Sultan papağanı yardımmm

chopinnocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
791
86
48
35
İçel Mersin
Tam sekiz ay önce balkonumuza bir erkek sultan papağanı uçtu, bizde ona kafes aldık, beslemeye başladık bize alıştı, kafamıza filan uçuyor. Ama tek sorun papağanım ötemiyor, ötmeye çalışıyor ama sesi çıkmıyor. Evde kanaryamız da var kanarya öttükçe o daha fazla ötmeye çalışıyor ama olmuyor ve kesinlikle onu sevmemize izin vermiyor isırmaya kalkıyor, bize hırlıyor. İkinci sorunum da. Ben yaklaşık bir ay önce sultan papağanıma eş aldım, ilk günle kendisini sevdiriyordu ama sonra o da aynı erkek sultan papağanım gibi hırlıyor ısırmaya kalkıyor fln ama ben elime alıp sevmek istiyorum, lütfen yardım edin.

Bncede biri cewap wermeli bi kac gun once bnde sultan aldm ilk bi kac gun bisey yapmiodu son iki gundur otmuyor we surekli isirmaya calisiyor normal mi bu;(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bncede biri cewap wermeli bi kac gun once bnde sultan aldm ilk bi kac gun bisey yapmiodu son iki gundur otmuyor we surekli isirmaya calisiyor normal mi bu;(((

Kimse yardımcı olmuyor ki hamter ım hakkında da yazdım onda da kimse yardım etmedi 😔 ben elime almak sevmek istiyorum

Kimse yardımcı olmuyor ki hamter ım hakkında da yazdım onda da kimse yardım etmedi 😔 ben elime almak sevmek istiyorum

Kızlar bizim de var Sultanımız erkek,3 aydır bizimle..ve erkekler daha güzel ötermiş genelde.bizimki ötüyor hatta hafiften cici kuş ve babacım diyor ama tam anlaşılmıyor.sizinkiler de eve alışamamışlardır.o yüzden ötmezler.çabuk alışamayan ama alıştı mı da sosyalliği seven kuşlarmış.
bizimki de saldırıyor ve ısırıyor malesef biz de elimize alıp sevemiyoruz

benim de size sorum var:çok kaşınıp tüy döküyorlar mı?

Evet devamlı kaşınıyorlar ve bayaa tüy döküyorlar ama sanırım normalmiş bide şöyle bir şey var oğlan ötmeye çalışıyor ama sesi çıkmıyor. Medrla kız ötünce o da cik diye ses çıkarmaya çalışıyor ama olmuyor

Ewet uyuz gibi kasinior ama normalmis bugun biraz ac birakip elimden yem yedirttim yedi ama doyduktan sonra yine isirmaya calisti;(( bide bisey soracam disi sultanlar konus muyor die duydum dogru mu;(((

Acaba bir problem mi var canım ses tellerinde falan,yoksa ötmesi lazım .iyi bir veterinere götürsen anlarlar belki.

aç bırakıp biz de elimizden yediriyoruz,bazen de kapısını açık bırakıyoruz atlıyor yere hemen evin içinde yem arıyor garibim :)) ama demek ki hepsi aynı.alışmaları bayağı uzun sürecek gibi.

Ben cok sabirsizim bazen uzuluyorum bni sewmedi mi die( kapiyi acik birakmyada korkuyorum

Götürecem veterinere. Yedi sekiz ay oldu bize geleli

Ben cok sabirsizim bazen uzuluyorum bni sewmedi mi die( kapiyi acik birakmyada korkuyorum

Aynennn açık bırakmaya korkma yeter ki cam açık olmasın. Mesela biz balkon camlarını kapattırdık her gün kafesş açıyoruz ama ilk açtığımızda cama çarptı birkaç kere sonra alıştı

Seni dinliyip aciim bakalim ne olcak zaten henuz dort aylik:) bu arada petshop banyo yaptrma ddi ama bi kac kisi yaptr ddi sen nasil yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…