediciklerinde ayrı bir güzell:nazar::nazar:

bu arada domino kırmızıyı kaptım dün akşam:)

Geçmiş olsunn tatlımm :( Yok yok senin açma zamanın geldii :D Teşekkür ederimm tatlımmm :16: gördüm yazdım hatta topiğine :D Güle güle kullann tatlımm ben çok beğendimm :nazar:

Geçmiş olsunn tatlımm :( Yok yok senin açma zamanın geldii :D Teşekkür ederimm tatlımmm :16: gördüm yazdım hatta topiğine :D Güle güle kullann tatlımm ben çok beğendimm :nazar:

sağol canım bakalım müsait bi zamanımda bir sürpriz yaparım belki :D

Teşekkür ederimm tatlım.. :) kupaları soruyosan tepsisiyle birlikte 35 tl mi neydi emin değilim..Pembe renkli armella ürünlerini sorduysann onlarda tabakların tanesi 17 - 23 tl arası gibi bişi galiba fincanlar fincan ve altıyla 17 tl diye hatırlıyorum ama emin değilim.. takımı tamamlayamadım daha bir daha gittiğimde bakarım canım..

anım nerelerdesin yoksun bi süredir, ayrca msj kutunda dolmuş msj atamıyorummmmmmm:26:

Benim cici fincanmda geldii :))

$119-1398.webp

Back
X