INSALLAH CNM INSALLAH TESEKKUR EDERIMTebrik ederim...
bende uzun zaman beklemiştim umudumu kaybettiğimde çift çizgiyi görmüştüm..
ve Kadıköyde deli gibi nereye gideceğimi şaşırmıştım...
yani deli danalar gibiydim...
birde yazını okuyunca aklıma geldi...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Darsıs isteyen tüm arkadaşlarımıza inşallah....
EVET ILACIMI YUKSELTTIM 15 UNDE BIR BAKTIRCAM SU TEHLIKELI DONEMI BIR ATLATIYIMTebrik ederim cnm sağlıcakla gelsin inşallah bebişin.
Tiroit hormonlarını çok sıkı takip et, gebelikle birliktebilacın dozu yükseltimesine rağmen değerler yine de yükseliyor
TESEKUR EDERIM CNMtebrikler a.s.
TESEKKUR EDERIM CNMmızmız cım çok sevindim yaaa
hayırlı uğurlu olsun
inş. bu sefer herşey güzel olacakkk
tebrik ederimmmm.
dikkat et kendine
AMIN INSALLAH INSALLAHhayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah melegin...:Saruboceq:
AMIN AMIN INSALLAH TESEKKUR EDERIMTebrik ederim canıııımm...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiinnn..
DUALARIM ICINDE KK ISTEYEN TUM ARKADASLARIMADA DUA EDIYORUM ALLAHIM KK TUM BEBEK ISTEYENLERE HEPSINE NASIP ET DIYE CNM BENIMbiz tanismiyoruz ama seni yazilarindan bebek istedigini biliyordum
cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
saglikli ve rahat bir 9 ay gecirmeni diliyorum
darisi butun istiyenlerin basina olsun
bizler icinde dua et canim
mızmızcım gözün aydın demek sonunda meleğine kavuştun biliyorum ne kadar çok istediğini
rabbim sonunda dualarını kabul etti gerçekten çok sevindim senin adına ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına
almak nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inş..
tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Dua meselesini anlayamadım önce sonra... ?
ok şimdi anladım. şimdi bununla ilgili bi hadis çaktı beynimde, hatırlayınca yazarım buraya. tekrar tebrik ederim maşallah. darısı başımıza :)cnm dualarında ılk basta kendın ıcın ıstemeyeceksın hep baskaları ıcın en son kendın ıcın
mesela
allahım kahvekolık arkadasıma derınsu arkadasıma ebrar arkadasıma haırlısıyla bır bebek nasıp et ıcındede bana gıbı cnm
bana bunu esım halası soyledı kızı hep oyle dua ederdı
birde aklıma geln birşeyi sormak istiyorum.görümcem ve eltim ilk denemelerinde hamile kaldılar.ve ilişki olduğu gün tutduğunu anladık diyor ikiside.ilişki olduğu gün gece mide bulantısı olmuş ikisindede.sende böyle bi belirti oldumu?hatırlıyormusun?
kızzzz mızz mızzzz sende hamile kaldın yaaa ama gerçekten bunu sen hakettin canımmmmm
canım ben geçen gün netimiz kapanmıştı maddi sıkıtnıtımız yüzünden inan akılma sen geldin şu mızmızda hamile kalsada kurtulsak die şaka biyana canım çokkkk sevindim beni tanıyorsundur bende hipotiroit hastasıyıs
bak kaklma ne geldi selsivlden haberin varım canımmm
acaba doğummu yaptı ya çok merak ettim canım
neyse seni gerçekten çok tebrik ediyorummm inşallah sağlıklan kucağına alırsın banada dua et tattlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?