şükür hamileyim

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
318
50
3 aşılama 1 tüp bebek denemesinden sonuç alamaddık. dondurulmuşlarımı denemek için ekim ayını beklemekteydik ki adetim gecikti. hiç belirti falan da yok. niye adet olmuyomki diyorum. 9 gün gecikince evde test yaptık pozitifi gördük inanamadık. 2 gün önce gebelik kesesini ve kalp atışalrını da gördük. hala inanamıyorum..bu süre içinde allaha sığındım. meryem suresini okudum. çok dualar ettik allahım bizi de gördü şükür. allahtan umut kesilmez hepinize umut vermek istedim. dua edin kucağıma da alayım kızlar inşllh allah hepimize versin

3 aşılama 1 tüp bebek denemesinden sonuç alamaddık. dondurulmuşlarımı denemek için ekim ayını beklemekteydik ki adetim gecikti. hiç belirti falan da yok. niye adet olmuyomki diyorum. 9 gün gecikince evde test yaptık pozitifi gördük inanamadık. 2 gün önce gebelik kesesini ve kalp atışalrını da gördük. hala inanamıyorum..bu süre içinde allaha sığındım. meryem suresini okudum. çok dualar ettik allahım bizi de gördü şükür. allahtan umut kesilmez hepinize umut vermek istedim. dua edin kucağıma da alayım kızlar inşllh allah hepimize versin

canım tebrik ederim inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız:emir_bebek:

çok tebrik ederim canım . Allah kucağına da almak nasip etsin tamamına erdirsin inşl . Darısı bizim başımıza :)

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hayırlı uğurlu olsun cnm inşşş allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına aldığın gunleride göstersin

tebrikler canım allah tamamına erdirsin saağsalim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:emir_bebek::nazar:

çok sevindim. hayırlı ugurlu olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle...

böyle bir topik açmak bana da nasip olsun :16::16::16:
bi de millstone'a bi de wannabemummuy'ye bi de piccasso'ya bi de akgüvercin'e bi de ikramaya'ya bi de egunal'a bi de pepelopen'e... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim allah inşallah size de versin bu güzel duyguyu yaşatsın.amin

çok sevindim. hayırlı ugurlu olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle...

bi de millstone'a bi de wannabemummuy'ye bi de piccasso'ya bi de akgüvercin'e bi de ikramaya'ya bi de egunal'a bi de pepelopen'e... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

canımsın sen benim yaa :54:
amin mantımmm aminnn

dualarımdakilerden biride hep sensin...

sağlıkla kavuşun bebeğinize bizlere de dualarınızı eksik etmeyin canımızzz çook yanıyor

tebrik ederim allahım tamamına erdirdin. sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

mantıcım allaha şükür wanna yırttı, sıra bizlerde. ben de izmirdeyim

mantıcım allaha şükür wanna yırttı, sıra bizlerde. ben de izmirdeyim

hamdolsun yırttı valla.. uzun zamandır yoktum. wanna ne alemde henuz haberim yok. inşallah iyidir. sağlıkla kucağına alır. mis kokusunu bizim için de içine çeker. ne mutlu. sira bizde artık. :1:
alisalis ben izmirde doktorları yedim bitirdim. :27: ne etcem bilmiyorum. sen kime gidiyorsun... az sonra senin gonderilerine bakarım gerci de.
rabbim yardımcımız olsun...

hamdolsun yırttı valla.. uzun zamandır yoktum. wanna ne alemde henuz haberim yok. inşallah iyidir. sağlıkla kucağına alır. mis kokusunu bizim için de içine çeker. ne mutlu. sira bizde artık. :1:
alisalis ben izmirde doktorları yedim bitirdim. :27: ne etcem bilmiyorum. sen kime gidiyorsun... az sonra senin gonderilerine bakarım gerci de.
rabbim yardımcımız olsun...

kent hastanesine gidiyorum, israel aruh,,, sana yazalı çok olmuştu, benim yazdıklarımı incelersin, sonra tekrar yazışırız, bu ara pek giremeyeceğim, 15 gün yoğunum görüşürüz öptüm.

Back
X