- 9 Mayıs 2014
- 921
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi Loresima89
Bu tür rahatsızlık hem kişiyi hemde yakınlarını bir Zaman sonra bıktırır bu süreçte ilaç kullanmak istemiyorsanız gerçi hikayenizi bilmiyorum fakat kendinizin hasta olmayıp hastayım diyorum demeniz iyileşme süreci içinde olduğunuz aşıkar napın biliyor musunuz günlük tutun ve kendinizi kontrol edin hangi olaylarda yada ne yaşayınca bu düşünceleriniz peydah olur diye kendi kendinizi iyileştire bilirsiniz yazın ve bulunElimde değil..Kaygı bozukluğum var takıntılarım var..6 ay antidepresan kullandım iyi oldum sandım bıraktım sonuç: Gerisin geriye döndüm..Akşama kadar aynada dişlerimi kontrol ediyorum bi zamanlar dişeti çekilmem vardı şimdi durdu ama sanki açıldığı için dişler düşecek takma diş takıcam gbi kafamda büyüte büyüte bi hal oluyorum.. Sonra Allah başka dert vermesin diyorum ama elimde değil..benim gibi hastalık hastası olan var mı? Eminim bu geçince yeni bi takıntı başlayacak..Bu sefer vücudumda morartı bulup kanser oldum diye ağlıcam..Bugün terapiye başladım ama ilaca tekrar başlamamak için zor tutuyorum kendimi.. Mutlu olmak için tonlarca sebebim varken ben ufacık şeye takılıyorum yazıp rahatlamak istedim yardımcı olan çıkarsa ne mutlu..