şükriye leyla altuntaş için düşüncesii olannnn ???yardımcı olursanız sevinirimm :)

gzm2628

Gizem
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
7.988
1.507
173
İstanbul
Leyla hanıma gitmeyi düşünüyorum doğum için onun kontrolünde hamileliğini sürdüren varmııı kızlarr yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bende Şükriye leyla altuntaşa gitmek istiyorum ama yakın çevremde giden yok nasıl bir doktor olduğunu bilmiyorum.3 Gün zamanın var bir doktor bulmam gerek yardımcı olurmusunuz.

canım sakın tereddüt etme git 5 sene önce doğum yaptım benden sonra 5 kişiyi daha ona gönderdim hepside çok memnun kaldı
ben gece doğum yaptım of bile demedi hemen geldi ve her ultrasonda maşallah diye bakardı bebeğe ve güven verir hala medipoldemi hastaneye hala gidiyoruz kızımı götürüyorum çocuk doktoruda tuncay bey bebekliğinden beri ona gidiyoruz randevu alabilecekmisin leyla hanıma 2 -3 ay sonrasına veriyorlarmış arkadaşım aramış çok yoğun zaten

yaa evet ben aradım dün 35 gün doluymuş..Beni tek endişelendiren bu kadar yoğun olması acil bişey olsa hemen ulaşabilirmiyizkii ne biliyim hassas bi konu sonuçta.benim ilk olucak inşallah korkuyorum birazcık :)çok teşekkürler ayrıca bilgilendirdiğin içinn :)

Merhaba bende Şükriye leyla altuntaşa gitmek istiyorum ama yakın çevremde giden yok nasıl bir doktor olduğunu bilmiyorum.3 Gün zamanın var bir doktor bulmam gerek yardımcı olurmusunuz.

canım ben dün aramıştım herhangi bir randevu iptal olursa sizi ararız demişlerdi ben bugun sınavdayken aradılar açamadım.aradım sonra yarına 10.45 boşalmış 11de sınavım olduğu için bana uymadı.bi şansını dene bence :)

fırsatını bulursan al derim hemen dosya açıyor ve özel numarasını veriyor ve her aradığımda da ulaştım gebe takibi yaptığı hastalara randevu sorun olmaz canım ara muayene için çok geçe veriyorlarmış gittiğinde doğum olabilir oda en fazla 15-20 dak sürer normaldede sezaryandada doktor herşey hazır olunca geliyor ben 9 ay gittim randevu saatinden sonra çok beklediğimi hatırlamıyorum

senin doğum normalmiydi sezeryanmı canımm ?
ben allah izin verirse normal istiyorum doktorun tavrıda önemli tabi bazıları sezeryanı savunuyor ikna etmeye çalışıyor.nasıl bakıyor normal doğumaa ?

Bugün arıyacağım inş.umarım randevu verirler,cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar sizden ricam sezaryan yada normal hangisine yatkın bir doktor bilginiz varmı bende normal istiyorum,Rabbim bi sorun vermezse inş.Randevu alamazsam 2. altenatif doktor kimi önerirsiniz?medisttate hastanesini övüyorlar ama o hastaneyle alakalıda bilgim yok şöyle bir durum var 4 haftalık benim bebişim,henüz kalp atışlarını duyamadımen son gittiğim dok.pazartesiye gün verdi ama ona gitmek istemiyorum

canım ben sezaryan yaptım ama son nst de kalp atışları yavaşlamıştı mecbur kaldık eşim bazen normalden korkuyor derdi leyla hanımda sezaryan doğum değil ameliyat derdi benden sonra giden arkadaşlarım normal yaptı arkadaşım bahar hanıma gidiyordu biran önce sepetlemeye çalışıyor dedi çok konuşmuyor dedi 8.ayda medistate hastanesine başladı medipolden çok çok iyi dedi bomboş dedi muayene 60 mış medipolde sema vardı oda çok kilo aldığın zaman kızıyomuş doktor önemli canım sana güven vermesi lazım iyi araştır ben leyla hanımdan çok çok memnun kaldım canım başka hastaneye gidersende mutlaka yoğun bakım ünitesi olsun Allah korusun acil bir durum olur bi arkadaşım medicanada yaptı sibel hanım normal yaptı oda çok memnun ama pahalı bi hastane inşallah yakında kalp atışını duyarsın canım

canım ben mükemmel olduğunu duyduğum bi doktor buldum academic hospital koşuyolu zehra neşe kavak.evimede çok yakın aslında ama bayaa pahali bi doktor çok ünlü bide araştırdım biraz.eğer sana uyarsa bi araştır bencee..

o kadar boşuna araştırdım negatif çıktı
ama yerleşme kanaması gelmişti ya daha adetime 13 gün var testimi erken yaptım acaba.çok moralim bozulduu

canım üzme kendini bencede erken test yapmışsın İnşallah en güzel şekilde en hayırlı zamanda sağlıklı şekilde bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.tavsiye ettiğin doktoramı gittin canım academic hospıtal muayene ve doğum ücretleriyle alakalı bigi verirmisin?

yok canımm kartal umut hastanesi birsen tursun'a gittim hali tavrı pek sevecen değil ama iyi bi doktor olduğunu duydum.academic hospital uçmuş öyle diyimm :)
gebelik olmadığı için daha sonrada araştırmadımm.ama bidaha gidermisin birsen hn.ma desen hayır gitmem.muayene 37.5 tl sskya canım.bissrü tahlil istedi o da 280 tuttu.ama istediğin hastanedede yaptırıp sonucu gösterme sansın oluyor.

Canım ben Şükriye Leyla Altuntaşa gitme kararı aldım randevu için aradım şubat sonuna veriyorlar,şimdilik önceki dok.gideceğim bu hafta kontrolum vardı şubat sonundan medipole başlarım bana şükriye hanım bir güven verdi gerce henüz karşılaşmadık hakkımızda en hayırlısı olsun inş.canım

bencede doğru seçimm:)
hamilesin sanırım canımm ?

Gizemcim evet hamileyim darısı başına hayırlısıyla inş.benim biraz sorunlu geçiyor kasıklarıma aşırı ağrı vuruyor ultrasonlada gözükmüyor bebek kan testiyle belli oluyor. bu doktor çok ilgilide değil , şükriye leyla altuntaştan randevu almak istiyrum mart 14 de kadar dolu diyor ne yapacağımı bilemedim.Randevu iptali olursa arıyacaklardı 1 hafta geçti şükriye hanımında bu yoğunluğu beni korkutuyor hiçmi ulaşılmaz kendisine acil bir durumum olursa ne yapacağım zor randevu veriyorlar...Bilmiyorum canım

bayanlar ben bugün kontrole gittim kendisine ki daha yeni 7 haftalık bebeğimi kaybettim ve yaşadığım şeylerden dolayı doktorlardan resmen tiksindim. ama leyla hanım inanılmaz bir kadın anlatıldığı kadar varmış. sizin aklınıza bile gelmeyen şeyleri o size söylüyor herşeyi didik didik bilmek istiyor birşey atlama ve riske atma durumu olmuyor. bir kere of demeyi bırakın yüzünün şekli bile değişmiyor. benim 876543 soruma da sevecen bi şekilde cevap verdi .. bundan sonra sadece ve sadece ona gideceğim ayrıca fiyat da oldukça uygun ssklıya 48 tl gibi bir rakam. tahliller pahalı evet ama onu da başka hastanede yaptırabilirsiniz.. düşünen arkadaşlar asla düşünmeyin direkt gidin. bir kere deneyin zaten bir daha bırakamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…