şükürler olsun :))

ilbatum

rabbime emanetiz :)))
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
14.186
31
208
Diğer
uzun uğraşlarımız sonucunda bu ay güzel haberi aldık, rabbim tamamına erdrsin inşallahhhhhhh...
bende artık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv:
şükürler olsun rabbim, şükürler olsun rabbimmmmmmmm..........:Saruboceq::nazar::ecrin_bebek::emir_bebek:

Tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirip hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inş.senin gibi olmasını isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.

uzun uğraşlarımız sonucunda bu ay güzel haberi aldık, rabbim tamamına erdrsin inşallahhhhhhh...
bende artık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv:
şükürler olsun rabbim, şükürler olsun rabbimmmmmmmm..........:Saruboceq::nazar::ecrin_bebek::emir_bebek:

canım tebrik ederim. Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin. darısı benim başıma olsun. yarın adet günüm.. 3-4 gün sonra test yapacağım... inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm

cnm hayırlı olsun,inan ki hamile haberi alınca mutluluktan ağlıyorum...çünkü ben de uğraşıyorum ama maalesef olmuyor!!! hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...........

tebrikler RABBIM saglikli boi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah tum isteyenlerde kavusur insaallah bebislerine

cnm hayırlı olsun. allah sağsalim doğumlar nasip etsin. ne zamandır uğrasıyosun.tüp bebeklemi oldu. biz de tüp bebek tedavisine başladık. hayırlısı

Back
X