Benimde sultan papağanım vardı gerçekten çok ötüyorlar çok çok iyi bakıyorduk eşimle hiç bir şeyi eksik değildi sürekli ilgileniyordum ama bunlara rağmen çok öterdi biraz da doğalarında varArkadaşlar ilk defa sultan papağanı bakacağım daha önce muhabbet kuşum var 7 yıldır benimle ama sultan papağanı biraz değişik geldi bana çok severek sahiplendik 8 aylık henüz aşırı ötüyor sürekli ötüyor ben yanindayken sorun yok ama ben gidince sürekli ötüyor sabah da hava açılır açılmaz 5 de ötmeye başladı hepimiz uyandık ötmesi sorun değil ama korktuğundan mi ötüyor birşeyden mi rahatsiz biseyi mi eksik diye düşünüyorum beni uyandırması falan inanın sorun değil yada doğası gereği mi bu türler sürekli bu şekilde ötüyor tedirginim yani
Sultan papağanindan mi ?
FarkettimOtomotiğe aldı
Espri güzel bence.neden eksilemişler anlamadım.
Bi şeyi de anlamayıverEspri güzel bence.neden eksilemişler anlamadım.
aklına benzeri bir şeyler gelirse yapma ,lütfen.Lazım gelirse biri yapar elbetEspri güzel bence.neden eksilemişler anlamadım.
Bosanamam asigim papaganima
Suyunu yemini eksiksiz veriyorum kafesini temiz tutmaya özen gösteriyorum ama öyle bir cirliyo ki sanki canı biseye sıkılmış gibi korktum bende ister istemezArkadaşımın vardı bana getirmişti 3,5 gün bak diye o kadar ötüyordu ki geri gönderdim
Dediğini göre normalmiş bunların çok ötmesi,kafeslerinde istemedikleri bir şey olduğunda , ya suyunu falan değiştirmenizi istediğinde falan daha bir ötüyormuş.
Bana üstüne örtü at susar demişti o zaman .
Ay çok teşekkür ederim yorumlardan baktığım kadarı ile doğasında varmış korktum bende biseyi mi eksik yanlış bişey mi yapıyorum diyeBenimde sultan papağanım vardı gerçekten çok ötüyorlar çok çok iyi bakıyorduk eşimle hiç bir şeyi eksik değildi sürekli ilgileniyordum ama bunlara rağmen çok öterdi biraz da doğalarında varbir de siz yanından gittiğinizde ilgi istediği için ötüyor olabilir bu kuşlar ilgi manyağı oluyor çünkü
Sultan papaganimiz vardı.cok ötüyor diyorduk eşimle.sonra birde üstüne cennet papagani aldık evde curcuna varArkadaşlar ilk defa sultan papağanı bakacağım daha önce muhabbet kuşum var 7 yıldır benimle ama sultan papağanı biraz değişik geldi bana çok severek sahiplendik 8 aylık henüz aşırı ötüyor sürekli ötüyor ben yanindayken sorun yok ama ben gidince sürekli ötüyor sabah da hava açılır açılmaz 5 de ötmeye başladı hepimiz uyandık ötmesi sorun değil ama korktuğundan mi ötüyor birşeyden mi rahatsiz biseyi mi eksik diye düşünüyorum beni uyandırması falan inanın sorun değil yada doğası gereği mi bu türler sürekli bu şekilde ötüyor tedirginim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?