ilk ben yazayım mızmızım topiğin hayırlı olsun tatlım... allah tamamına erdirsin... sağlıklı-sıhhatlı pamuk bir beben olsun inşallah....opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına versin
gözünaydın mızmız yaa nekadar hamiş haberi aldım bugunnn çokk neşeli bir gün bugun.ramazann bereketiyle geldi gerçekktende insaallahh bu ay banada ugurlu gelirde bende bebişime kavusurum
ramazan gercekten bereketlı geldı bızım kızlarımıza
maşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almyıda nasp eder ınşşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme
canmm çok tebrikler hayırlı uğurlu olsun :lepi:
Çok sevindim. opuyorumnanaktan Hayırlı olsun mız mızcım. a.s.
Allah sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:
Birkac kez yazilarini okumustum miz miz herkese ettigim gibi seni de gordukce dua ediyordum inan.. Simdi bu yazini gorunce tutamadim gozyaslarimi.. Rabbim hepimizin yavrularini kucagina almayi nasip etsin.. Bebegin saglikli ve rahattir simdi ins yerinde :)
yazılarınızı ilk defa şimdi okudum, allahım inşallah sağlıkla tamamına erdirip , hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder minik yavrunuzu, ben 17 gün oldu minik yavrumu kaybettim, karnımda 22. Haftalıkken, dayanması çokk ama çok zor oluyoo, ama yapacak birşeyde yok, veren de allah alan da allah, şu mübarek günlerde sabır istiyorum, en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğimi kucaklamak istiyorum, allahımm kimseye yaşatmasın bu acılarıı , düşündükçe herşey çok zor geliyor inanınn, hastanede her odadan bi bebek sesii gelirkenn sizin zar zor ayağa kalkıpp, yürümek zorunda olmanızz vs vss.. Herşeyy bi sınav biliyorumm, umarım ben de bigünn bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?