chopinnocturne Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 791 Emoji Skoru 86 Puanlar 48 Yaş 36 Yer İçel Mersin 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #21 Efsun2610 .!.: Bi de gece ustunu ortmem gerekir mi bn ortmuyorm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Havalar ısınınca gerekmiyor ama esiyorsa kapatmalısın :)
Efsun2610 .!.: Bi de gece ustunu ortmem gerekir mi bn ortmuyorm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Havalar ısınınca gerekmiyor ama esiyorsa kapatmalısın :)
Efsun2610 Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yer Diyarbakır 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #22 Claudiakonar .!.: Ben almanyadan aldım ama bence vardır :) Genişletmek için tıkla... Bakmam gerek ya cok saol bu arada yardimlarin icin:) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Claudiakonar .!.: Ben almanyadan aldım ama bence vardır :) Genişletmek için tıkla... Bakmam gerek ya cok saol bu arada yardimlarin icin:) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
chopinnocturne Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 791 Emoji Skoru 86 Puanlar 48 Yaş 36 Yer İçel Mersin 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #23 Efsun2610 .!.: Bakmam gerek ya cok saol bu arada yardimlarin icin:) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Rica ederim her zaman :)
Efsun2610 .!.: Bakmam gerek ya cok saol bu arada yardimlarin icin:) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Rica ederim her zaman :)
Efsun2610 Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yer Diyarbakır 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #24 Claudiakonar .!.: Havalar ısınınca gerekmiyor ama esiyorsa kapatmalısın :) Genişletmek için tıkla... Uyumasi icin kapatmk gerekiyormus iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Claudiakonar .!.: Havalar ısınınca gerekmiyor ama esiyorsa kapatmalısın :) Genişletmek için tıkla... Uyumasi icin kapatmk gerekiyormus iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
chopinnocturne Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 791 Emoji Skoru 86 Puanlar 48 Yaş 36 Yer İçel Mersin 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #25 Efsun2610 .!.: Uyumasi icin kapatmk gerekiyormus iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Eğer ortam karanlık değilse evet
Efsun2610 .!.: Uyumasi icin kapatmk gerekiyormus iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Eğer ortam karanlık değilse evet
Efsun2610 Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yer Diyarbakır 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #26 Claudiakonar .!.: Eğer ortam karanlık değilse evet Genişletmek için tıkla... Kapatalim bakalim arada yeni gelismeleri yazcam tekrardan tsk ederm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Claudiakonar .!.: Eğer ortam karanlık değilse evet Genişletmek için tıkla... Kapatalim bakalim arada yeni gelismeleri yazcam tekrardan tsk ederm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
chopinnocturne Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 791 Emoji Skoru 86 Puanlar 48 Yaş 36 Yer İçel Mersin 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #27 Efsun2610 .!.: Kapatalim bakalim arada yeni gelismeleri yazcam tekrardan tsk ederm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Tabii yazarız rica ederim :)
Efsun2610 .!.: Kapatalim bakalim arada yeni gelismeleri yazcam tekrardan tsk ederm iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... Tabii yazarız rica ederim :)
BitterKuzucuk Bal Kızım Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 6.436 Emoji Skoru 1.066 Puanlar 248 3 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #28 Efsun2610 .!.: Ben cok sabirsizim bazen uzuluyorum bni sewmedi mi die( kapiyi acik birakmyada korkuyorum iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... hiç korkma,dışarı çıkarsa belki daha iyi alışır ortama. Efsun2610 .!.: Uyumasi icin kapatmk gerekiyormus iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... bizimki akşam 9.30 hemen aşağıya iniyor.ama üstünü örtmeseniz onun yerine ışığı söndürseniz daha iyi sanki. banyoya da tenezzül etmedi hiç.biz kendimiz üzerine fışkırtıyoruz. Son düzenleme: 3 Haziran 2014
Efsun2610 .!.: Ben cok sabirsizim bazen uzuluyorum bni sewmedi mi die( kapiyi acik birakmyada korkuyorum iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... hiç korkma,dışarı çıkarsa belki daha iyi alışır ortama. Efsun2610 .!.: Uyumasi icin kapatmk gerekiyormus iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... bizimki akşam 9.30 hemen aşağıya iniyor.ama üstünü örtmeseniz onun yerine ışığı söndürseniz daha iyi sanki. banyoya da tenezzül etmedi hiç.biz kendimiz üzerine fışkırtıyoruz.
Efsun2610 Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yer Diyarbakır 4 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi chopinnocturne #29 BitterKuzucuk .!.: hiç korkma,dışarı çıkarsa belki daha iyi alışır ortama. bizimki akşam 9.30 hemen aşağıya iniyor.ama üstünü örtmeseniz onun yerine ışığı söndürseniz daha iyi sanki. banyoya da tenezzül etmedi hiç.biz kendimiz üzerine fışkırtıyoruz. Genişletmek için tıkla... Ewet zaten ustunu ortmuyorum.. Ama cikarrmk icin erken deil mi bi haftadr bizimle cunki iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Son düzenleme: 4 Haziran 2014
BitterKuzucuk .!.: hiç korkma,dışarı çıkarsa belki daha iyi alışır ortama. bizimki akşam 9.30 hemen aşağıya iniyor.ama üstünü örtmeseniz onun yerine ışığı söndürseniz daha iyi sanki. banyoya da tenezzül etmedi hiç.biz kendimiz üzerine fışkırtıyoruz. Genişletmek için tıkla... Ewet zaten ustunu ortmuyorum.. Ama cikarrmk icin erken deil mi bi haftadr bizimle cunki iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi