Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sakın tereddüt etme git 5 sene önce doğum yaptım benden sonra 5 kişiyi daha ona gönderdim hepside çok memnun kaldı
ben gece doğum yaptım of bile demedi hemen geldi ve her ultrasonda maşallah diye bakardı bebeğe ve güven verir hala medipoldemi hastaneye hala gidiyoruz kızımı götürüyorum çocuk doktoruda tuncay bey bebekliğinden beri ona gidiyoruz randevu alabilecekmisin leyla hanıma 2 -3 ay sonrasına veriyorlarmış arkadaşım aramış çok yoğun zaten
Merhaba bende Şükriye leyla altuntaşa gitmek istiyorum ama yakın çevremde giden yok nasıl bir doktor olduğunu bilmiyorum.3 Gün zamanın var bir doktor bulmam gerek yardımcı olurmusunuz.
fırsatını bulursan al derim hemen dosya açıyor ve özel numarasını veriyor ve her aradığımda da ulaştım gebe takibi yaptığı hastalara randevu sorun olmaz canım ara muayene için çok geçe veriyorlarmış gittiğinde doğum olabilir oda en fazla 15-20 dak sürer normaldede sezaryandada doktor herşey hazır olunca geliyor ben 9 ay gittim randevu saatinden sonra çok beklediğimi hatırlamıyorum
Bugün arıyacağım inş.umarım randevu verirler,cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar sizden ricam sezaryan yada normal hangisine yatkın bir doktor bilginiz varmı bende normal istiyorum,Rabbim bi sorun vermezse inş.Randevu alamazsam 2. altenatif doktor kimi önerirsiniz?medisttate hastanesini övüyorlar ama o hastaneyle alakalıda bilgim yok şöyle bir durum var 4 haftalık benim bebişim,henüz kalp atışlarını duyamadımen son gittiğim dok.pazartesiye gün verdi ama ona gitmek istemiyorum
canım üzme kendini bencede erken test yapmışsın İnşallah en güzel şekilde en hayırlı zamanda sağlıklı şekilde bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.tavsiye ettiğin doktoramı gittin canım academic hospıtal muayene ve doğum ücretleriyle alakalı bigi verirmisin?
Canım ben Şükriye Leyla Altuntaşa gitme kararı aldım randevu için aradım şubat sonuna veriyorlar,şimdilik önceki dok.gideceğim bu hafta kontrolum vardı şubat sonundan medipole başlarım bana şükriye hanım bir güven verdi gerce henüz karşılaşmadık hakkımızda en hayırlısı olsun inş.canım