- Konu Sahibi erdemliiiii
-
cnm gözünüz aydın, rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah =)
Arkadaşlar sevincimi hemen paylaşmak istedim,tam üç yıl bekledik eşimle üç yıl.........hep bekledik aşılama bile yaptırdık olmadı hep hayal kırıklığı yaşadık derken; iğneli tedaviye başlayacakken adetim geçikti ha bugün ha yarın derken tam 15 gün geçti,ve ben ümütsiz bir şekilde test yaptım.....................
Sonuç pozitif iki çizgi hamileyimmmmm.........
Eşimde ben de şoktayız şükürler olsun sana allahım şükürler olsun............
aaaa ne güzel bi haber valla bende seni ne kadar tenımasamda 2.5 yıldır bebek isteyen biri olrarak inan çok mutlu oldum canım benim
sağlıkla kucağına alırsın inş
sizin sorun neydi cnm neden olmuodu
bende yeni öğrendim 1 haftadır uçuyorum havalarda rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bı duygu. tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip eder inşallah.
amin inşallah....maaşalah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. uzun ömürler versin bebeğine
Cok sevındım cnm :):) bıraz kendınden bahsetsene ne gıbı tedavıler gecırdınız ...sıkıntı neydı pko varmıydı ?
cok guzel bir duyqu okudum gozlerim doldu Allah tum isteyenlere nasib etsin insallah Allah tamamina erdirsin
Hayırlı olsun , Sağlıkla kucağına al inşallahh
çok sevindim gözünüz aydın.. sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alın, güle güle büyütün inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?