sultan papağanım kız mı erkek mi bilemedim :(

tu_met

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.306
96
358
Diğer
kuşumu çok seviyorum cinsi ne olursa olsun değişmez bu ama yinede merak ediyorum eşim bana hediye almış arkadaşında ve arkadaşıda bilmio cinsiyetini... kızım mı var oğlummu var merak ediorum açıkçası

tatlım benim de sultan çiftim var yavru da yapıyolar o yüzden baya uzmanlaştım bu konuda ama ne kadar uzmanlaşırsan uzmanlaş kesinlikle yüzde yüz cinsiyetini görünüşle anlamak mümkün değil çoğu insan yanağındaki turuncuya bak uzmanlaşınca anlaşılıyo filan diyorlar ama onlar da aslında bilmiyorlar :) kesin olarak cinsiyeti bir tek sesle yani ötüşüyle anlayabilirsin eğer tek tip curk curk gibi ötüyorsa dişidir dişilerin melodik ötme ya da konuşma özelliği yoktur eğer kapı zili gibi inişli çıkışlı melodik ötüyorsa erkektir :) başka türlü kime gösterirsen göster kesinlikle kesin cevap alamazsın her ne kadar eminim deseler de misal benim dişim de dış görünüş olarak tamamen erkek o bilen arkadaşlara göster kesin erkek anlarım ben uzmanım derler ama dişi diyince öyle kalırlar imkanı yok derler ama maşallah şimdiye kadar 13 yumurta verdi ki bunu erkeğin yapması kıyamet alameti :)

ewet o zaman kıyamet alametimi olur haklısın .... o zaman benm bi oğlum var çünkü sürekli ıslık öttürüyo bide kapı zilini öğrenmiş sıpa onn yüzünden kaç kere kapıya koştum... uyyyy çok yakışıklı olum var demi teyzesiD::

Konunuz EVCİL HAYVANLAR bölümüne taşındı,bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…