Şükür açlığı da gördük

bitane2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
128
22
Hikaye uzun.Yazmaya da okumaya da değmez.Gercı kıtap halıne gelse yok satar emınım. Konunun özü
Altında cıple gezen,aylık gelırı 15-20 bını bulan,oruç tutan erkek ; küçük ıkı çocuğunu ve karısını ac bırakırsa hıcbır alısverıs yapmazsa karısı ne yapmalıdır??

nasıl yani o_O bu nası vicdan demek geliyor içimden. bu nasıl adamlıkta.

Hikaye uzun.Yazmaya da okumaya da değmez.Gercı kıtap halıne gelse yok satar emınım. Konunun özü
Altında cıple gezen,aylık gelırı 15-20 bını bulan,oruç tutan erkek ; küçük ıkı çocuğunu ve karısını ac bırakırsa hıcbır alısverıs yapmazsa karısı ne yapmalıdır??
ayrılmışlar mı

Boşanmak isteyip yıldırmaya mı çalışıyor acaba. Medeni kanunda kadına yönelik iyileştirmeler var. Polise şikayet edin.

Bır yıl önce cocuğumuz analı babalı büyüsün dıye boşanma davasından vazgecırdı.Daha fazla ezıyet etmek ıcın bır de mal ayrılıgı sozlesmesı ımzalattırdı.

Eşiniz tam bir tilki çocuklarına nafaka vermek zorunda ve sizede defolup gitsin sizde çalışırsınız bakarsanız cocuklarinuza

ayrıl nafaka iste hem kendin hem çocukların için. çatır çatır verecek

Son düzenleme:
Mal ayrılığı sözleşmesini imzalamanız kötü olmuş. Ama hala nafaka alabilirain çocuklar için. Yoksa boşanıp donuna kadar alın pisliğin diycektim.

Cocuklar 5 yas ve 9 aylık ayrılık yok.Ayrılmak en doğrusu mu
keşke imzalamasaydınız. ne var sözleşmede

Senın paranda gözüm yok demek ıcın ımzaladım.Ama sımdı cocuklarımın da hakları kayboluyor.Dusunemedem.Dıger kadından olma cocuklarını lux ıcınde yasatıyor.Barısmakla hatalıyım.Ama oğlum babasız kalmasın dedım.Hersey hergüne daha kötüye gıdıyor.

Senın paranda gözüm yok demek ıcın ımzaladım.Ama sımdı cocuklarımın da hakları kayboluyor.Dusunemedem.Dıger kadından olma cocuklarını lux ıcınde yasatıyor.Barısmakla hatalıyım.Ama oğlum babasız kalmasın dedım.Hersey hergüne daha kötüye gıdıyor.
Diğer kadından olan çocuklar evlilik dışı mı yoksa siz ikimci evliliği misiniz? Varlık içinde yoklukla büyüyeceğine babasız büyüsün.

X