Evet kötü
Demode
Tüm sınıf arkadaşları Aras, Demir vs olacak , sizinki dede gibi Süleyman
Eymen koyun bariz son harfleri tutuyor
Çok abartıyorsunEvet kötü
Demode
Tüm sınıf arkadaşları Aras, Demir vs olacak , sizinki dede gibi Süleyman
Eymen koyun bariz son harfleri tutuyor
Belliydi zaten süleyman koyacağın. Senin içine sindiyse bizi ilgilendirmez de konuyu boşuna açtın. Sağlıkla gelsin süleyman bebekSüleyman koymaya karar verdik.
Şok olduk gerçektenSüleyman koymaya karar verdik.
Yahu anlamıyorum Süleyman bu kadar itici mi gerçekten,bu arada z kuşağı mısınız y mi?Şok olduk gerçekten
Senin karşına yakışıklı bir çocuk çıksa sırf adı Süleyman diye çocuğu ret mi edeceksinBelliydi zaten süleyman koyacağın. Senin içine sindiyse bizi ilgilendirmez de konuyu boşuna açtın. Sağlıkla gelsin süleyman bebek
Y ama Süleyman kötü bi isim diye değil, bu kadar Süleyman da Süleyman derken konu açmanızın anlamsızlığı sebebiyle güldüm :)) Belliydi Süleyman koyacağınızYahu anlamıyorum Süleyman bu kadar itici mi gerçekten,bu arada z kuşağı mısınız y mi?
Fikir danışmak için yoksa savunmuyorum ki bu ismi? 3.şahısların gözünden nasıl gözüktüğünü merak ettim ilerde sıkıntı yaşar mı diye.Bu kadar içine sindiyse ve deli gibi bu kadar bu ismi savunuyorsan neden konu açtın ki. Hiç konu açmasan bebeğimin adı Süleyman desen kimse hiçbir şey demeyecek sağlıkla gelsin Süleyman bebiş
İşte fikir danışıyorsunuz ama çoğunluk beğenmiyor beğenmeyince de siz savunmaya geçmişsiniz koyun gitsin hiç sormayın boş verin o zaman çünkü fikir sorarsanız olumsuz yorum daha fazla gelir eski isim olduğu için. İsimler aileye, kişiye, kültüre göre değişir kimi gider dede adı koyar kimi yabancı isim koyar kimi eski koyar bunlar çok yoruma açık şeyler değil o yüzden, her şeyin bir eleştireni olurFikir danışmak için yoksa savunmuyorum ki bu ismi? 3.şahısların gözünden nasıl gözüktüğünü merak ettim ilerde sıkıntı yaşar mı diye.
yo kötü deil hem peygamber ismi hemde padişah sultan süleymanSüleyman o kadar kötü mü?
Değil miYahu bu Süleyman ismi bu kadar kötü mü?
Tabikide red ederim. Çünkü kocam kızar çok büyük kavga çıkarSenin karşına yakışıklı bir çocuk çıksa sırf adı Süleyman diye çocuğu ret mi edeceksin
Hiç mi sesiniz çıkamadı eşinize,çocuğu doğuran sizsiniz nedir böyle dedelerin adını verilmesi..Süleyman koymaya karar verdik.
Tabikide red ederim. Çünkü kocam kızar çok büyük kavga çıkar
Süleyman çakır,sultan Süleyman vs var karizma bence herkeste olmaması bu ismi özel yapıyor benceHiç mi sesiniz çıkamadı eşinize,çocuğu doğuran sizsiniz nedir böyle dedelerin adını verilmesi..
Abdurrezzak da herkeste yok, 2.bebenize onu koyun. Benim dedemin ismiSüleyman çakır,sultan Süleyman vs var karizma bence herkeste olmaması bu ismi özel yapıyor bence
Yaş kaç ciddi soruyorum? Z kuşağısınız demiAbdurrezzak da herkeste yok, 2.bebenize onu koyun. Benim dedemin ismi
29 yaşındayım ablacım. Yaşla alakası nedir? Süleyman koyun da savunmalarınız garip, Süleyman Çakır ne alaka çocuğunuz Kurtlar Vadisi'ni bilmeyen bi nesille büyüyecek zaten. Anlıyorum eşinize karşı gelememişsiniz isim konusunda, kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz da alakasız yerlerden oynuyorsunuz.Yaş kaç ciddi soruyorum? Z kuşağısınız demi
Anladım29 yaşındayım ablacım. Yaşla alakası nedir? Süleyman koyun da savunmalarınız garip, Süleyman Çakır ne alaka çocuğunuz Kurtlar Vadisi'ni bilmeyen bi nesille büyüyecek zaten. Anlıyorum eşinize karşı gelememişsiniz isim konusunda, kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz da alakasız yerlerden oynuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?