sultangazi medigold tıp merkezi

neveragain

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
142
14
318
Arkadaşlar buradaki kadin doğum doktoru zehra gündogan ve hastane hakkında bilgi sahibi olan var mi..??

çoğu kişi memnun ama ben bi kere muayene oldum. ilgisiz ve soğuktu.. eşide aynı hastanede o daha da suratsız.. sancım var diye gittim adet söktürücü vermişti ee olur kullan ilacını bişeyin yok deyip resmen azarlayıp yolladı

[QUOTE="aslla, post: 38357870, member: 219566benoğu kişi memnun ama ben bi kere muayene oldum. ilgisiz ve soğuktu.. eşide aynı hastanede o daha da suratsız.. sancım var diye gittim adet söktürücü vermişti ee olur kullan ilacını bişeyin yok deyip resmen azarlayıp yolladı[/QUOTE]
Allah allah ban o kadar suratsiz gelmedi ama bilemedim simdi.ben iki kere kontrole gittim normal ilgilendi ben doğum nasil oluyor fln DIE de merak ediyorum. Yalniz kendi mi giriyor eside doğuma giriyomu acaba? tanidiklarinizdan doğum yapan var mi orda.

Allah allah ban o kadar suratsiz gelmedi ama bilemedim simdi.ben iki kere kontrole gittim normal ilgilendi ben doğum nasil oluyor fln DIE de merak ediyorum. Yalniz kendi mi giriyor eside doğuma giriyomu acaba? tanidiklarinizdan doğum yapan var mi orda.[/QUOTE]
tanıdığım yok.. benim de ilk muayenemde herşey güzeldi. haftasoonu kontrole gittiğimde dr. bey nöbetçiydi ve bahsettiğim sekilde davrandığı için bidaha da uğramadım..

Merhaba kizlar, ben de o hastaneyi ve doktoru arastiriyorum. Sizin tecrubenizinmerak ettim. Nereye gidiyorsunuz dogumu nerde yapmaya karar verdiniz?

babpost: 40432549 .!.:
Merhaba kizlar, ben de o hastaneyi ve doktoru arastiriyorum. Sizin tecrubenizinmerak ettim. Nereye gidiyorsunuz dogumu nerde yapmaya karar verdiniz?
Hala karar veremedim cnm ya. Bahara gitmeyi dusuyorum yrn. Oradaki bayan doktora muayene olup bide orayi denicem. Zehra hanim iyi hosta çok ilgili değil gibi sanki devlet e gidiyoruz gibi. Sen kime gidiyorsun

Hala karar veremedim cnm ya. Bahara gitmeyi dusuyorum yrn. Oradaki bayan doktora muayene olup bide orayi denicem. Zehra hanim iyi hosta çok ilgili değil gibi sanki devlet e gidiyoruz gibi. Sen kime gidiyorsun
Ben medikalparka hadiye hanima gidiyorum doktordan cok cok memnunum hastahaneden de ama dogum skntili orda. Dogumda sanci cekerken kimseyi yanina almiyorlar bir de yogun bakim unitesi yok dogum tehlikeli sonicta Allah korusun

Ben medikalparka hadiye hanima gidiyorum doktordan cok cok memnunum hastahaneden de ama dogum skntili orda. Dogumda sanci cekerken kimseyi yanina almiyorlar bir de yogun bakim unitesi yok dogum tehlikeli sonicta Allah korusun
Yanina birini almamalari çok saçma ya. Ben medikaparki hic düşünmedim bile nedense o hastaneye basindan beri hep sogugum. E peki cevrenden medigolde yada bahara giden var mi

Bahata giden varmi
Bahata giden cok var. ben de iki hafta sonra bahata gitmeyi dusunuyorum. Ordan da doktorla tanisiyim diye. Herkes aysen hanimk tavsiye ediyor. Cok iyi bir doktormus ama sirasi cok sabah gideceksin sirani alacaksin ogleden sonra ancak gelir. Bahattq dogum yapan cok tanidigm var genel olarak memnunlardi ama benim hosuma gitmeyen sunlar: cok temiz bir hastahane degil, darma daginik geldi bana. Bir se bahatta tam tersi herkesi yanina aliyorlar. Her kadinin yaninda bir suru kisi oluyor. O da sen sanci cekiyorsun pijamali oluyorsun ortalikta bir suru erkek. Kuzenim dogum yaoti iki saat sonra gittik odada en az 15-20 kisi kucuk cocuklar kosusturuyor kimi oksuruyor kimi hapsiruyor bebek de orda. Kiz bor suru insan var diye uzanamiyor dogru duzgun. Oda da kucucuk.

yishere, post: 40592608, member: 639233"]Bahata giden cok var. ben de iki hafta sonra bahata gitmeyi dusunuyorum. Ordan da doktorla tanisiyim diye. Herkes aysen hanimk tavsiye ediyor. Cok iyi bir doktormus ama sirasi cok sabah gideceksin sirani alacaksin ogleden sonra ancak gelir. Bahattq dogum yapan cok tanidigm var genel olarak memnunlardi ama benim hosuma gitmeyen sunlar: cok temiz bir hastahane degil, darma daginik geldi bana. Bir se bahatta tam tersi herkesi yanina aliyorlar. Her kadinin yaninda bir suru kisi oluyor. O da sen sanci cekiyorsun pijamali oluyorsun ortalikta bir suru erkek. Kuzenim dogum yaoti iki saat sonra gittik odada en az 15-20 kisi kucuk cocuklar kosusturuyor kimi oksuruyor kimi hapsiruyor bebek de orda. Kiz bor suru insan var diye uzanamiyor dogru duzgun. Oda da kucucuk.[/QUOTE]
Bende aysen hanima gitcem yrn bi deniyim diyorum bide bayan doktor olsun istiyorum ondanda zor yani karar vermesi. Ben odalari tek kişilik saniyordum ya medigoldde tek kişilik mesela. Gerçekten hic hoş değil öyle pijamali pijamali baskalarinin yaninda yeni doğum yapmisin onlari mi cekcen acini mi cekcen.

Bende aysen hanima gitcem yrn bi deniyim diyorum bide bayan doktor olsun istiyorum ondanda zor yani karar vermesi. Ben odalari tek kişilik saniyordum ya medigoldde tek kişilik mesela. Gerçekten hic hoş değil öyle pijamali pijamali baskalarinin yaninda yeni doğum yapmisin onlari mi cekcen acini mi cekcen.[/QUOTE]
Ya odalari tek kisilik ama nsteye falan giriyoraun surekli mecburen koridordan gececeksin. O da iste karma karisik. Bayan doktoru ben de istiyorum ama iste dogum ne zaman olacagi belli olmuyor. Aysen hanim hic bir sekilde nobete klmiyor. Aksam 5 te cikiyor. Biz ucretini uc kat odeyelim dedik yine kalmadi. Yani ancak dogumun gunduz olursa oda ister istemez uzun surdugu icin muhtemelen iki doktora denk geliyorsun. Yakinlarda oturuyorsan saat 8-9 gibi kayidini actir sonra eve git. 2 gibi geri gelirsin. Uzakta oturuyorsan 6 bucukta orda olman lazim sirayi almak icin. Ben yakin oturuyorum. Uzak oturan bayanla konustum 6:45 geldik 10. Dedi. Kayidi zaten 8de baslariyorlar. Sabah ancak sira alabiliyorsun.

Anladim cnm o bütün hastanelerde öyle mecbur koridorlardasin. Uç katina bile kabul etmedi he. Tuh ya. Bende dua ediyorum o yüzden inş gündüze denk gelir diye çok yakinim ya sabah bi gideyim bakalim hem hastaneyi dolasayim hem doktoru taniyim:) allah Yardimcimiz olsun.

amin bir görüş haber verirsin. doktor olarak da ben Hadiye Hanımdan çok çok memnunum randevu da veriyor ama insan işte kendi doktorunda doğum yapmak istiyor. etrafımızda o kadar çok hastahane var ki ama hiç bana göre bir şey bulamıyorum.

Aynen cnm TMM gideyim de haberlesiriz inş

[="babyishere, post: 40595903, member: 639233"]amin bir görüş haber verirsin. doktor olarak da ben Hadiye Hanımdan çok çok memnunum randevu da veriyor ama insan işte kendi doktorunda doğum yapmak istiyor. etrafımızda o kadar çok hastahane var ki ama hiç bana göre bir şey bulamıyorum.[/QUOTE]
Bugun gittim Aysen hanima. Önceki doktorumdan sonra bu kadin pamuk gibi geldi valla. Çok iyi guleryuzlu. O yoğunluğa rağmen tüm sorular ini dinliyor.cevapliyor. sabah 8de sira aldim. 11.bucuktan sonra gittim ilk beni aldilar gider gitmez. Doğumdan cikip geldi o kadar neşeli ki. Gelen herkes memnun.önceki doktorum kan ilacindan başka bisey vermemişti hemen vitamin yazdi. Bebegin Bask asagidaymis istirahat dedi. Önceki hic bisey demiyodu ya. Senin dediğin gibi nst odasi bi alt katta hasta kabul katinda fakat hasta yakinlarini almiyolar canim iceri. Egerki gunduz dogum yaparsam mutlaka aysen hanima giderim. Bide kendin git gor bak ona gore karar verirsin.

Bugun gittim Aysen hanima. Önceki doktorumdan sonra bu kadin pamuk gibi geldi valla. Çok iyi guleryuzlu. O yoğunluğa rağmen tüm sorular ini dinliyor.cevapliyor. sabah 8de sira aldim. 11.bucuktan sonra gittim ilk beni aldilar gider gitmez. Doğumdan cikip geldi o kadar neşeli ki. Gelen herkes memnun.önceki doktorum kan ilacindan başka bisey vermemişti hemen vitamin yazdi. Bebegin Bask asagidaymis istirahat dedi. Önceki hic bisey demiyodu ya. Senin dediğin gibi nst odasi bi alt katta hasta kabul katinda fakat hasta yakinlarini almiyolar canim iceri. Egerki gunduz dogum yaparsam mutlaka aysen hanima giderim. Bide kendin git gor bak ona gore karar verirsin.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim cnm. Ben de haftaya bir gidiyim bakiyim. Daha once nereye gidiyordun sen?

Cok tesekkur ederim cnm. Ben de haftaya bir gidiyim bakiyim. Daha once nereye gidiyordun sen?[/QUOTE]
Medigolde gidiyordum cnm.git bak doktordan memnun kalirsin bence. Dogumada daha var inş allah gönlümüze gore verir de kendi doktorumuz da doğum yapariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…