Şükürler olsun hamileyim :)

Sevdalim18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
19
7
36
Merhaba arkadaşlar kürtaj sonrası hamile kalmak için çok uğraş vermiştim rahim ağzı yaraları vs iki kere yara yaktirdiktan sonra nihayet hamile kaldım. Soğan kürüne de bağlıyorum hamile kalmamı çünkü onu uyguladığim ay kaldim. Darısı inşallah isteyenlere olsun. Beta sonucumu koydum kızlar adetim 4 gün geçti sizce değerim iyi mi?

Eklentiler

• IMG_20210826_235253.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 82
Gayet güzel sonucun cnm hayrlı olsun.2gun snra bırdaha yap artış iyiyse tammdr

Hayırlı uğurlu olsun beta değerin güzel maşallah şeyi merak ettim rahim ağzı yarası gebe kalmaya engel mi

Hayırlı uğurlu olsun beta değerin güzel maşallah şeyi merak ettim rahim ağzı yarası gebe kalmaya engel mi
Çok araştırdım çok kişiye sordum bazısı yaptır bazısı yaptırma dedi yani bende ki yara beni çok rahatsız ediyordu ilişki sonrası kanama ve adet zamanlari aşırı kanama sonra ara kanamalar vs vs canımı aşırı sıkıyordu bende yaktırdım sonra tekrarladı birdaha yaktırdım bidaha da tekrarlamadi Allah'a şükür. Farklı farklı doktorlara gittim bir doktor rahatsızlık vermiyorsa yaktırma demişti ama diğer iki doktor yakalım dedi öyle.

Geçmiş olsun hayatınızı etkiliyormuş yaktırmak iyi olmuş sizin için. Sağlıkcakla gelsin evladınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…