Süleyman ismi mi,Emre ismi mi?

Süleyman X diye bi iş arkadaşım var, kendi dahil herkes Süleyman derken ben X diyorum. Peygamber ismi tamam ama gencecik insanlarda Süleyman ismi çok sırıtıyor bana göre, o çocuğa 40'ına gelince Süleyman olarak seslenmeye başlarım anca.

Emre daha iyi. Sevdiğim bi Emre olmadı bu zamana kadar ama ikisi arasında daha iyi bence. Ya da iki isim koyun en azından ben gibi düşünenler Emre desin :))

Akran zorbalığı denen bir durum var maalesef. Farklı takma isimlere maruz kalabilir. Enine boyuna düşünüp karar vermelisiniz bence.

Çocuğunuzu seviyorsanız Emre , Süleyman ne ya çocuk 70 yaşında dede gibi doğacak 😀

Babanızın bebek doğduğu dönemde çoğu bebek Süleymandı ama öyle düşünün. Yani şimdiki çocukların hepsi Doruk Kıvanç Ege bunlar dede olmayacak mu ozamanda yani dede olduklarında çocuklara başka isimler konulacak kimse doruk Ege koymak istemeyecek çünkü dede ismi olacak. Bence daha modern isimler konulabilir

Süleyman deyince aklıma bir şahıs geliyor tüylerim diken diken oluyor. Tek seçeneğiniz bu ikisi ise Emre koyun.

Merhaba kızlar yakında oğlum olacak,ona ya Süleyman ismini ya Emre ismini koyacağız ama karar veremedik,Süleyman komik bir isim olarak geliyor ama dedesinin adı,Emre ise çok fazla kullanılıyor gibi.Sizce hangisini seçmeliyiz?

Süleyman Emre koyarsınız bunun sonunda. Ben öyle hissettim

Her isim kendine göre özel anlamlar taşır. Süleyman da güzel bir isim ama artık zaman değişti, herkes çocuğuna modern adı altında farklı ve anlamı değişik isimler koyarken sizin gidip Süleyman koymanız pek mantıklı gelmiyor kulağa.

Eğer iki seçenek varsa Emre' den yanayım..

Back
X