- Konu Sahibi chopinnocturne
-
Bncede biri cewap wermeli bi kac gun once bnde sultan aldm ilk bi kac gun bisey yapmiodu son iki gundur otmuyor we surekli isirmaya calisiyor normal mi bu;(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bncede biri cewap wermeli bi kac gun once bnde sultan aldm ilk bi kac gun bisey yapmiodu son iki gundur otmuyor we surekli isirmaya calisiyor normal mi bu;(((
Kimse yardımcı olmuyor ki hamter ım hakkında da yazdım onda da kimse yardım etmedi 😔 ben elime almak sevmek istiyorum
Kızlar bizim de var Sultanımız erkek,3 aydır bizimle..ve erkekler daha güzel ötermiş genelde.bizimki ötüyor hatta hafiften cici kuş ve babacım diyor ama tam anlaşılmıyor.sizinkiler de eve alışamamışlardır.o yüzden ötmezler.çabuk alışamayan ama alıştı mı da sosyalliği seven kuşlarmış.
bizimki de saldırıyor ve ısırıyor malesef biz de elimize alıp sevemiyoruz
benim de size sorum var:çok kaşınıp tüy döküyorlar mı?
Kimse yardımcı olmuyor ki hamter ım hakkında da yazdım onda da kimse yardım etmedi 😔 ben elime almak sevmek istiyorum
Evet devamlı kaşınıyorlar ve bayaa tüy döküyorlar ama sanırım normalmiş bide şöyle bir şey var oğlan ötmeye çalışıyor ama sesi çıkmıyor. Medrla kız ötünce o da cik diye ses çıkarmaya çalışıyor ama olmuyor
aç bırakıp biz de elimizden yediriyoruz,bazen de kapısını açık bırakıyoruz atlıyor yere hemen evin içinde yem arıyor garibim :)) ama demek ki hepsi aynı.alışmaları bayağı uzun sürecek gibi.Ewet uyuz gibi kasinior ama normalmisbugun biraz ac birakip elimden yem yedirttim yedi ama doyduktan sonra yine isirmaya calisti;(( bide bisey soracam disi sultanlar konus muyor die duydum dogru mu;(((
Acaba bir problem mi var canımses tellerinde falan,yoksa ötmesi lazım .iyi bir veterinere götürsen anlarlar belki.
aç bırakıp biz de elimizden yediriyoruz,bazen de kapısını açık bırakıyoruz atlıyor yere hemen evin içinde yem arıyor garibim :)) ama demek ki hepsi aynı.alışmaları bayağı uzun sürecek gibi.
Ewet uyuz gibi kasinior ama normalmisbugun biraz ac birakip elimden yem yedirttim yedi ama doyduktan sonra yine isirmaya calisti;(( bide bisey soracam disi sultanlar konus muyor die duydum dogru mu;(((
Acaba bir problem mi var canımses tellerinde falan,yoksa ötmesi lazım .iyi bir veterinere götürsen anlarlar belki.
aç bırakıp biz de elimizden yediriyoruz,bazen de kapısını açık bırakıyoruz atlıyor yere hemen evin içinde yem arıyor garibim :)) ama demek ki hepsi aynı.alışmaları bayağı uzun sürecek gibi.
Bir de evet erkekler dişilere göre daha yatkınmış konuşmaya,şu an ötüyor benimki car car :))
Ben cok sabirsizim bazen uzuluyorum bni sewmedi mi die( kapiyi acik birakmyada korkuyorum
Aynennn açık bırakmaya korkma yeter ki cam açık olmasın. Mesela biz balkon camlarını kapattırdık her gün kafesş açıyoruz ama ilk açtığımızda cama çarptı birkaç kere sonra alıştı
Seni dinliyip aciim bakalim ne olcakzaten henuz dort aylik:) bu arada petshop banyo yaptrma ddi ama bi kac kisi yaptr ddi sen nasil yapiyorsun
Papağanlar için özel banyolar var onlardan aldım kafese yerleştirdim ama daha henüz denemediler :)
Petshoplarda war mi ??
Petshoplarda war mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?