Sultan Kanal D

haha... valla ben şahin bir gün elinde hıyarla nurgülün dükkanına girip ne bakıyon gerizekalı diyecek diye tetikte bekliyorum.. olmamış şahin olmamış..

hehee:1: şöyle Nurgül bön bön bakarken dese tam yerini bulacak o laf... ne bakıyon gerizekalı, kim saaa dedi o kadar beklee:9::1:
:1::1:
aynen be zebocuum,bari nurgülün kocası olma.:35:.bi ton cön varkene, sen kalk hıyarlı babayı partner yap:51:
keşke onuda değiştirseler dizi tam oturmadan...
ben zaten BKM nin oyuncularına pek ısınamadım dizilerde filan..:45:
n

izliyorum izliyorum bi türlü yakıştıramadım...
ama k.valide ve annenin hayranıyım..elti de çok hoşşşş...usta oyuncular ne de olsa:42::46:

daha serseri, doğu şivesini daha iyi yapan biri olmalıydı. bi cön var aklımda :ssz:Timuçin Esen nasıl gacım:28:

gönül yarası ffilminde süperdi konuşması felan. özledim serseriyi:ssz:

kaynanalar çok hoş yaa:1:

hehee:1: şöyle Nurgül bön bön bakarken dese tam yerini bulacak o laf... ne bakıyon gerizekalı, kim saaa dedi o kadar beklee:9::1:

daha serseri, doğu şivesini daha iyi yapan biri olmalıydı. bi cön var aklımda :ssz:Timuçin Esen nasıl gacım:28:

gönül yarası ffilminde süperdi konuşması felan. özledim serseriyi:ssz:

kaynanalar çok hoş yaa:1:

Timuçin ESENN hemşehrim tamda cuk otururdu valla zeboşum:16:

valla mı ablacım :52: çok hoş bi adam yaa, kasıntı değil beğeniyorum ben... belki senaristler sesimizi duyar

Behzat amirime benziyi sanki:103:

Yakışıklı çocuk bende çok izlemedim ama ''hırsız polis'' dizisinde görmüştüm sanki, o zaman dikkatimi çekmişti,

Ben çok fazlaca dizi takip edemiyorum ama görüpte bu çocuğunda yüzü temiz düzgün dedimmi bir bakmışım o arkadaş şöhret oluyor.

İnşallah karıştırmamışımdır benim hafıza fazla yükleyemiyor ''error'' veriyor datlım :7::7:

Ama sende amma benzetmişsin Behzat amirimde Timuçin de serkeş:37: karizmatik:38:yakışıklı:61:

Öptüm datlım:16:

Yakışıklı çocuk bende çok izlemedim ama ''hırsız polis'' dizisinde görmüştüm sanki, o zaman dikkatimi çekmişti,

Ben çok fazlaca dizi takip edemiyorum ama görüpte bu çocuğunda yüzü temiz düzgün dedimmi bir bakmışım o arkadaş şöhret oluyor.

İnşallah karıştırmamışımdır benim hafıza fazla yükleyemiyor ''error'' veriyor datlım :7::7:

Ama sende amma benzetmişsin Behzat amirimde Timuçin de serkeş:37: karizmatik:38:yakışıklı:61:

Öptüm datlım:16:

aynen bende öyle diyince tutuyor:1: göremiyoruz kendisini uzun zamandır

benziyolar ama ya ikisi de serseri tipli, kasıntı değil. yakışıklı bulmuyorum ben Behsat*ı.... ne bilim işte öyle bi sempatim var:1::16:

bende öptüm ablamı:48:

Son düzenleme:
Evet Behzat yakışıklı sayılmaz ama köprü de vali de oynarken pek bi beğeniyordum, rahmetli Recep YAZICIOĞLU'nada benzetiyordum

Evet Behzat yakışıklı sayılmaz ama köprü de vali de oynarken pek bi beğeniyordum, rahmetli Recep YAZICIOĞLU'nada benzetiyordum

ben o filmleri izleyemedim ama köprünün bi kaç bölümüne bakmıştım orda da çok başarılıydı:16:

gelecek sezonu iple çekiyorum:24:

[video=youtube;INj3v69uzcU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=INj3v69uzcU[/video]

Fragmandan anladığım kadarıyla Sultan üzerine vazife olmayan işlere giriyor..:15:
kayınpederinin satılacak evine karışıyor, eee sen boşanıcaksın, adam ex peder olacak... sananeeee...:20:
yok nineye gitmeler vs.vs. :19::19:

ne yapsın sultan istemem yan cebime koyun diyor anlamıyor millet :))) yoksa niye karışsın ex kocasının ailevi işlerine

Bitsin diye dua ettiğim dizi,hiç bir şeyi anlatmıyor.

sanki sülalenin gayrimenkul danışmanı.:19:.
ailede o kadar insan var sultana gelene kadar..:ssz:

kocasıyla sözümona numaradan yakınlaşması da pek hoşuna gitti sultan ın:48::38:..
istemem yan cebime...:28:sevincinden gözleri yerinden fırlıycaktı:53:

bu dizide keremle sultanin eltisine bayiliyorum ya onlar olmasi izlenilecek gibi degil :51:
allah öyle eltiyi herkese nasip etsin :1: cok tatli yaa

ya dicle süperr oynuyor.şivesi hal ve hareketleri mükemmel.sultan olmamış.diyarbakırda doğmuş büyümüş bir kızın hareketleri değil.ben de diyarbakırlıyım ordan biliyorum:1::1:

sultana bakıyorum bakıyorum ama olayda bi aksiyon yokk kısır döngü ...böyle iki aile arasında geçen yabancı damat vardı ama muhteşemdi bu ise öle güzel değil...

bu yüzden kalkması gerek veda gibi bir diziyi kaldıracağına bunu kaldırsa daha iyi olurr

Back
X