Sultan Kanal D

nurgülden o kadar gına geldiki merak edip bir kaç dk bile bakmadım.yorumlardan anladığım kadarıyla tutacağa da benzemiyor

Ben nurgül yeşilçayı pek sevmem. Bana soğuk gelir. Bugüne kadar asmalı konak dışında hiçbir dizisini izlemedim. Ama bu saatte yeni dizisi sultanın tekrarını koymuşlar. Can sıkıntısından şöyle bir bakayım dedim. Dizi hakkında yapacağım tek yorum HARİKA olduğu.:53:

iki rakip esnaf aile var. Bunlardan birinin kızı olan Sultan, başkası ile sözlendiriliyor fakat o diğer ailenin oğlu şehmuza kaçıyor. Kaçtığı gün babasının bedduasını alıyor. Nikahtan sonra, jandarmalar şehmuzu alıp götürüyor çünkü aranması varmış. 6 ay sonra hapisten çıkıyor. Bakışları bile değişmiş halde. sonra yine haber alıyorlar ki yine aranması var. Çünkü dağa çıkmış. Sonra ailesi elde avuçta ne varsa satıp bunu yurt dışına gönderiyorlar. Bi şekilde kaçırıyorlar yani. Sonra sultana bir mektup yazıyor Şehmuz iki satırlık. Ben dönmeyeceğim, kendine yeni bir hayat kur diye. Fakat Sultan bekler. baba evine de dönemez. Bu yüzden mecburen kayıyvalidesinin yanında oturur. Onlara evlatlık yapar. Şehmuz ve Sultan doğmadan önce anneleri Sultan Şehmuza adak yapmışlar çocukları olsun diye. Bu yüzden isimleri Sultan ve ŞEhmuz. Her neyse Sultan tam 15 yıl bekler. 15 yıl sonra Şehmuz döner. Fakat yanında Fransada yaptığı çocuğu ile birlikte. Sultan bunu görünce yıkılır. KAyınpederi Sultandan yana çıkar fakat kayınvalidesi kusura bakma kızım gömlek kaftandan yakındır der ve Sultan evden gider. Babasının evine gider, özür diler ama babası affetmez. Dışarda kalır bu sefer otele gider. otelde Bir gün önce tanıştığı sosyolojide yüksek lisans yapan öğrenci bir kıza hayatını anlatır. konusu güzel bir dizi, oyunculuk harika. İzlenmeli.

Dün uyku tutmayınca izledim. Nurgül Yeşilcayın şivesi haric diğerleri güzeldi. İkinci Bahar, yabancı damat, canım ailem karışımı güzel sıcak bir dizi olmuş. Gece gece beni ağlatacak kadar güzeldi :) Keşke pazartesi 22,15 olmasa. Gerçi diğer diziler sezon finali yapınca uygun bir saate cekilir.

yine tekrarı var..ben beğendim..sırf nurgül için değilde, diğer oyuncuların oyuncukları için izlemeye değer...:34:

Nurgül*ü severimde seçimleri yanlış:) Asmalı Konak, Eğreti Gelin de oyunculğu çok iyiydi

diziye gelince netten izledim beğendm. yalnız Şahin Irmak bu kadroya yakışmamış

Nurgül*ü severimde seçimleri yanlış:) Asmalı Konak, Eğreti Gelin de oyunculğu çok iyiydi

diziye gelince netten izledim beğendm. yalnız Şahin Irmak bu kadroya yakışmamış

7 kocalıda da iyiydi nurgül..bi de o gözler, ağız falan maşallahtı..:nazar::nazar:

ayrıca at suratlı cem özer e de fazlaydı..:35:

simdi netten izledim diziyi.cok begendim.evet aynen yabanci damat, ikinci bahar karisimi güzel bir dizi olmus.
insallah sonralari her dizi gibi sacmalamazlar ve ayni güzellikte gider :34:

Son düzenleme:
Nurgül yesilcay yilin en kötü oyuncusu secilmeli..:53:
cok vasat oynuyor..
zaten yedi kocali hürmüzde de acayip kötü oynamis..
hangi oyunculugunu begeniyor bunca insan anlayabilmis degilim :19:

Son düzenleme:
doğulu olduğum için özellikle diziyi izledim (ilk bölümünü)

tahmin ettiğim gibi yine yörenin kültürünü yansıtmada sınıfta kalınmış

nurgül yeşilçay ın oynadığı karakterin kardeşi babasını arıyor ve babasına o kadar saygısızca konuşuyor ki izlerken şaştım kaldım doğuda ne olursa olsun babaya öyle denmez denilmez (tabi bu her yerde olmalı ama malum doğuda daha ağır basar bu adetler

bu ve bunun gibi saçmalık gözüme çarptı

onun dışında şiveler iyi geldi bana nurgül yeşilçayın sanırım ses tonundan dolayı şivesi beğenilmemiş herhalde yoksa telaffuzlar 4x4 lük olmasada diğer şiveli dizilere göre iyi

Dün 2. bölümünü izledim... Bir izmirli olarak Diyarbakıra hiç gitmedim... Doğu kültürünü, adetlerini bilmiyorum... Ben sadece senaryoya ve oyunculuklara bakıyorum... Güzel bir senaryosu var, ilk bölümde beni çok ağlattı. Zaten bir kadın olarak, kadınların ayaklarının üzerinde durma mücadelesi beni hep etkilemiştir. Oyuncular da harika. Özellikle Kayınpeder rolündeki oyuncuya bayıldım. İnanılmaz doğal. Bu dizi tutar mı? Kesinlikle tutar... Yazın izleyebileceğim bir dizi buldum. Yuppiii :)))

7 kocalıda da iyiydi nurgül..bi de o gözler, ağız falan maşallahtı..:nazar::nazar:

ayrıca at suratlı cem özer e de fazlaydı..:35:

evet orda çok güzeldi. aslında güzel bir kadın, senaryo iyi olunca oyunculuğuda güzel. dediğim gibi seçimleri yanlış. Beren Saat*ten daha iyi yerlerde olabilirdi

evet kocası yakışmıyordu. bi röportajında eşimle beni yakıştırmıyorlar ama o benim ruh eşim falan demişti

yaa dizide o çocuk Kerim mi ne çok doğal yaaa.... ehh yaz geldi dizisiz kalcaktık bu iyi oldu:6:

Eneeee benim muhteşem yüzyıl arkadaşlarım burada :))) Kızlarrr yeni dizimiz Sultan demek ki.. Muhteşem Yüzyıl başlayana kadar buluşma topiğimiz burası demek ki :)))

Son düzenleme:
ben dün diyarbakıra gittim dizinin çekildiği yerleri gezdim güzel yerler diziyide beğendim tabi eksiklikler olsada ben nurgülü seviyorum izlerm

izleyen yok mu?

Şahin Irmak bu projeye yakışmıyor. hadi oynuyosn bari Nurgül*ün kocası olma:2:

haha... valla ben şahin bir gün elinde hıyarla nurgülün dükkanına girip ne bakıyon gerizekalı diyecek diye tetikte bekliyorum.. olmamış şahin olmamış..

izleyen yok mu?

Şahin Irmak bu projeye yakışmıyor. hadi oynuyosn bari Nurgül*ün kocası olma:2:

:1::1:
aynen be zebocuum,bari nurgülün kocası olma.:35:.bi ton cön varkene, sen kalk hıyarlı babayı partner yap:51:
keşke onuda değiştirseler dizi tam oturmadan...
ben zaten BKM nin oyuncularına pek ısınamadım dizilerde filan..:45:

haha... valla ben şahin bir gün elinde hıyarla nurgülün dükkanına girip ne bakıyon gerizekalı diyecek diye tetikte bekliyorum.. olmamış şahin olmamış..

izliyorum izliyorum bi türlü yakıştıramadım...
ama k.valide ve annenin hayranıyım..elti de çok hoşşşş...usta oyuncular ne de olsa:42::46:

Back
X