Sultançiftliği Bahat Hospital Hakkında Bilgisi Olan Var Mı??

bende bahat hstnesine gidiyorum aysen hanima gittim bir donem tedavi icin cok memenun kaldim ama kendisi dogum iznine ciktigi icin biraktim ozel g.o.p kezban hanima gittim ama memnun kalmadim hem hastn cok pahali hemde randevulu gittigim halde saatimde giremedim ona gittigimde zaten hamileydim simdide sultanciftligi bahata mustafa baliga gidiyorum 37. haftamdayim dogumuda onda yapicam aysen hanimda orda ama dr degistirmek istemedim ikisinide tavsiye ederim mustafa bey icin hep iyi seyler duydum burda bir cok kisi ona gidiyor cok tecrubeli bir dr cok konusmasada baska drlar gibi tecrubesi yeter bence

bende hamıle kaldıgım ilk gün basladım bahat hastanesıne gitmeye 9 ay boyunca en az 80 defa gitmişimdir :) mükemmel bir doktorum vardı seyhun bugay ama şimdi artık yok ayrıldı eğer bu hastaneye gıdıyorsanız lutfen mustafa balıktan baska doktora gıtmeyın birde kalabalık oldugu için beklemek zor oluyor önceden randevu alırsanız iyi olur

Arkadaşlar benim doktorum Eser Ağar'dı. Kendisinden çok memnundum. Artık beylikdüzü medicanada çalışıyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Şuan hamileyim ve Hamza Bahat dr.um başlarda memnun değildim ama şuan iyi gibi..Bebeğimiz olmuyordu 2 ay tedavi gördüm 3.ayımda hamile kaldım orda başladığım için orda bitirmek istiyorum inş. Hamza bey iyidir ama espirili ve sağlam dr. bence ben memnunum..

merhaba hüzün yılı
ben batı bahat hastanesınde vedat aydına gidicem p.tesi memnun kaldınmı tavsiye edermisin

Merhaba,19 haftalık hamileyim ve 9 yaşında da bir kızım var.İlk hamileliğimde İkitelli batıbahatta Ahmet beye gittim ve orda doğum yaptım.Çok memnun kaldım hastaneden ebesi yardımcısı doktorum çok iyiydi şimdi önceleri kanuniyi denedim ama hiç beğenmedim hastane tam teşekküllü olabilir ama stajyer doktorlar bakıyor bu beni çok tahatsız etti.
Tekrar Ahmet beye döndüm ve ona devam ediyorum. Allah nasip edersede burda doğum yapmak istiyorum.

İkitelli Batı Bahat' ta yaptım doğumumu...Dr. Mehmet Ali Serkan Özkul. Bütün takiplerimi ve doğumumu da yaptırdı sağolsun. Çok memnun kaldım. Çok sorunlu bir gebelik geçirdim her an yanımızdaydı Allah razı olsun.

sultançiftliği bahat hastanesinde bayan doktora dogum yapan varmı? hastane dogum haneleri ve odaları temizmi? ılgili ve özenli davranıyorlarmı? dogum yapanlardan ricam yardımcı olabilirlermi lütfen ılk dogumum olucak ins .cok sıkıntı ediyorum=(

Acaba Batı Bahat İkitelli'de son durum nasıl? Personel hala ilgili mi? Hastane hijyenik mi? Doğum ücretleri nasıl? Hiç bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…