şükürler olsun hamileyim

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
hala inanamıyorum az önce dr dan geldim. ve hamileyim o kadar bekledim ki 2 negatif aşılama sonrası kendiliğinden geldi minik mucizem.sadece soğan kürü yaptım bu ay.ilaç falan kullanmadım bebek isteyen herkese tavsiye ederim.Allahım isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar.çoook mutluyum.

tebrik ederim gözün aydın canım
inş. sağlıkla bebeğinni kucağına alırsın
bazı bebekler dışarıdan müdahaleyi sevmiyor keyfi gelince ben burdayım diyorlar seninkide o keyifçilerden:emir_bebek::emir_bebek: :49:

tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...:nazar:

amin arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekürler.Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

maşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin...
soğan kürünü düzenli mi uyguladın....

canım adetimin 7. günü başladım 15 gün boyunca hiç aksatmadan öğlen ve akşam yemeklerden önce içtim.bıraktığımda hamile ollduğumu öğrendim

:61:masalllahh canım cok sevindim.sogan kürünü nasıl uyguladın ve ilişkiye ne sıklıkla girdn belki bizdede işe yarar .simdiden tesekürr edrimm

canım adetimin 7. günü başladım 15 gün boyunca hiç aksatmadan öğlen ve akşam yemeklerden önce içtim.bıraktığımda hamile ollduğumu öğrendim

ben şuan 10.gündeyim geç kaldım sanırım uygulamakta
ömümüzdeki ay bende denemek istiyorum bu mucizevi kürü

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar: tebrik ederim:nazar:

:61:masalllahh canım cok sevindim.sogan kürünü nasıl uyguladın ve ilişkiye ne sıklıkla girdn belki bizdede işe yarar .simdiden tesekürr edrimm

soğan kürüne adetin 7.günü başladım 15 gün öğlen akşam yemeklerden önce içtim her seferinde taze yaptım ama.ilişkiyede gün aşırı girdik.ve Allah bana mucizemi gönderdi dilerim sende ve tüm isteyenlerde bunu tadar.

ben şuan 10.gündeyim geç kaldım sanırım uygulamakta
ömümüzdeki ay bende denemek istiyorum bu mucizevi kürü

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar: tebrik ederim:nazar:

amin canım inşallah.geç kalmış sayılmazsın ben hatta yanlış yaptım falan diye üzülmüştüm çünkü adet bittikten 7 gün sonra yazıyo ama ben öyle uygulayınca da işe yaradıı.bence sende başla

hala inanamıyorum az önce dr dan geldim. ve hamileyim o kadar bekledim ki 2 negatif aşılama sonrası kendiliğinden geldi minik mucizem.sadece soğan kürü yaptım bu ay.ilaç falan kullanmadım bebek isteyen herkese tavsiye ederim.Allahım isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar.çoook mutluyum.

tebrikler canım ,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:nazar::nazar:
canım bişi sorucam,bu soğan kürünü bende uygulamak istiyorumda ,benim halamın kızıda bu kürü uyguladı ve hamile kaldı,
ama adeti düzensiz olanlara iyi geliyomuş diye duydum
ben 25-26 günde bir regl oluyorum,
sen kaç günde regl oluyosunn,,,,

tebrikler canım ,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:nazar::nazar:
canım bişi sorucam,bu soğan kürünü bende uygulamak istiyorumda ,benim halamın kızıda bu kürü uyguladı ve hamile kaldı,
ama adeti düzensiz olanlara iyi geliyomuş diye duydum
ben 25-26 günde bir regl oluyorum,
sen kaç günde regl oluyosunn,,,,

canım benim adetlerim 28- 29 günde bir oluyordu.

gozun aydin canim galiba bu kur bitek bende ise yaramadi inanarak aksatmadan ictim adetim duzenden cikti

Cnm öncelikle hayırlı olsun.Allah kucagına almayı nasip etsin.Yanlız bişi sorucam.Soğan kürünü bende yaptım.Ama 1 yudum aldım.sonuç 3 gün mide bulantısı.Ben nerde yanlış yapıyorumm...:44:

Cnm öncelikle hayırlı olsun.Allah kucagına almayı nasip etsin.Yanlız bişi sorucam.Soğan kürünü bende yaptım.Ama 1 yudum aldım.sonuç 3 gün mide bulantısı.Ben nerde yanlış yapıyorumm...:44:

bende ilk başladığım gün neredeyse istifra ediyodum ama burnumu tıkadım bi dikişte içtim arkasından da hemen bir bardak su içtim tadı falan kalmadı.şifadır diye düşündüm bebek için değer dedim kendi kendime kötü bi tadı var ama içtim

hayırlı olsun çok sevindim.ALLAH saglıcakla almayı nasip etsin bebişinizi:)

gözünüz aydın rabbim hayırlısı ile kucağınızda almayı nasip etsin

Back
X