Sultançiftliği Bahat Hospital Hakkında Bilgisi Olan Var Mı??

kimeneki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
36
0
86
İstanbul
bahat hospital gebelik takibi ve doğum için güvenilir mi, tavsiye edebileceğiniz doktor var mı, fiyatlar nasıl bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim.

ben o hastaneye çok yakın oturuyorum.5 aylık hamileyim.geçenlerde bi gidiyim dedim.doktorumun verdiği testleri orada yaptırıyım dedim.üstelikte açtım.normalde yenibosna nisa hastanesine gidiyorum doktorum orada.hastane çok kalabalık geldi.2 saat bekledim.sinirlendim çıktım gittim.doktorların kalitesini bilmiyorum ama orası çok kalabalık bi semt çok kalabalık bi hastane.yeterince ilgilenmiyorlar gibi geldi.yinede sen bilirsin..

bende bugün oraya gittim ilk muayene için,bebeğimi gördüm ama gerçekten bende çok merak ediyorum acaba nasıl güvenilir bi doktormu yada işini iyi mi yapıyo.bilgi veren olursa bende çok sevinirim.ayrıca bu civarlarda tavsiye ettiğiniz daha ii bi doktor ve hastane var mı?

ben ıstanbul ıkıtellıdekı batı bahat hospıtala gıdıyorum doktorumdan cok memnunun
reşat bahat duymussunuzdur ayrıca batı bahat hastanelerının sahıbı kendısı ve özel hastanelerın genel baskanı....
ıkıtellıdekı batı bahatta acayıp kalabalık
doktorların hepsı super tavsıye ederım hostesler ılgısız olabılır ama doktorlar asla!

medical park fatih'e gidebilirsin.ayşegül hanıma.ulaşımı da kolay hem.hastane de çok iyi.

benım arkadasım sultancıftlıgı bahat hospıtalde dogum yapmıstı gayette memnundu doktoru hamza bahattı doktorundan cok da memnun degıldı aslında ben ozel gazıosmanpasa hastanesıne gıdıyorum dr toygun basaran a cok memnunum tavsıye edebılırım bırde kezban hn varmıs onuda ıyı dıyolar ama bılmıyorum

evet bende semir köse ye gittim,sadece bebeğimi gördüm ultrasonda ve bana ufak tavsiyeler verdi ama herhangi bi test falan yapılmadı.ilk hamileliğim olduğu için ve pek bilgili olmadığım için bu konuda biraz koorkuyorum doğrusu.

Merhaba arkadaşlar,
Ben siteye yeni üye olanlardanım. 32 haftalık hamileyim Sultançiftliği bahat hastanesine gidiyorum. Doktorum Hamza Bahat doktorumdan çok memnunum. 5 yıl önce kızımın doğumuda orada yapmıştım evet belki biraz kalabalık bir hastane ama doktorum çok iyi. Bu arada fiyat konusunda bilgi verebilirim sizlere henüz geçen hafta fiyat aldım bende.
SSK'lı fiyatlar
Normal doğum: 125 TL
Sezaryan: 325 TL
yardımcı olabildiysem ne mutlu allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

ben s.çiftliğindeki bahat hastanesine gidiyorum tedavi için hamza bahat çok iyi doktorum beni fuat die bi doktorla tanıştırdı batı bahatta çalışıo tüp bebek uzmanı ama amac tüp bebek yapmak değil tedavimle ikisi ilgilenior bakalım iyi gidiyoruzz.....

bahat hospital gebelik takibi ve doğum için güvenilir mi, tavsiye edebileceğiniz doktor var mı, fiyatlar nasıl bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaslar bende yenı uye oldum sıteye.1 hafta once ogrendım tekrar hamıle olduğumu.bundan 7 sene once bahat hastanesınde kızıma dogum yaptım.mustafa balık tı doktorum ve cok memnundum.dogum sancılarım basladıgında hastanede yoktu mustafa bey.1 ebe ve doktor albert bey le dogumumu yaptım.ınanınkı hıc zorluk cekmedım.ama sımdı cok zor durumdayım cunku mersın e tasındık. su anda kara kara dusunuyorum ne yapacagım burada kolay bır dogum yapabılecekmıyım.ıyı bır doktor bulabılacekmıyım.cok tedırgınım.....kafamçokkarıştı

bahatta hamza bahat on numara doktor.. bugün ordaydım.. ortopedi doktoru ve göz doktorunu ptofesörlere değişmem...bahatta galiba 6 tane jinekolog var..ama uzun zamandır ben de kontrolden geçemedim...malum can yanmayınca o masada muayene ürkütüyor beni....

kızlar bu topiği yeni gördüm şunu söyleyim bende sultan çiftliği bahat hospital gidiyorum vede doktorum MUSTAFA BALIK kendisinden son derece memnunum çok iyi ilgileniyor evet hastane biraz kalabalık helede Mustafa beyin hastaları daha çok biraz bekleyebiliyorsun ama inanınki doktor bey çok ilgileniyor hastalarıyla ama hostesler biraz ilgisiz gibime geliyor oda önemli değil zaten... gidecek olan varsa tavsiye ederim Mustafa Beyivereliniortak

kızlar ben artık 39. haftamdayım. sultançiftliği bahat semir köseye gittim kontrollerime. çok çok memnunum. şimdi de kafama takılan soru acaba doğumdan sonra hastanedeki hizmet, ilgi alaka nasıl?? açıkçası doğumdan sonra kalacağımız odalar falan çok içime sinmedi biraz bakımsız geldi bana. orada doğum yapmış arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

Slm hanımlar bende sultan çifliği bahat hastanesinde kontrollerime devam ediyorum.şu an 35 haftalık gebeyim.Dr mustafa balık hastane biraz kalabalık evet ama randevu alıp gidildiği zaman bi sıkıntı olmuyo.İnş doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum Allah herkesi kurtarsın.

Arkadaşlar,
Gebeliğimin başında Sultançiftliğinde başka bir hastaneye gidiyordum ama memnun kalmadığım için kızkardeşimin ve kuzenimin önerisi ile Bahat Hastanesine başvurdum. Onların da doğumunu yaptıran Dr. Eser Ağar isimli doktordan 3 gün sonrasına randevu aldım. Duyduğum kadarı ile orada 6 aydır çalışıyormuş ama o kadar çok hastası olmuş ki randevuları dolmuş. 3 gün sonrasına randevu alabildim. İyikide beklemişim. Güleryüzlü, sempatik ve anlayışlı. Ne isterseniz sorabilirsiniz. Her şeyi sabırla anlatıyor sizi çok rahatlatıyor. Sağolsun doğumumu da kendisi yaptırdı. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Gül Korkmaz

Son düzenleme:
slm hanımlar ben ilk hamileliğimi 1997 -1998 yılında yaşadım. doğumumu bahat hastanesinde yaptım. dr hamza beydi. 2. hamileliğim 2000-2001 yılında yaşadım. doğumumu bahat hastanesinde yaptım dr hamza beydi. 3. hamileliğimi yaşıyorum dr hamza beye gidiyorum. hastane çok yoğun olmasına rağmen doktorları çok iyi herkeze tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…