Sular hiç durulmuyor bu ara:(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu tarz konuları çok açtım biliyorum ama içimi dökmezsem size rahatlayamıyorum dertler büyüyor sanki mevzuya geleyim... Ben özel bir okulda çalışıyorum sınıfım yok öğrencileri boş bulduğum yerlerde alıyorum bu sebepten dolayı bir anlık kızgınlıkla ve gaz verenler yüzünden istifa ettim sonda tekrar konuştum ve işe döndüm... dünde temizlikçi bir bayan hakkında konuşuyorlar dedi bende dedim ki şuan ben işe döndüm ama bir problem çıkarsa ayrılırım sen git bunu müdüre yetiştir ben birde bunlarla uğraştım... bugünde ders programıma baktım benim bir yıldır aldığım beni seven bir 10 öğrencimi alıp başkalarına vermişler kendimi berbat hissediyorum nasıl toparlarım bilemiyorum ...

'Öğrencileri boş bulduğum yerlerde alıyorum' cümlesini hiç anlamadım.
Ne için ve nereye alıyorsunuz çocukları?
Nasıl bir okul orası?
Arkadaş özel eğitim merkezinde çalışıyor.Ders için kıza uygun mekan/derslik vermiyorlar 1 yıldır.Mutfakta cay ocaginda ,koridorda ogrenci aliyor.Bir hisimla istifa etti,sonra geri döndü vs...kurum adını bilsem ben şikayet edicem özel eğitim merkezini ...

Git demek istemişler yani. Siz zaten istifa edip geri dönmekle bir güvensizlik sorunu yaşattınız. Burdan size ekmek çıkmaz gibi görünüyor.

Ne bicim bir okul nasil denetlenmez? Hemen denetlenmeli. Ne demek sinif yok aileler nasil izin veriyor. Ben buna takildim kusura bakmayin
Size gelince baska bir okul bakın mantar gibi ürüyorlar su siralar... Bulursunuz illaki

Açıklama için teşekkür ederim.
Özel eğitim merkezi yazsaydı daha anlaşılır olurdu,onların çalışma şeklini biliyorum.
Özel okul deyince n'oluyor? Dedim.

Arkadaşım belli ki çalıştığınız yer profesyonel bir yer değil.
Siz de istifa edip geri alınca bir güvensizlik oluşmuş.
Son 10 yıldır idarecilik yapıyorum.
Ben de istifa edip geri dönen,sonra da personele 'sıkıntı olursa tekrar ayrılırım' diyen bir öğretmene güvenmediğim gibi yatırım yapmam, yani size öğrenci verilmemesini yadırgamadım.
Kurumun işleyişindeki sıkıntılardan bağımsız yorum yaptığımı da hatırlatırım.

Açıklama için teşekkür ederim.
Özel eğitim merkezi yazsaydı daha anlaşılır olurdu,onların çalışma şeklini biliyorum.
Özel okul deyince n'oluyor? Dedim.
Rica ederim.Her konusunda tekrar tekrar insanlar "sınıfı olmayan öğretmen mi olur? Çocuklarımız kimlere emanet " diyor .Arkadaş her seferinde resetleyip eksik bilgilerle bastan konu açıyor.

Sana artik o ise donme denilmisti.
Kendi dusen aglamamis.
Ayrica temizlikciyle mudure laf gonderme nedir Allah askina

Size sınıf bile ayarlamayan aba altından size yol verilmiş yere neden döndünüz ki gerçekten? Patron sizi sevmiyor bu net. Yani ne bileyim bile bile lades demişsiniz resmen. Hem başka iş bulduğunuzu söylemiştiniz ne oldu ki o?

nıye habıre ısı bırakmalara kalkıyorsunuz
sabırı sureklılıgı ve azımı ogrenmenız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…