Süleyman taş

Al_mira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
23
4
86
33
Merhaba kızlar Süleyman taş a giden var mı,ameliyat olan memnun mu ?Birkaç kişinin yorumunu görmüştüm sormuşlar memnun olmayanlar olmuş,ama birkaç kişiye sordum ve memnun olduklarını. Söylediler ?

memnun olmayanları duymadın ben genel olarak iyi diyorlar niye öyle demişler acaba ve fiyatı biliyormusunuz

çökntü,nefes okudum ve 13-16 bin fiyatı diye biliyorum,hastanesine göre

Merhaba kızlar,
ben Süleyman Beye hem burun hem gıdı lıposuctıon amelıyatı oldum. ve cok cok memnunum. Hatta fotoğraflarımı paylaştım ınceleyebılırsınız. Bu işte gerçekten mükemmel

Merhaba kızlar,
ben Süleyman Beye hem burun hem gıdı lıposuctıon amelıyatı oldum. ve cok cok memnunum. Hatta fotoğraflarımı paylaştım ınceleyebılırsınız. Bu işte gerçekten mükemmel
Merhabalar ne kadar ödediniz? Her ikisi için?

Bende haftaya olacağım pazartesi abim oldu şuan bir sorun yok bandajları açılsın bi bakalım

Bende Süleyman Taş'a geçen yıl burun ameliyatı oldum.Burnumu mahvetti.Oldugundan oldukça geniş,kocaman,sola yamuk,bir burun oldu.Ayrica nefes lamiyorum.Kesinlikle tavsiye etmem.Hıç bir şekilde yarďımcıda olmadı.Her şey, güler yüz hastayı muyne edip para alıncaya kadarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…