canım hayırlı olsun inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak da nasip olur.sana bişey sorcaktım.boş gebelik ve kimyasal gebeliği yaşayan biri olarak nasıl olduklarını bana kısaca anlatırmısın.yanlış anlama bende normalden fazla süren bir adet dönemi geçirdiğim için bazı şüphelerim var yaşayan bi insandan öğrenmek istedim.
tazgu gecmiş olsun inş. bunu sağlıklı kucagına alırsın.
busem sanada gecmiş olsun.kızlar size bişey danısabılırmıyım.
bende hamileyımmm yenı suan son adetım 1nisndı 19 nisanda evıme geldım il dısındaydım.yanı bir gebelık varsa 19 nisan sonrası olmuştur.1 mayısta adet beklıyoırdum bir gun evvelı 30 nisan test yaptım negatıf cıktı çöpe attım sabah kalktım baktımmm cok cok silik 2,bir çizği cıktı biliyrum buna ıtıbar edilmez ancak içimi heyecan kapladı 2 gun bekledım ama adet olcak hislerım vardı baktım pazar gunu yanı 3mayısta bu hislerımde kayboldu test yaptım bu kez 2, çizği hemen cıktı .kan testıne gittim 159 cıktı.hamilesınız ddıler pazratesı dr a gitim oda düşük deger dedı dıs gebelıkmı normal gebelıkmı takıp edecegız dedı.cok korktum ilk olduugndan deneyımım yokkk kızlarr.ogun yanı 4mayısta gene kan degerıme baktı 220 ye yukselmıs iyi dedı işte bırde cuma gel dedı ama ben dayanamam yarın baktırayım dıyorummm.bugun baktrmam gerekır mıs aslında 2gun de bir baktrın denıyor .ama adam önce bana 2gun dedı sonra test sonucu 1 gunde 60 arttıgı için cuma gel dedı..kızlar cok korkuyorummm.
tazgu senın kan degerlerın ve adetının ne kadar gectıgını de yazramısın kıyaslıyım en azından zaman gecmıyor 2 gundur işede gıtmedım.kızlar sayet dıs gebelıkse amelıyatmı olacagımmm .degerlerım düşükmu sizceee
canım dış gebelik nasıl olur bilmiyorum ama benim amacmın gelini dış gebelik geçirdi kan pıhtılaşmasından dolayı kürtaj oldu ameliyat olmadı canım 4 ay sonrada hamile kaldı ama 4 ay hamile kalması yasaktı zaten dr keseyi göremesse ozaman müdahale eder canım.
ya cnm yukselsınde 2kat tutması sart değil yeterkı yukselsınn işte benım suan 440 cumada 880 olması gerek ama 700lerı bulsun yeterr .ne zor bir durummuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?